Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle farklı ve güzel bir gün geçireceksiniz, aşk tazeleyebilirsiniz ve farklı ortamlarda bulunabilirsiniz. Bugün sevgilinizden ayrıca sizi sevindirecek çok güzel haberler alabilirsiniz.

İş yerinizde işlerinizi düzeltme çabalarınız olumlu sonuçlar verecek. Bugün İşlerinizin çoğunu ofis dışından halledebilirsiniz ve akşama ofisinizde mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz, harcamalarınızı iyi dengeleyebiliyor ve acil ihtiyaçlarınız dışındaki masraflarınızı kontrol altına alabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde bir toplu para işine katılıma şansınız olacak, çok düşünerek ortak olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi bazı konuların dışında tutmak veya saf dışı bırakmak isteyen kişiler olabilir. Planlarınıza sadık kalmanız ve ilerlemenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız yararlı olur. Çalışma ve gayretlerinizin karşılıksız kalmayacak ve süreç içerisinde olumlu gelişmeler yüzünü gösterecektir. Şanslı denebilecek günler yakında.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar güzel dünyanın sıra dışı insanları,  Perşembe gününe saat 09:29  Ay-Akrep burcu seyriyle adım atıyoruz. Dış dünyadan size yönelen her türlü tepkiyi, aklınızla devre dışı bırakabilecek gücünüz var. Evet bir geçiş dönemindeyiz. Gezegenlerin ardı ardına geri hareketleri ve zorlayıcı görünümler, bizleri yorsa da, biliyoruz ki  bunlar gelişmemiz için gerekli.  Siz  ektiklerinizi biçeceğinizi ve yakında her şeyin yerli yerine oturacağını biliniz.  Bu olumlama hakikaten işe yarayabilir. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Ailenizin bireylerini ilgilendiren bazıkonumları, sizin de ilginizi çekebilir. Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız. Yaşamınızı denetleyen unsurları yeniden gözden geçirmelisiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi saf dışı bırakmak veya bazı konuların dışında tutmak isteyen kişiler olabilir. Planlarınıza sadık kalmalı ve ilerlemenizi sağlayacak değişiklikler yapmalısınız. Çabalarınızın karşılıksız kalmayacağı ve süreç içerisinde olumlu gelişmelerin yüzünü göstereceği zamanlardasınız.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizihayatınızdaki sorumluluklarınız oluşturabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte uğraştığınız işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Çaba göstermeniz gereken konularda üstelerinizden destek alabilirsiniz. Geleceğinizi oluşturmak için daha fazla mücadele verebilirsiniz. Kendinizi endişe içinde hissedebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEZGİLERİNİZİN yoğun ancak acele verilmiş kararlar size yanıltabilir. Bugün, dostlarınızla özel sorunlarınızı tartışacaksınız.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınızda yapmanız gereken çokolmasına rağmen, bugün gezmeye dayalı alternatif planlar devreye girebilir. 2 tarafı da idare etmek gece saatlerinde sinirli kılabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rahat, sakin, keyifli ve istekli olacağınız bir gün. İçinizden geldiği gibi davranacaksınız. Tabii bu arada kolay sinirlenen ve tahammülsüz bir tavır içine girmeniz de mümkün. Ancak, arkadaşlarınızın ilgisi moralinizi yükseltecek. Sevdiğinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 50" R
Ay
Balık
17° 02' 59"
Merkür
Koç
18° 45' 32"
Venüs
Boğa
05° 32' 04"
Mars
Koç
02° 33' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 53' 33"
Uranüs
Boğa
22° 33' 30"
Neptün
Balık
29° 01' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 53"
Lilith
Başak
23° 44' 46"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>