Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün küçük bir gerilim yaşayabilirsiniz fakat sevgilinizle aranızdaki duygusal bağ bu problemi çözmeye yetecektir. O size zaten her konuda destek oluyor.

İş hayatınızda bugün bazı değişikliklere karşı tepkilerinizi gizleyemeyeceksiniz ve kendinizi rahat hissetmekte zorlanacaksınız. Bu size bazı dezavantajlar sağlıyor.

Parasal açıdan olumlu bir gündesiniz. Bazı birikmiş borçlarınızı kapatma olanağına kavuşacaksınız ve yarım kalmış bazı projelerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Son derece enerjiksiniz ancak bugün enerjinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde zaman zaman gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerle fikir anlaşmazlığınız var. Bu anlaşmazlıklar bugün su üstüne çıkabilir. Sorunları fazla uzatmamaya dikkat etmelisiniz. Ne kendinizin ne de başkalarının keyfini kaçırmayın.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:30 Ay-Pluto mücadeleci görünüm etkisinde Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, kendinizi ve inandığınız tüm değerleri savunmak ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır. Bazı insanlara altın tepsiyle sunulanları, zorlukla elde etmek sizi yormaktadır. Böylesi özel ve farklı bir insanın sisteme boyun eğmesi yanlışlık, haksızlık diye içinizden geçirirsiniz. Saat 16:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, kendinizi başkalarına orijinal bir şekilde, yaratıcı tarzda ifade edebilecek gücünüz yüksek. Ne istediğinizi biliyorsanız gayet hızlı biçimde ilerleyebilirsiniz. Ancak dış seslere, insanlara da kulaklarınızı kapatmayınız. Tarafsız davranmayı bildiğiniz sürece el üstünde tutabilirsiniz. Saat 16:49 Ay-Venüs olumlu görünümü, akşamı keyiflendiren bir enerjidir. İlişkideki uyumu güçlendirir, paylaşımı destekleyicidir. Her iki kişi de, bir arada olmaktan zevk alırlar. İlk buluşma için  bu saat dilimi gayet uygun olup,  partnerinizle  hoşça vakit geçirmenizi sağlar. Saat 19:44 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm biraz önce izah ettiğim enerjiye benzer özellikler taşıyor Yolculuklar, haberleşme ve atacağınız yeni adımlar hem ilişkimizle alakalı konuları yürürlüğe koymamızda hem de kendimizi daha güçlü hissetmemizde faydalı olabilir. Bazıları bu görünüm sayesinde sürpriz bir aşkın hayatlarını değiştirdiğini düşünebilir. Bir kısmımız bitti derken yeniden alevlenen bir aşkın peşinden koşabiliriz. Bir çoğumuz ilişkimizle alakalı sorunları son bir defa daha konuşmak üzere bir araya gelebiliriz. Hangi durum olursa olsun bir çıkış kapısı arıyoruz. Umutsuzluğu yok eden, hayata sarılmamızı sağlayan. İşte bu yüzden heyecanlıyız ve belki de gerilimliyiz. Ancak Venüs geri hareket dönemindeyiz. Ben derim ki, sakin olalım ve olumsuz düşünmeliyim. Bizim için hayırlısı ne ise o olsun diyerek güne adım atalım. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Ayrıca çevrenizle ilgili yardımlaşma duygunuz yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz. Dolayısıyla, defalarca kontrol etmiş olsanız dahi bir kere daha kontrol etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar geç öğle saatlerine kadar gerilimler veya aksilikler yaşanma olasılığı olsa bile, sevgi temalı ya da her tür ikili ilişkilerde yeni bir şans yakalanabilecek, ilişkilerde ani hoşluklara, ani karşılaşmalara veya ilk görüşte aşk türünde olaylara açık(uzun süreli olmasa bile) ya da geçmiş paylaşımlarımız olan kişilerle bir araya gelebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Venüs Uranüs arasında meydana gelen olumlu görünüm, aynı zamanda estetik veya yaratıcılık gerektiren iş, proje veya konularda da daha olumlu sonuçlar elde edebileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni yolculuklar yapmak için imkanlar doğabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Ruhsal olarak kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Kendinizi göstermek için çaba içinde olabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ertelediğiniz hukuksal işleriniz varsa daha da geciktirmemeye bakın yoksa sıkıntıya düşebilirsiniz. Her anlamda şanslı bir gün sizi bekliyor.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız ortaklı planlarınızda oldukça sıradışı etkileriniz olacak. Sevdiğiniz insanla kısa vadeli bir gün geçirebilirsiniz. Esnek yapınızla iletişiminiz hızlı olacak.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamınızda küs olduğunuz birileriyle barışma şansı bulabilirsiniz. Ancak birileri kırılmasın diye taviz verirken kırılan taraf siz olabilirsiniz. Vize, pasaport işlemlerinizi halledebilirsiniz, seyahat planları yapabilir, tatil turlarını araştırabilirsiniz.Bugün olası flörtler sizden mesafe olarak uzak yerde olan birileri ile olabilir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>