Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz insani kuruntularınızla sıkmamaya çalışın. Rahat olun ve onun size ne kadar değer verdiğini düşünün. Size bir sürpriz yapabilir, hazırlıklı olmalısınız.

İş hayatınızda daha iyi fırsatlar yakalamak ve mümkünse işinizi değiştirmek istiyorsunuz. Ama bir yandan da mevcut işinizi riske atmaktan korkuyorsunuz. Risksiz başarı olmaz.

Bugün bütçenizi zorlayacak harcamalar içine girmemenizde fayda var. Bir yere para harcayıp harcamamak konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Bütçenizin kapasitesini hesaba katın.

Kuruntularınızdan kurtulmazsanız karşınızdakilerin sizin yanında sıkılmasına da engel olamazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkizler burcu insanı saflığının yanı sıra, fırsatları gerçekçi bir şekilde gözlemleyebilme yeteneğine sahiptir. Bugün sezgilerinize yüzde yüz güvenebilirsiniz. Bir arkadaşınız hakkında hoşunuza gitmeyecek duyumlar alabilir, o kişi hakkındaki yargılarınızı değiştirebilirsiniz. Bu aslında sizin lehinize bir gelişme olacak. Çünkü o insanın gerçek yüzünü göreceksiniz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar karşıt burcumuz üzerinde bugün de etkili olacak Ay, hayatın tüm güzelliklerini birlikte paylaşacağımız, birlikte yol alabileceğimiz, aşkın tadına birlikte varabileceğimiz bir sevgiliye duyulan ihtiyacın göstergesi. Sevdiğimiz insandan veya karşımıza çıkan kişiden tüm beklentimiz, sıcacık yüreğiyle bizi sarıp sarmalaması, bizi kendinden ayrı bir varlık olarak görmemesi. İlişki bir ortaklık ise, bu ortaklığın güçlü olması için her iki kişinin de birbirine karşı yüce gönüllü davranmasında yarar var. Doğal olarak ilgi bekliyoruz. Karşımızdaki kişi bize nasıl davranıyorsa, biz de ona öyle davranabiliriz. Saat 10:29 Ay-Jüpiter kavuşumu, bizim güçlü, inançlı, yeri geldiğinde yanımızda durarak bize destek verecek insanlara olan ihtiyacımızı işaret ediyor. Saat 12:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, tabii ki siz Uranüs insanları için sürprizleri işaret ediyor. Hareketli, coşkulu paylaşımları, katılımları, yenilikleri ve paylaşımları simgelemektedir. Saat 21:46 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, bize karşı birilerinin engel çıkarması, başka kişilerin üzerimizdeki etkisi gibi durumlara neden olabilir. Biz bunlarla mücadele etmek için var gücümüzü harcarız. Oysaki bırakın kendinizi akışa. Çünkü zorladıkça daha çok üstünüze gelirler. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem kendinizi hem de çevrenizi öyle usta bir şekilde yönetiyorsunuz ki, sizi takdir etmemek mümkün değil. Bugün işinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız çevrenizin görüşlerinize ihtiyacınız olacak. Geceleri erken yatmayı denemelisiniz. Uykusuz kaldığınız zaman sinirli ve öfkeli oluyorsunuz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevenleriniz veya hayranlarınız yaptığınız işlerde veya planlarda size destek olmaktan zevk alacaklardır. Tek sorun, neler yapmayı planladığınızı bilmemeleri. Tüm burçlar için gün geneli: Olumsuz gibi görünen ya da olumsuz giden olaylar moralinizi bozmasın. Yapılması gereken şey farklı yöntemlerle ilerlemek ya da farklı şeyler deneyip farklı konularda başarı sağlayarak diğerlerine boş vermek olabilir. Sırık atlama elemelerini kazanamamanız, en iyi görüntü yönetmeni seçilemeyeceğiniz anlamına gelmez. Öyle değil mi?

20 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Silah... Bugüne dek sürdürdüğünüz özel yaşantınıza son noktayı koymak istiyor gibisiniz. Kendinizi güçlü ve kimsenin baş edemediği gibi hissediyorsunuz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

20 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 13" R
Ay
Balık
16° 38' 50"
Merkür
Koç
18° 44' 29"
Venüs
Boğa
05° 30' 01"
Mars
Koç
02° 32' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 53' 25"
Uranüs
Boğa
22° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 47"
Lilith
Başak
23° 44' 34"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>