Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan artık size güveniyor ve gözü sizden başkasını görmüyor. Onunla ilişkiniz bu kadar iyi giderken ailesi ile ilgili olumsuz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Bugün işyerinizde çalıştığınız konunun üzerinde yoğunlaşacaksınız. İşinizde bağımsız olmayı seviyor, kendi başınızayapmaktan hoşlanıyorsunuz. Genellikleile ilgili konularda özgürlük istiyorsunuz.

Parasal konularda fazla bonkör olmak yerine biraz çıkarcı davranın. Maddi konularda dostlarınızın size yapacağı yardım tekliflerini değerlendirmelisiniz. Bugün yapmanız gereken bir ödeme var.

Etrafınızda başarılarınızı kıskanan insanlar var. Özellikle arkadaş çevrenize karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça mutsuz hissedecek olur olmaz her şeyi eleştireceksiniz. Arkadaş ortamınızda eski yaşadığınız yerdeki dostlarınızı övmeniz yüzünden yalnız kalabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla uyumlu bir arkadaşlık istiyorsanız duygularınızı saklamayı bilmelisiniz. Bugün ailenizden biri hakkında olumsuz şeyler duyabilir ve şaşırabilirsiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma gününün ilk etkili işareti, saat 03:39 Ay-Pluto görünümüdür. Bu enerji,  özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemeyiz. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Saat 11:37 Ay-Uranüs kavuşumu, eğlenceli, farklı, özel ve keyifli olan paylaşımlara önem vermenizi sağlıyor. Çevrenizde bulunan aktivitelere katılabilir, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Son moda trendleri takip edersiniz ve kendinizde  uygulayabilirsiniz. 18 Temmuz saat 17:06-12 Ağustos saat 10:23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri genel olarak,  başta sağlığınız olmak çalışma hayatınız, hizmet verdiğiniz insanlarla olan ilişkiniz, ayrıca eğitimden akademik yaşamınız, hayat görüşünüz ve ailevi yaşamınıza kadar her konuyu içermektedir. Bu dönemde  hem eski tecrübelerinizi göz önüne alarak durumumuzu inceleyeceğiz  hem de yeniliklerde bulunmak neler yapacağımızı düşüneceğiz.  Her ne olursa olsun yılgınlık göstermeyin, pürüzleri temizleyeceğiz. Sağlığımıza dikkat edip kontrollerimizi yaptıracağız. İşimizden, aile hayatımızdan ve genel olarak yaşantımızdan memnun muyuz?  Çalışma ortamımız,arkadaşlarımız nasıl? Mesleğimizin içeriği nedir? Bu alanda çalışmaktan mı memnun muyuz? Bir bakacağız. Temellerinizi güçlendirmek veya yeniden  inşa etmek etmek için önce kendimizi sevmeyi bilmeliyiz. Kendini sevmeyen, hiç kimseye yardımcı olamaz, hizmet edemez. Aile kavramı bu dönemde gayet kıymetli. Aile üyelerinizin sağlığı, psikolojik durumu,hayatı, eğitim yaşamlarıyla yakından ilgilenebiliriz. Eğer bir yenilik düşünüyorsak kurs veya staj, kısa süreli bir kamp dönemi yaşayabiliriz. Bir işi öğretmek veya öğrenmek için istekli olmalıyız. Beslenmemize dikkat etmeliyiz. Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,

18 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plan. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konulara odaklanmanız gereken günler. Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var. Haklarınızı savunmanız size duyulan saygıyı arttıracaktır. Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir. Maillerinizi ve gelen mesajları dikkatle okumanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Aşırı duygusal tepkiler verebileceğimiz, rekabet veya mücadele ortamlarına girebileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken kişi veya durumlar varsa başka bir güne ertelemek daha doğru olabilir. Zorlayıcı durumları olumlu değişiklikler yapmak ve yenilenmek için kullanmak en doğrusu olacaktır. Ne de olsa kabuk değiştirme zamanlarındayız. Not: Bugün ve herzaman günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda önemli gelişmeler olabilir. Hızla değişen dengeler yüzünden bazı fırsatlar yakalamanız oldukça mümkün gözüküyor. Anlaşma ve sözleşmelere dair planlarınız sıklıkla değişebilir. Ufak maddeler yüzünden tekrar yazılmaları gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden yana hoş değişikliklerin haberlerini alabilirsiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FLÖRT devresinde olan Kovalar artık ilişkinize bir isim koymanın vakti geldi. Sevdiğiniz kişi fazla sabır göstermeyebilir bu konuda.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

18 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>