Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni burnunda bir aşık olarak,sevgilinizi gördükçe aşırı heyecanlanıyor ve onu düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsunuz. Bu hallerinizde arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Herkesin arzuladığı bir konumdasınız bütün güzelliğini sonuna kadar yaşamaya bakın.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

Akrabalarınızla aranızda bir miras çatışması yaşayabileceğiniz bu günlerde sinirleriniz daha sağlam olmalı ki onlarla mücadele edebilesiniz.Bu çatışmalardan her ne kadar istemeseniz de uzak kalamayacağınızı bilin.

Elde ettiğiniz imkanları çekemeyenler var. Uyanık olmalı kasıtlı yönlendirişlerden etkilenmemeli kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yönden oldukça hassas bir insansınız. Karşınızdaki insandan beklediğiniz şey size biraz ilgi göstermesi ve sizi dinlemesi. Sevdiğiniz insanları kolayca affediyorsunuz ama son günlerde yaşadıklarınızdan dolayı da sevdiklerinizden şefkat bekliyorsunuz. Aile içinde yaşadığınız sorunlar sizi bıktırmış durumda ama çözmeye çalışmalısınız. Çünkü sorumluluk sizin omuzlarınızda bu dönemde

20 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar,  cumartesi günümüz Ay-Aslan burcu seyir etkinliğindedir. Karşı cins üzerindeki etkinliğimizi olumlu yönde güçlendiriyor. Gün  boyunca, bize yönelen hayranlık dolu gözleri fark edeceğiz ve fikir alışverişinde bulunmak kolaylaşacak. Saat 10:58 Ay-Venüs kavuşumu, yeni bir ilişkinin doğuşu anlamında ele aldığım gibi, birbiriyle son zamanlarda inatlaşan, karşı karşıya gelen çiftlerin sorunlarını çözebilmesi adına faydalı buluyorum. Yeter ki, aranızdaki güven olgusu sarsılmamış olsun. İş ortaklığı konularında ise, her iki tarafın bir araya gelerek anlaşma şartlarını gözden geçirmelerinde veya yeni maddeler ekleyerek her iki tarafın yararına olacak şekilde el sıkışmaları anlamında yararlıdır. Bu kavuşum enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için ihtiyacımız olan en önemli nokta, ben bilirim tarzında düşünmemektir. Çünkü bu ne ilişkide ne de başka bir konuda verimli bir sonuç alınmasının önüne geçer. Bu kavuşum bir yere üye olmanın, bir organizasyon düzenlemenin, bir sunumun gerçekleşmesinin işaretidir. Saat 23:37 Ay-Jüpiter kavuşumu  etkisi , bizim güçlü, inançlı, yeri geldiğinde yanımızda durarak bize destek verecek insanlara olan ihtiyacımızı işaret ediyor. Cumartesi gününüzün keyifli, eğlenceli ve mutlu geçmesini diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arzularınızı gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayacaksınız. Birçoğunuz; arkadaş çevrelerinde, karşı cins üzerinde dikkat çekici bir performans sergileyeceksiniz. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Fakat başlayan bir ilişki varsa, dikkatli olmanız gerekiyor. Sizden yaşça büyük kişilerden beklediğiniz destekler gelecek ve kişiliğinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, özel yaşamınızı veyahayatınızı ilgilendiren bazı ilişkileriniz sonlanırken, aralarından gerçekten kayda değer olanlar ön plana çıkıyor ve hızlanıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşınızdakilerden olumlu yaklaşımlar görebileceğiniz bir gündesiniz. Daha esnek ve açık davranmalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal açıdan çektiğiniz sıkıntılar arkadaşlarınızın yardımı ile azalma başlıyor. Kendiliğinden gelen yenitekliflerini hemen değerlendirmenizde fayda var.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca girişimlerinizi destekleyen kişilerle görüşmeler yapabilir, yeni bilgiler edinebilir, görüşmeler ve iletişim açısından fırsatlar elde edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir enerjiden geçeceğiniz için olası problemlerin üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

20 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde keyfinize diyecek olmayabilir. Seyahatlere ve eğitime, medyaya dayalıalanlarınızda duygularınızı organize etmesini başaracak ve mantıklı bir şekilde hareket edeceksiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu bir aylık dönemde;ve çalışma ortamınızla ilgili konula, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz sık sık gündeminizde olacaktır. Bu dönem bir çok yeniprojeleri, gündeme gelebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Fakatile ilgili konularda bu daha fazla yorulmanıza da sebep olacaktır. Büyük beklentiler içine girmeyin.  

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

20 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>