Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğal ve zararsız görülen bazı yakınlaşmalar, zihinlerde sorulara yol açabilir. Karşılıklı duyulan sevgi ilişkinizi şimdilik koruyor. Bazı açıklamaların sevimsiz olduğu kadar, kaçınılmaz da olduklarının kafalarda netleşmesi gerekiyor.

İnatlaştığınız bazı konularda bugünler içinde ikna edilebilirsiniz. Mesleki iddialaşmalarınız özellikle belli kişilere yönelik. İşinize bağlılığınızı göstermeniz için özel bir çaba harcamanız yersiz.

Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Mesafeli durduğunuz birinde taşıdığınız önemi kavrayabilmeniz için, daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız son kararların aşırı baskısı, sizi olumlu imajınızı zedeleyebilecek fikirlere yöneltmemeli. Planlı davranmaya çalışın, bu yükümlülükleri yerine getirmek zorundasınız. Bugünlerde negatif elektrikler aldığınız insanlar karşısında daha moralli olmanız gerekiyor. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda hareketini sürdürdüğü bir güne uyanıyorsunuz. Geçmişe zaman zaman takılmanız güzel etkiler aldığınız bir günde enerjinizi düşürebilir. Sağlığınız da gündüz saatlerinde iyi olsa da kendinizi fazla yormamalısınız. Akşama yaklaştıkça Ay ve Uranüs arasındaki açının aktifleşmesi anlık vereceğiniz tepkiler çevrenizden hoş karşılanmayabilir. Ay sonrasında boşluğa giriyor. 21:47-22:06 arası boşlukta ilerledikten sonra Ay sizlerin burcuna geçiş yapıyor. Daha pozitif etkilerle günü kapatıyor olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını erteliyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Sabahtan beri susmadığını sen de biliyorsun değil mi? Bugün aksayacak hiçbir şeye tahammülün yok ancak zaman bazen bizim istediğimiz gibi gitmez, her şeye hazırlıklı olmalısın. Öğlen eşine zaman ayırmak isterken onun ailesinin ani ziyareti baş başa geçireceğiniz planın bozulmasına neden olabilir. Bir süredir gergin olduğun eski dostuna bir iki çift laf sözün var, işte beklediğin gün bugün olabilir!

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili yolunda gitmeyen şeyler olabilir ve yakınlarınızdan bazı konular hakkında fikir alabilirsiniz. Stresten uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız size iyi gelecektir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, duygusal açıdan kısıtlayıcı olabilir. Tam olarak bilemediğiniz durumlar yüzünden kendinizi zorda hissedebilirsiniz. İyimserliğinizi korumaya bakmalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirmek için uygun bir zaman. Eğitimsel tedariği edindiğinizde önünüzde hiçbir şey duramaz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bugün maddi olarak yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Kova burçları bugün evde olmayı tercih edebilirler. Kendinizi evinizde dinlenerek daha konforlu hissedeceksiniz. Öğrenmek istediğiniz çok konu var. Üzerine çalışabilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kâşif kovalar proje üretmek için uygun zaman. Kaynaklarınızı verimli kullanıp iyi ifade ederseniz sonuç alabilirsiniz. Günü verimli geçirmek için faaliyet önemli.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Venüs arasındaki zorlu etkileşim özgürlük ruhunuzu iyice canlandıracaktır. Boşanma davası açmak, ilişkileri sonlandırmak için uygun zamanlardır. Aynı zamanda size fayda vermeyen ortaklıklardan da kurtulmaya kesin karar verebilirsiniz. Arkadaşlar ve topluluklar içinde canlı iletişim kurarsınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel yönünüzü köreltmeniz gerekecektir. Belki de, çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak verme zamanı gelmiştir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, ihtiyaç duyduğunuzda onlar da sizin yanınzda olacaklardır.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>