Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aldığınız önemli kararları çabuk unutmanız, duygularınızın henüz ayakta olduğunu gösteriyor. Yorucu ilişkilerdeki deneyimlerinizde, karşı tarafa tanıdığınız fırsatların olumlu karşılıkları var.

Kendi çapınıza göre önünüze koyduğunuz hedeflerde yolunuz açık. Hayata doyumlu bakışınız, başkalarının fırsat gibi göreceği imkanları tepmenize neden olsa da, sizi risklerden koruyor.

Gündelik hesaplar içindesiniz. Kazancınızı arttırabilme olanaklarınız içinde yaptığınız ilkesel elemelerde, biraz abartılara kaçıyorsunuz. Bu konularda hırsınız yok, ama bir şeyleri dengeleyebilirsiniz.

Doğrudan müdahalenizin en azından yarar sağlamayacağı çözümsüzlere uzak durmanızda yarar var. Bugünlerde bazı gelişmelere dışardan daha fazla etki edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde tanık olacağınız ikili bir görüşme bazı beklentilerinizin artmasına yol açabilir. Aceleciliğiniz yersiz paniklere neden olabiliyor. Belli konularda istikrarsız olduğunuz şeklindeki imajınız, sizinle alakalı insanları endişe içine sokabiliyor. Yakın çevrenizde sorun yaşayan bir arkadaşınızla ilgili birçok kişi değişik ölçülerde kuşkular yaşayacaksınız.

18 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz, saat 00:38 Ay-Uranüs görünümüyle başlıyor. Bu enerji, duygusal yaşamınız-bağlantılarınız ve çalışma hayatınızla ilgili konularda düzenleme ve işler hale getirme çabanızı işaret ediyor. Siz yenilikçi düşünen kişilersiniz. Bulunduğunuz ortamda zekanızla, duruşunuzla ve buluşlarınızla daima göz doldurursunuz. Ancak eski kafalı,  sisteme aşırı bağlı insanlar  nedeniyle sıkılabilirsiniz. Saat 08:43 Ay-Satürn görünümü, yerli yerine koyabilmek için  çaba sarfettiğimiz meseleler üzerinde kendimize çok fazla yüklenmeden, yapabileceğimiz kadarıyla yetinebilirsek,  hem daha başarılı hem de huzurlu bir gün geçiririz. Saat 12:59 Ay-Merkür görünümü,hayatınızda veya günlük yaşantınızda insanların size karşı hassas düşünmelerini, konuşmalarını beklersiniz. Siz adil düşünürken, birlerinin üzerinize gelmesi canınızı sıkar. Yapılanların görülmesini, nankörlük edilmemesini istersiniz. Saat 21:38-19 Eylül saat 06:10 arasındaki Ay-Boşluk süresince,  eğer çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Bu süre içinde kendinize özen göstermekte, gereksiz konular üzerinde durmamakta yarar var. Boşluk etkisi altında, partnerinizin  davranışları,  sizin planlarınıza ve  bakış açınıza  ters düştüğü için doğal olarak tepki gösterme ihtiyacı duyabilirsiniz.  Bugün,ve duygusal konularda sıkıntılarımıza merhem olabilecek kişi ve gelişmelere daha fazla ihtiyaç duyabiliriz. Bir ailevi meseleyi bizzat halletmek için uğraşabilirsiniz. Sizi zorlayan, mecbur kılan olaylara ve insanlara tahammül etmekte zorlanırsınız. Bakmayın gözümüzün yaşına, O bizim insan yanımızdır Yüzümüzdeki gülümseme ise,  Düşmana olan cevabımızdır….   Dost gönüllerle her dem bir arada olmamız dileğimle,

18 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Çevrenize karşı sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Annenizle ilişkileriniz önem kazanacak.

18 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir. Ancak hala, bunun için size yardımı dokunabilecek kişilere ulaşmadınız. Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Yapmak istediğiniz çok fazla şey olmasına ya da uzun vadeli hedeflerinizin çokluğuna rağmen rutin olarak yapılması gereken işler tüm bunlar için zaman bırakmıyor olabilir veya bu yönlü isteklerinizi karşınızdaki kişilere anlatma çabanız başarısızlıkla sonuçlanabilir. Ancak, yine de önünüzde bir fırsat ya da olanak doğduysa reddetmek yerine, hazır olana kadar ertelemenin bir yolunu bulmanızda fayda var.

18 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünve çalışma konuları öne çıkıyor. Mücadele etmeniz gereken durumlar gözüküyor. Acele etmeden işlerinizi sırayla halletmeye bakın. Alacağınız hizmetlerde kusur arama eğilimindesiniz. Size yardımcı olan kişilere daha anlayışlı yaklaşmaya dikkat edin. Sağlığınızla dair ufak şikayetleriniz yüzünden evhamlanabilirsiniz.

18 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİKLERİNİZLE vakit geçirmek için fedakarlık yapın. Onlardan uzaklaştınız. Sıkıntıları kendi başınıza atlatmak yerine paylaşın.

18 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

18 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 42" R
Ay
Balık
18° 45' 42"
Merkür
Koç
18° 50' 02"
Venüs
Boğa
05° 40' 48"
Mars
Koç
02° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 54' 09"
Uranüs
Boğa
22° 33' 54"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 16"
Lilith
Başak
23° 45' 33"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>