Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre aşkın da bütün duygular gibi atakları, yorgunlukları, tatilleri olabilir. Mutluluğunuzu biraz da bu anlayışınıza borçlusunuz. Bu mantıkla ilişkinizi hiç zorlamıyorsunuz.

Önünüzde işinizde yine bir hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün sinyalleriniz açık olursa, bu fırsatla burun buruna gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızdaki yoğunluğunuz ve aşka bakışınızdaki esneklik bugünlerde sevgilinizi biraz ihmal etmenize neden oluyor, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutum, konuyla ilgili endişeleri yok edebilir. Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir. Kararsız olduğunuz bir konuda, olumluluk ve olumsuzluk yer değiştirebilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay'ın Aslan burcunda ilerleyeceği bir güne uyanıyorsunuz. Sevgiliniz, eşiniz bugün hayatınızın odak noktası olabilir. Aranızdaki problemleri çözmek istiyorsanız sabah saatleri her iki taraf içinde sakin olacaktır. Çünkü öğlene geldiğimizde Ay da açılarını sertleştirmeye başlıyor. Önce Venüs ile sonra Mars'la kurduğu zorlu kontaklar ilişki hayatınızda öfkeli olabileceğiniz gelişmeler yaratabilir. Aynı durum ortakaçmışsanız ortağınızla da gerginlik yaşamanıza sebep olabilir. Her iki durumda da ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmeniz gereklidir. Akşam Ay-Jüpiter desteğiyle ilişkinizde şanslı bir evrede olacaksınız. Sevdiğinizle iletişime geçmek için Ay'ın boşluğa girdiği 18:18 öncesini tercih etmeniz iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

18 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin artıyor!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Kişisel kariyerinin ve duygusal güvenin çok önemli olması, yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara yönelmeni sağlıyor. Öğleden sonra Ay?ın konumu öfke ile disiplini karıştırmaman gerektiğine işaret ediyor. Herkesin senin gibi sorumluluk sahibi olmadığını görmen canını sıkabilir. Düzenli ve disiplinli bir çalışmayla her konunun üstesinden geleceğinin bilincinde olman özgüvenini arttırıyor. Çalışma ortamında örnek aldığın kişinin tavırları ondan soğumana neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle ortak arkadaşlarınıza dair fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenle birlikte vakit geçirmek eğlenceli olacak.

18 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden destek alarak finansal sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Borçlar veya kredileriniz gibi konular da önemli girişimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinize ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınızda artış yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönleneceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde parasal konular gündeme gelebilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlıklarınızda ciddi problemler yok sadece kendinizi iyi ifade edin karşınızdakileri de iyi anlayın. Zamanla çoğu ilişkiniz düzelecek, sosyalliğiniz artacak.

18 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi değerlendirme haliniz dışında her konuda gayet iyi gidiyorsunuz. Kendinizi neden bu kadar küçümsediğinizi bilemiyorum. Ancak insanların sizi gördüğü yer ile sizin kendinize baktığınız yer arasında dağlar kadar fark var. Balık sezonu sizi hep yoruyor ve iyi gelmiyor. Ancak Koç sezonuna çok az kaldı. Toparlayacaksınız.

18 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde mesafenin önem kazandığı bir gündesiniz. Artan özgürlük arzunuzla olaylara tepkisel davranırsanız uzun vadede zararlı çıkarsınız. Dengeyi koruyarak sosyalleşmek önemli.

18 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkileriniz için şahane bir gün. Hayatın renkli ve neşeli enerjisini üzerinizde hissedersiniz. İnsanların sıcak ilgisi, uzun zamandır hasret kaldığınız sevgi enerjisini açığa çıkartır. Partnerinize aşkınızı ilan edebilir, birlikte romantik bir gün geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

18 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iyimserliğiniz üzerinizde olabilir ama bu, kolayca hayalciliğe de kayabilir. Herşeyin istediğiniz gibi gelişeceği inancına kapılabilirsiniz. Günlük işlerinize yönelin ve aşırı iyimserliğin zarar verebileceği planlamaları erteleyin.

18 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 41" R
Ay
Koç
04° 03' 47"
Merkür
Koç
19° 32' 18"
Venüs
Boğa
06° 58' 17"
Mars
Koç
03° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 30"
Satürn
Balık
16° 59' 23"
Uranüs
Boğa
22° 37' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 45"
Lilith
Başak
23° 52' 31"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>