Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda olumsuz günler geride kaldı. Artık ilişkinizdeki bakış açınız ve beklentileriniz değişti. Aşk hayatınızda güzel günler sizi bekliyor.

İş hayatınızda beklediğiniz gelişmeler bir süre daha gerçekleşmeyecek. Siz moralinizi bozmayın ve her zaman ki temponuzda çalışmalarınızı sürdürün.

Parasal konularda aldığınız bazı hatalı kararlar yüzünden bugünlerde biraz sıkışıksınız. Ama tutumlu davranarak bu günleri atlatabilirsiniz.

Bir arkadaşınıza yerine getiremeyeceğiniz bir söz verdiniz ve şimdi o arkadaşınızdan köşe bucak kaçıyorsunuz. Ona herşeyi açık açık anlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hareketli bir gün sizi bekliyor. Bir takım planlarınızı hayat geçirme fırsatı bulacağınız bugün genel olarak neşeli ve kendinizden emin bişr tavır takınacaksınız. Akşam saatlerini arakdaşlarınızla beraber geçirmeniz muhtemel. Ailenizden birisi sizden bir haber ya da cevap bekliyor. Onu daha fazla bekletmeyin.

20 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:28 Ay-Oğlak burcu geçişiyle Pazar günümüz başlıyor. Bir yandan doğanızda bulunan özgür hareket etme dürtüsü,  diğer yandan sorumlulukların ağırlığı nedeniyle biraz çelişki yaşamanız, hangi yönde karar vermeniz gerektiğini bilememeniz gibi durumlara yol açabilir. 20 Nisan saat 06:55-21 Mayıs saat 05:59 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte ideallerinizi, hedeflerinizi, ailenizi ve yuvanızı hem huzur hem de maddi açıdan rahatlık olguları çerçevesinde ele alırsınız. Sağlam kararlar için, uzun vadeli düşünmek gerekir. Güvenilir olan tercih edilmelidir. Ev sahibi olmak veya konforlu bir yaşam sürmek bu süreçte sizin için gayet önemli hale gelir. Saat 16:16 Ay-Neptün olumlu görünümü, yaratıcı yönünüzü öne çıkarır. Gizli yeteneklerinizi keşfetmenizde yardımcı olur. Şifalandırıcıdır. Saat 20:40 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Chiron kavuşumunu, tek bir  alanda değil geniş bir yelpaze üzerinde seçimlerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Kazançlı çıkabilmek kadar, kazancımızı doğru şekilde kullanmak da gerekiyor. İlişkimizde mutlu olmak kadar, uzun süreli kılabilmek de önemli. Nasıl bir tercih yapmalı, hangi yolda ilerlemeli, çıkmazlardan nasıl kurtulmalı, ekmeğimizi nasıl kazanmalıyız? İşte bütün bunlar için önce kendimize bakmak gerekiyor. Çünkü problemlerin çözümü, problemin farkında olmakla mümkündür. Not: Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında 20 ve 21 Nisan tarihlerinde oluşacak büyük kare görünümü oluşturan gezegenlerin etkilerini bilirsek, bu oluşumun neleri işaret ettiğini anlayabiliriz.  Jüpiter-Yengeç burcunda, çalışma hayatımızla ilgili konularda yaşanan belirsizlikleri çözüme kavuşturmanın yolunun ancak sabırlı, işimize sahip çıkarak, gönüllü bir şekilde insanlara destek vererek mümkün olacağını işaret ediyor. Bazen ailemize destek olmamız gerekecek bazen hiç tanımadığımız insanlara yardım edeceğiz. Bunlar bizi sıkmamalı. Uranüs,  sizin karşınıza yenilikleri çıkartacak, çevrenizdeki insanlarla paylaşımda bulunmanızı ve sıra dışı bir insan olarak ilgi uyandırmanızı sağlayacak. Cesur ve değişime açık olacaksınız. Pluto ise, hem evrensel konularda çalışma kabiliyeti ve hem de içsel anlamda güçlenmenin, dönüşümde bulunmanın sırlarını öğretiyor. Gördüğünüz gibi bazı konularda zorlanırken, aslında büyüyoruz, gelişiyoruz ve dayanıklı olmayı öğreniyoruz. Demek ki, hiçbir şey tesadüf değil bu hayatta. Yeter ki, kendimizin ve hayatın farkında olalım. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

20 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnızlığın size sağladığı tek şey, derin düşünmenizi gerektirecek konularda yeni keşiflerde bulunuyorsunuz. Bugün, daha sabit ve inatçı yönleriniz ortaya çıkıyor. Kendinize yakın hissettiğiniz ve size destek veren kişilerin önemini bir kez daha kavrayacaksınız. Hedeflerinize sıkı bir şekilde sarılmayı amaçlamalısınız.

20 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik fırsatlar belli konularda ön plana çıkmanızı ve ışıldamanızı sağlayabilir. Alçakgönüllülüğünüzü korumalı, aşırılıklardan kaçınmalı ve ölçülü davranmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu, bazı konularda kesin bir karara varmanız, kesin tavır koymanız ya da belli seçimler yapmanız istenebilir ya da gerekebilir. Ancak, ne olursa olsun ya da her ne kadar elinizde yeterince veri olduğunu düşünseniz de bir karara varmamakta fayda var. Zira, önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanabilecek farklı gelişmeler, şaşırtıcı olaylar veya ani gelişmeler bugün yapılan seçimleri etkileyebilir. Dolayısıyla, alınması gereken kararları veya gidilecek yolu belirlemeden önce 10 güne ihtiyaç var.

20 Nisan 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

20 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZORLUKLARI gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel. Fakat yanlış kişilere güven yüzünden zarar görebilirsiniz.

20 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Buhafta içerisinde, aile ilişkilerinizle ilgili bazı hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz aile bireylerinin ziyaretinize gelmesi olasıdır. Eşinizin ailesiyle de yakın bir iletişime geçebilir, ilişkilerinizde, eskisine oranla daha samimi bir hava yakalayabilirsiniz. Tüm bunların yanında, çok eski bir dostun da birdenbire karşınızda belirivermesi sizi şaşırtmamalıdır. EĞİTİMLE ilgili olarak da olumlu etkiler alacaksınız. Lisans eğitimi, mesleki eğitim veya hobilere ya da çeşitli el becerilerine yönelik kurslara başvurabilirsiniz. Daha önceden bazı başvurular yaptıysanız, bu başvuruların olumlu cevaplarını da yine bu günler içerisinde almanız mümkündür.

20 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>