Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda kendinizi son derece mutlu hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişim sizi mutlu edecektir. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilir ve birlikte zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz ve kararlarınızda mantığınızla duygularınız dengeli olarak etkili olacaktır.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacaksınız ve sonuçları çok verimli olacak fikirler üretebileceksiniz. Bugün hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Üzerinde çalıştığınız konuya rahatlıkla konsantre olabiliyorsunuz ve bugün bazı işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmaya uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve size kazançlar getirici girişimlerde bulunabilirsiniz. Özel zevkleriniz için yada sevdiğiniz insan için harcamalar yapmaya eğilimli olacaksınız.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Dinlenip rahatlamaya fırsat bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için çok olumlu olabilecek bir gündesiniz. Çevrenize daha ılımlı yaklaşımlar göstereceksiniz ve bazı sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Kişisel zevklerinizle ilgilenmeye fırsat bulacağınız bir gündesiniz ve sıkıcı olayları bile eğlenceli bir hale dönüştürebileceksiniz. Kararlarınızda iradeli davranacaksınız ve fikir değiştirmenizin zor olacağı bir gündesiniz. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Zihinsel olarak başarılı fikirler üretme şansınız olacaktır.

19 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:44 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Perşembe gününe merhaba diyeceğiz. Su misali akıştayız. Hiçbir şeyi zorlamadan, ardındaki güzellikleri keşfetmek, yaşamak isteyeceğiz. Hayatın güçlükleri bir yana, bizim arzularımız bir yana diye düşünebiliriz. Maddi konular üzerinde hırslı düşünmeyeceğiz. Eğer gücümüz varsa, kendimizi mutlu edecek bir şeyler satın alabiliriz, insanlara yardımcı olabiliriz. Saat 03:28 Ay-Merkür kavuşumu, söz ile değil sözleşme ile işlerimizi sağlama almamız gerektiğini gösteriyor.  Yanlış kararlar vermeyelim. İş, girişim ve finansal konularda önümüzü tam net görmeden, hayali umutlar içine girmeyelim. Harcamalarımıza dikkat edelim. Üzerinde analiz yapılmadan, araştırılmadan verilen yatırım kararları, borç alımları, kredi ve harcamalar problem çıkarabilir. Bizim yapmamız gereken, neye yatırım yaptığımızı, neye para harcadığımızı bilmektir. Saat 13:18 Ay-Pluto görünümü maddi konular üzerinde etkili. Bütçemizi, alışkanlıklarımızı, derinliklerimizdeki her duyguyu gözden geçirmenizde bize yardımcı oluyor.  Ayrıca gizli sırlarımızı, hayallerimizi, fantezilerimizi, dünyayı ele alış biçimimizi ılımlı hale getiriyor. Gün boyunca  mutluluk  sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler  dileğimle,

19 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay'ın konumu para konularını gündeme getiriyor. Kazançlar konusunda yaşadığınız sıkıntılarınızı çevrenizin desteği ile aşabilirsiniz. Onların düşüncelerine tepki göstermek yerine, ilişkilerinizi sıcak tutmayı denemelisiniz. Bugün sabit düşünmeye zorlanabilirsiniz. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulara mantıklı açıklamalar getirilmesini bekliyor ya da bazı konuların cevaplarını arıyorsanız, Pazar gününe kadar ya da Nisan ayı içerisinde manzara belirginleşebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Engeller, ifade zorlukları, yanlış anlaşılmalar, stresli koşullar, baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Olumsuzluklardan kaçınmak için risk almaktan, ani tepkilerden, riskli yerlerden ve kişilerden uzak durmakta fayda var. Ancak, Ay'ın Pluton ve Merkür'le olumlu açıları çevremizdeki kişilerle etkin iletişim kurmamızı kolaylaştırabilir, akıcı bir gün geçirmemize ve güçlü konumdaki kişilerden yardım veya destek görmemize olanak tanıyabilir. Akşam saatlerinde, kendimizden çok başkalarını düşünüp, fedakarlık yapma arzumuzun arttığını gözlemleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Reformcu, meydan okuyan, başını dik tutan kişiler olarak bugün kendinizi gösteriyorsunuz. Yeni planlarınız uğruna birçok yatırımınızı yaptınız. İstikrarınızı sürdürmelisiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kariyer konusunda patronlarınızdan, sizden üst durumda çalışanlardan, kurumlardan ve devletten çeşitli yardımlar görebilir, aile büyüklerinizle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Maddi konularda fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, kendinizi güçlü, istediğini elde eden ve koruyucu olarak yansıtacaksınız.

19 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar mantığı, genellikle duyguların önüne geçiren bir burçsanız da, durum, bugün daha farklı olabilir. Duygusal hassaslığınız sayesinde çevrenizdeki insanların sizden beklentilerine ve ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz.

19 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>