Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var. Bir kez daha geçmişteki kadar coşkulu şeyler yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız.

Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız.

Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak. İhtiyaçlarınızı kazancınızın çok yukarılarında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor gibi.

Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok. Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğinizi aydınlatacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler..

19 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 19 Temmuz(saat 01:38)-25 Temmuz saat 12:29 tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Bu süreçte, hem yuvanız ve aileniz hem de dünya görüşünüze göre ilişkilerinizi, çıkarlarınızı gözden geçirmeniz anlamında önem taşıyor. Seçici davranacağız. Ancak belirsizlikler varsa bunların mutlaka düzene kavuşturulması yönünde titizleneceğiz. Sözgelimi eğitim veyahayatımızla ilgili konularda mali durumumuzu ele almak lazım. Eğer bir yüksek eğitim düşünüyorsak veya birkurmayı planlıyorsak, başka bir yere yerleşmek istiyorsak,  parasal durumumuz çok önemli. Ayrıca bir ev almayı, ofis açmayı, yuva kurmayı istiyorsak hem ilişkimizin hem de maddi gücümüzün yerinde olması lazım. Saat 03:47 itibariyle etkili, Ay-Başak burcu geçişinde, genel olarak ilişkide, akıllıca hareket etmek istediğiniz halde, sıkıntılı bir durumda rest çekmenize neden olabilir.  Benim tavsiyem, çatışmak yerine beklemede kalarak gözlemde bulunmanızdır. Bu olayların büyümesini engellediği gibi, onarılmayacak yaralar açılmasının da önüne geçer. Mantığınızın sesini dinlemekte yarar görüyorum. Saat 03:49 Ay-Venüs kavuşumu, yeni bir ilişkinin doğuşu anlamında ele aldığım gibi, birbiriyle son zamanlarda inatlaşan, karşı karşıya gelen çiftlerin sorunlarını çözebilmesi adına faydalı buluyorum. Yeter ki, aranızdaki güven olgusu sarsılmamış olsun. İş ortaklığı konularında ise, her iki tarafın bir araya gelerek anlaşma şartlarını gözden geçirmelerinde veya yeni maddeler ekleyerek her iki tarafın yararına olacak şekilde el sıkışmaları anlamında yararlıdır. Bu kavuşum enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için ihtiyacımız olan en önemli nokta, ben bilirim tarzında düşünmemektir. Çünkü bu ne ilişkide ne de başka bir konuda verimli bir sonuç alınmasının önüne geçer. Saat 04:07 Merkür-Uranüs görünümü,ilişkileriniz, zorunlu olduğunuz yaşamsal görevleriniz, bir durumu, bir olayı değerlendirme biçiminiz, sağlığınız, sıkıntılarınızı ifade etme biçiminiz,yapma becerikliliğiniz konularında kimi zaman geçmişte yaşananlar, bazen de içinizde biriktirdikleriniz nedeniyle baskı altında kalabilirsiniz. Saat 22:43 Ay-Neptün karşıtlığı, parasal konularda muhasebemizi doğru biçimde yapmanın önemini vurguluyor. Hesabı bilmek ve hayalci davranmamak lazım. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

19 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle vasıtası ile yeni tanışacağınız insanlardan gelecek şanslara işaret etmekte. Kazancınızı arttıracak teklifler alabilir kendinize olan güveninizi tazeleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise geçmişte kalmış ilişkinizin kahramanı ile beklemediğiniz bir şekilde karşılaşabilir; Samimiyetten uzak pişmanlığını ifade etmesi ile ona olan saygınızı tamamen yitirebilirsiniz. Geçmişle olan küçük bir ayrıntının daha ortadan kalkmasıdır bu belki de; Yaşamınızda her şeyin yoluna girmeye başladığı bu özel günlerde tüm deneyimleriniz sizi daha da güçlendiriyor. Keyfini çıkarın ve ruhunuzun olgunluğunu yaşamınızın tümüne yansıtmaya gayret gösterin.

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir. Dolayısıyla, gün itibariyle akışa göre hareket etmenizde fayda var. Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor. Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün psikolojik açıdan bazı gerginlikler olabilir. Ortaklı konular içerisinde düşüncelerinizi daha iyi yönetmeye bakın.

19 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Zihinsel dağınıklılığınız aşk ilişkinizi tehlikeye düşürebilir. Sıkıntı her insanda olabilir. Sorunları bu kadar düşünmemeye önem verin. Düzelecektir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın son günündeyse, son dakikaya bıraktığınız işler yüzünden yakın çevrenizle olan iletişiminizde sabırsız ve sinirli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çünkü canınız keyif yapmak ve hobilerinizle ilgilenmek isteyecek.

19 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün işinizle ilgili çok önem taşıyan bir anlaşmada yaşanabilecek aksiliklerin olabileceğine dikkat çekmekte. Sakın paniğe kapılmayın bu kısa sure içinde çözüme kavuşturulacak bir durumdur. Enerjinizi düşürüp ruhunuzda olumsuz düşüncelerin hakim olmasına izin verirseniz bu sürece negatif yönde etki etebilirsiniz. Otokontrolünüzü yüksek tutmalısınız. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insana güvenmeyi öğremelisiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 59' 14" R
Ay
Terazi
24° 59' 56" R
Merkür
Boğa
06° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 54' 37"
Mars
Koç
15° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 06"
Satürn
Balık
18° 06' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 43' 59"
Lilith
Başak
25° 34' 54"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>