Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Cesaretsizsiniz. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Oysa karşı taraf buna çok hazırlıklıydı.

Büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Çünkü elinizdeki işle kendi kendinizi de sınamış olacaksınız. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Birikim sağlayamıyor, günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama ciddi bir şekilde iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Kefil olacağınız yakınınız kötü niyetli olmasa bile bu işte biraz başınızı ağrıtacak. Karar sizin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ayrıntıları atlayabiliyor, sezgilerinize duyduğunuz haklı güveni fazla ön plana alabiliyorsunuz. Değişik ortamlarda bulunma arzunuz, yakında sürpriz fırsatlar yakalayabilir. Bu sıralar keyfinizi azaltacak, ama birkaç gün için katlanmak zorunda kalacağınız bir sorununuz olacak. İyi zaman geçirmeniz, soruna tahammüllü yaklaşabilmenize bağlı gibi görünüyor.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda hareket ediyor. Ay'ın Neptün ile kurduğu kontak hayalinizdeki birteklifinin karşınıza gelebileceğini gösteriyor. Merkür-Plüton arasında oluşan olumlu açı sayesinde aile içerisinde herkesin sevineceği haberler alabilirsiniz. Yaptığınız konuşmalarla aileyi toparlayan kişi siz olabilirsiniz. Ayrıca Venüs ve Uranüs bugün kavuşuyor olacaklar. Ev bakıyorsanız sürpriz bir şekilde aniden taşınma kararı alabilirsiniz. Beklentinize uygun fırsatlar çıkabilir. Aileye yeni bir birey katılacağını da öğrenebilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaçırdığın fırsatlarla yeniden karşılaşıyorsun!Bugün su burcunda Dolunay geçekleşiyor. Maddi anlamda geçmişte kaçırdığın önemli fırsatlar bu döngüde yeniden karşına çıkabilir. Hayatınla ilgili önemli kararlar alacağın günlere hazır mısın? Bugün su burcunda kariyer evinde gerçekleşecek Dolunay ile kopan eskibağlantılarını yeniden gündeme getirebilir. Eski çalıştığın yerle ya da insanlarla tekrar iletişime geçebilir, bir öncekiyerine geri dönebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Kova burcuysan bugün gündeminde evlilik olabilir. Evli bir Kova burcuysan eşinden beklenmedik sürpriz bir haber alabilirsin. Aile içerisinde bazı bireylerle tartışman an meselesi. Özellikle görmezden geldiğin, alttan aldığın konularda sabrın taşabilir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi şüphelendiğiniz konularda aydınlatmaya çalışmalı ve özellikle duygusal sağlığınızı koruma altına almalısınız. Bugün bir şeylerin yoluna girdiğini hissedebileceksiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlerken, sizi mücadeleye sokabilecek, test eden koşullarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarından beklentilerinizde daha esnek davranmaya çalışın.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara karşı direnç göstermemek dengenizi yeniden bulmanıza yardım edecek. Olumlama yapmak ya da dinlemek de yarınlarınızı güzel etkileyecek.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova burcu herkesle iletişim kurmak, sürekli konuşmak ve kendinizi anlatmak istiyorsunuz. Maalesef tüm çabanıza rağmen güzel düşüncelerinizi insanlara geçirmekte zorlanıyorsunuz. Sizin anlattığınız karşıdakinin anlayabileceği kadardır sevgili Kovalar. Boşuna kendinizi suçlamayın. Maddi anlamda zorlanmalar söz konusu olabilir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tutkularınızı hayata geçirmek için çaba içinde olabilrsiniz. Geleneksel sistemleri sorguladığınız günlerden geçiyorsunuz. Ailevi hassasiyetler tetiklenebilir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda bitiş ve başlangıçlarla karşılaşabilirsiniz. Unutmayın her zaman bir kapı kapanır yenisi açılır. Annenize ekstra vakit ayırmalısınız. Bugün sizin desteğinize ihtiyaç duyar. Yeni kariyer tekliflerine açık bir dönemdesiniz. Akışta kalıp değişimlere adapte olun.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 18" R
Ay
Balık
29° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 18' 25"
Venüs
Boğa
06° 33' 39"
Mars
Koç
03° 12' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 48"
Satürn
Balık
16° 57' 44"
Uranüs
Boğa
22° 36' 23"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 39"
Lilith
Başak
23° 50' 18"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>