Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde nostaljik duygusallıklarınız ve bu duygusallıkların talep edeceği görüşme istekleriniz olabilir. Aşk hayatınızın dengelerine bu sıralar dikkat etmeniz gerekiyor.

Uygulamaya koyduğunuz düzenlemeler, bugünlerde arzuladığınız doğrultuda gitmeyebilir. Birtakım fikir değişiklikleri, kafanızdaki temel konularda sapmalara yol açmayacak.

Önsezilerine önem verdiğiniz bazı kişiler, bugünlerde sizin için tehlikeli olabilir. Para konularındaki girişimlerin önsezilerden daha fazlasını gerektirdiğini göz önüne almanız gerekiyor.

İş, duygusallık ve sosyallik arası etkilenişimler, yaşamınızda belli bir dağınıklığı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bazı gönül bağlarınızla ilgili alacağınız duyumlar, onlarla acele ve biraz sitemli görüşmeler yapmanızı gerektirecek. Kendinizi sakınmaya çalıştığınız bir gelişme, istekle, yeniden ilgilenmenize neden olacak bir ivme gösterebilir. Hayatınızın dağınık yaşadığınız yanları, belli bir toparlanmaya ihtiyaç duyuyor. Bu yanınızla sandığınız kadar hoşgörü almıyorsunuz.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, bir yanıyla özgür olmak isteğimizi işaret ediyor. Ancak diğer taraftan gücümüzü azaltan, bizi rahatsız eden konular var. Bunları halletmeden içimiz rahat etmiyor. Bu görünüm bizi hırslandırabilir, kendimizi kontrol etmemizin önüne geçebilir. Dikkatli ve sakin şekilde duygularımızı gözden geçirelim. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Her ne kadar güçlü dursak da, aslında canımızı yakan, söyleyemediğimiz sorunlarımız yüzünden bir hayli hassas düşünürüz. Bu hassasiyet, sahip olduğumuz, değer verdiğimiz bazı kişi ve durumların üzerimizdeki etkisi nedeniyledir. Elden geldiğince sabırlı olmakta yarar var. Saat 22 :12 Ay-Boğa burcu geçişi, hem eviniz hem gönlünüzdeki huzuru temin edicidir. Sevdiklerinizle birlikte olmak sizi mutlu eder. Ailenizin varlığı, size destek olan kişilerin olumlu yaklaşımları rahatlatıcıdır. Dış etkenlerin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende kıskanıldığın için arkadaş görünen düşmanlarını gösterecek gelişmelerle karşılaşabilirsin.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi sebepsiz güçlü, neşeli, pozitif hissedeceğiniz bir gün. Hayatta bazı şeylerin madde yoluyla değil manen de mutluluk veriyor oluşunu ruhunuzda hissedecek ve yaşamın size sunduğu bütün armağanlara daha farklı bir gözle bakmayı öğreneceksiniz. Bugün daha çok kendinizi içe yönetmeniz ve bazı soruların cevaplarını gönül gözüyle aramanız gerekebilir. Güçlü bir manevi şifalandirma günü. Bunu farkındalıklarınızla daha etkili bir hâle getirebilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Kardeşlerinize vakit ayırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir alanda bilgi edinmek, eğitim almak için uygun koşullar var. Hareket halinde olduğunuz koşturmaca içinde bir gün geçirebilirsiniz. Bir takım daraltıcı etkilerin de sizi duygusal olarak yorduğu bir gün olabilir.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi ortaya koymadan önce durumu dikkatle araştırın. Farklı beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Ancak, geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstereceksiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınız evinize gelebilir.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizi yoluna koymak veya yetiştirmek sizi zorlayabilir. Aile hayatınızda yapılması gereken işleri kolay toparlayacaksınız. Önemli bir mesele kolaylıkla hallolabilir.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeş ve yakın akrabalarınızla bir aile meselesi hakkında konuşarak ani kararlar alabilirsiniz. Arabanızı tamire götürmek için iyi bir gün. Diğer yandan fikirlerinizi kaleme almak size iyi gelecektir.

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yepyeni ortaklıklar kurarak veya yakın çevrenizdekilerle işbirliğine girerek önemli yol katedebilirsiniz. Birey olarak tek çabalamaktan vazgeçin ve bırakın insanlar da yükünüzün bir kısmını sırtlayıp size destek olsun. Buna ihtiyacınız var...

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>