Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.

İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evliliği sorunlu olan kişiler için tamir zamanı. Algılama, kavrama, etrafınızda olan biteni fark etme, her konuyu derinlemesine öğrenme ve dolayısı ile başarılı olma isteğiniz artar. Bu süreçte fikirsel, zihinsel,ve eğitim gibi meselelerin en derinine en iyi şekilde girebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 04:34 itibariyle  Yay  burcunda ilerleyen Ay, bir konuda karşımıza çıkan  seçenekler içinde en yararlısını bulmamızda, bir meseleyi kendimize güvenerek ele almamızda joker kart gibidir. Saat 06:29 Satürn-Neptün görünüm etkisinde, endişe, korku ve karamsarlıktan uzak hedefimize uygun bilinçli  şekilde işlerimizi planlayalım. Şartlar zorlayıcı olabilir. Bu gayet doğal. Bunu bu denli büyütüp, karamsar düşünmek gerekmiyor. Siz bilinçli şekilde tercihlerinizi yapınız. Her şeyi illaki çok başarılı olmaya, çok fazla kazanmaya odaklı görmeyiniz. Dış dünyaya, gelişmelere, yaptığınız işin artı ve eksiklerine bakınız. Bazen zorluklar potansiyel gücümüzü görmemize vesile olur. Bir de bu açıdan duruma bakalım. Saat 21:48 Ay-Merkür karşıtlık etkisinde, dünyaya bakış açınız adil ve tarafsız bir gözlem gücüne dayanır. Ancak çevrenizdeki insanların da aynı hassasiyeti göstermemesi halinde sözler kılıçtan keskin olur. Kimse kimsenin düşüncesine uymak mecburiyetinde değildir. Bunu siz bilirsiniz. Fakat başkaları bilmiyorsa, anlaşmazlıklar çıkabilir.   Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştiğini göreceksiniz. Yalnız kalmak size olumlu geliyor. Derin konular üzerinde yoğunlaşmak için, bir çok nedeniniz var. Özellikle çevrenizden yardım almak istemediğiniz bir gün içindesiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu, huzur arıyor, iç sesinize kulak veriyor ve duygularınızı görmezden gelemiyorsunuz. Duygusal günlerde olacaksınız. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve ortaklaşa hareket içeren konularda hareketlisiniz. Başkalarının görüşlerinde de ilham alabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüreklerinde platonik aşkı bitmemiş olan Kovalar artık yavaş yavaş bundan uzaklaşın. Yepyeni sevgilere yol açmanızın zamanı geldi.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ruhsal olarak motivasyonunuzun, sevginizin ve anlayışlı tavırlarınızın yükseldiği, kendinizi iyi hissettiğiniz, hayatınızdaki olası sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir süreçte iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda etkili iletişim kurabilir, görüşmeler yapabilir, yolculuklar, eğitimler, iletişim ve haberleşmeden yana şanslar elde edebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Her şeyi bu kadar ciddiye almamalı ve bu dönemde kalıcı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Değişim için iyi bir süreç olmayacak

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz.Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Mesleki kazanımlarınızı yönlendireceğiniz alanları belirleyebilirsiniz. Ancak gün içinde davranış biçimlerinizdeki abartı dozunu arttırmamaya özen göstermelisiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta sonu süresince iç huzurunuz artıyor. Sezgilerinize güvenin ve hislerinizi devre dışı bırakmayın. Hassas günler sizi bekliyor.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>