Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlikler içine girebilirsiniz.

Tek sorununuz,yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz. Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz.

Bazı uyarılar için atik davranmanız yerinde olacak. Size ait sırların, bilginiz dışında başkasıyla paylaşılması hoş değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Aciliyet içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir. Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:21 Ay-Mars görünümü, güvendiğimiz insanlarla bir araya gelerek konuşmanın, iki ayrı proje üzerinde düşünmenin, grup çalışmaları ve aktivitelerinin işaretçisidir. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. Bugün veya geleceğe dönük plan ve projelerimiz üzerinde tekrar düşünmemizde yarar var. Tabii ki bir miktar kısıtlanabilirsiniz. Belki hemen harekete geçmek kolay olmayabilir. Ancak bu süreçte yapılan tespitler oldukça işinize yarar. Yolculuklarda güvenli firmaların tercih edilmesinde yarar vardır. Rutin işlerinizi dikkatli şekilde yapmanız gerekir. Saat 22:32 Ay-Satürn görünümü ciddi ve oldukça kararlı bir şekilde başka bir yöntem, yol ve değişimden yana olduğumuzun işaretçisidir. Farklı bir şeyler yapmak isteği doğar. Bunlar üzerinde tabii ki artı ve eksileriyle birlikte durmak lazım. İlerisi adına sağlam olmasına önem vereceğiz. Sözgelimi başka birdüşünmek, farklı bir yere yerleşmek, gönlünüzce yaşamak, sosyalleşmek, özgür olmak gibi bir isteğiniz varsa, her yönüyle ele almalısınız. Arzu edilen, hayrımıza olan gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,    

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe, hedeflerinizi belli bir noktada yaklaşacaksınız. İskelet sisteminizi yormamalısınız.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Misafirperver davranarak belli konuları gerçekleştirme konusunda gerekli desteği sağlayabilirsiniz. Sizi başarıya taşıyabilecek günlük bir rutin geliştirebileceğiniz günlerdesiniz. Organize ve planlı olabilirseniz ilerlemeniz de kolay olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Takıntılı, saldırgan veya kıskanç tavırlar ya da kişiler birkaç gün için devrede. Neyse ki, Terazi burcundaki Ay'ın olumlu açıları enerjik ve motive olmamızı sağlayıp, kalıcı işler ve adımlar için de olanak tanıyor olacak. Aşkın ve sevginin gücünü gördüğümüz günlerdeyiz, ama sevginin gücünü doğru kullanmak zor olabilir. İş birlikleri veya ekip çalışmaları esnasında her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızda bir şeyleri toparlamak isteyebilirsiniz. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gereken durumlar meydana gelebilir.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir fikri kolay kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça titiz davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ılımlı olmalısınız.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi dengelemek için fazladan çaba harcarken, enerji çalışmaları, meditasyon, dua ve sakin ortamlarda bulunmak size fayda sağlayabilir. Kadınlarla, kurumlarla ve patronlarınızla ilişkilerinizde fazla beklentiye girmemeniz gereken bugün, akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek iletişim konusunda problemler yaşayabilir, insanların gereksiz huzursuzlukları ve zaman kaybı olarak nitelendirebileceğiniz konuşmaları ile karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne dış ortamlara dayalı işler ve eğitim fırsatlarınıza odaklanarak giriş yapabilirsiniz. Düşüncelerinize dikkat edin. Organizasyona yönelik çalışmalarda sorumluluklarınızı bileceksiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel dengenizi ve beklentilerinizi bozabilecek beklenmedik sosyal etkiler meydana gelebilir. Bir yolculuk planınız mevcutsa ani bir bahane çıkıp bu planı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Ay‘ın boşluk etkisi duygusal ve zihinsel dengenizi korumanızı zorlayabilir. En önemlisi yeni bir tasarınız hakkında karar vermekten kaçınmalısınız. Genel olarak ise; bugün tüm gün Ay Terazi burcunda kalacak. İlişkiler, sosyal bağlar, eşle, ortakla ve partnerle uyumlu ve dengede kalmak önem kazanıyor. Karşınızdakinin bakış açısını görmek, objektif olmak, adil davranmak Ay Terazi burcundayken öne çıkan konulardandır. Eğlenmek, arkadaşlarla, sevdiklerinizle bir araya gelmek ve hoş bir akşam geçirmek için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan Ay Terazi günlerinde tembellik etmek, keyfiniz ne isterse onu yapmak, bir şeylere zorlanmamak ve huzurlu bir ortamda bulunmak istersiniz. Görüşmelerin medeni ve sıcak geçmesini istiyorsanız, anlaşma yapma ve el sıkma ihtimalinin fazla olduğu bu gündetoplantılarını, görüşmelerini, müşterilerle bağlantı kurmayı gerçekleştirebilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Buhafta içerisinde, aile ilişkilerinizle ilgili bazı hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz aile bireylerinin ziyaretinize gelmesi olasıdır. Eşinizin ailesiyle de yakın bir iletişime geçebilir, ilişkilerinizde, eskisine oranla daha samimi bir hava yakalayabilirsiniz. Tüm bunların yanında, çok eski bir dostun da birdenbire karşınızda belirivermesi sizi şaşırtmamalıdır. EĞİTİMLE ilgili olarak da olumlu etkiler alacaksınız. Lisans eğitimi, mesleki eğitim veya hobilere ya da çeşitli el becerilerine yönelik kurslara başvurabilirsiniz. Daha önceden bazı başvurular yaptıysanız, bu başvuruların olumlu cevaplarını da yine bu günler içerisinde almanız mümkündür.

20 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 25" R
Ay
Terazi
06° 48' 19"
Merkür
Boğa
04° 19' 12"
Venüs
Boğa
24° 02' 24"
Mars
Koç
14° 03' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 35"
Satürn
Balık
18° 01' 07"
Uranüs
Boğa
23° 25' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 29"
Lilith
Başak
25° 24' 48"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>