Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanın tam güven duymadığı birini de arzu edebildiğini görüyor, aşkın kuralsızlığını bir kez daha öğreniyorsunuz. Aşka dair bildikleriniz, yaşadığınız yeni duygularla anlamını yitiriyor.

Bir taşınma işinin işlerinize büyük katkısı olacağını düşünüyorsunuz. Bu konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almalısınız. İş hayatınızda bir iki gün içinde bir taşınmanın kritiğini yapacaksınız.

Yapmak üzere olduğunuz bazı ataklar sizi cesaretlendiriyor. Fakat bu atakların maliyeti de hiç azımsanacak gibi değil. Artık maddi sıkıntı çekmeyeceğiniz yolundaki inancınız yine yıkılacak gibi görünüyor.

Sonradan kötü izler taşıyabileceğiniz bir gönül ilişkisi bekliyor. Sürdürmeye kararlı iseniz, bunu da göze almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir yemek davetiniz olacak. Sizi gevşetecek saatler geçireceksiniz. Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz bir konu, şimdi anlıyorsunuz ki başınıza dert açacak. Bir an evvel bu sorumluluğu üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Konunun gizli kalmasını tercih ettiğiniz taraflarını, ilgili insanlarla paylaşmadan bu işin içinden sıyrılamayacaksınız gibi görünüyor.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, bulunduğunuz ortamda duruşunuzla ve buluşlarınızla daima göz doldurursunuz. Ancak eski kafalı, sisteme aşırı bağlı insanlar nedeniyle sıkılabilirsiniz. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü,hayatınızda veya günlük yaşantınızda insanların size karşı hassas düşünmelerini, konuşmalarını beklersiniz. Siz adil düşünürken, birlerinin üzerinize gelmesi canınızı sıkar. Yapılanların görülmesini, nankörlük edilmemesini istersiniz. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde,  çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde daha ılımlı, olgun ve hoşgörülü olmanız yararlıdır. Bu zaman diliminde, işlerinizin verimli bir şekilde ilerlemesini ve planladığınız şekilde gelişmesini istiyorsanız bir daha gözden geçiriniz.  Birileri canımızı sıktığında, şu haklı, bu haksız diye  tartışmayalım. Sağlığımıza önem verelim. Stresten, aşırı hassasiyetten uzak duralım. Bu zaman diliminde, yeni birgirişimi veya farklı bir yöntemi denemek, verdiğiniz bir kararla ilgili değişimlere gitmek, etrafınızdaki kişilerin sizin gibi düşünmelerini beklemek yanlış olur. Saat 22:34 itibariyle Aslan burcunda ilerleyecek Ay, karşı cins üzerindeki etkinliğimizi olumlu yönde güçlendiriyor. Çevremizle temas temek  ve fikir alışverişinde bulunmak kolay. Ancak bu enerji, anlaşmazlık yaşadığınız bazı kişilerle aranızda tartışmalara neden olabilir. Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde, yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için, yeterli nedenleriniz var ve kendinizi doğru ifade etmenin yollarını buluyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili fikirlerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Bugün düşüncelerinizin sınırı çok uçuk.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, ruhsal ve bedensel sağlığınıza eğilmelisiniz. Mekân değişikliği ve sizinle aynı zevklere sahip kişilerle daha sık görüşmeniz yerinde olur. Doğru adımlar atarsanız, değişimler korkutucu olmayacaktır. Aksine olumlu sonuçlanması çok daha olası görünüyor. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

KOVA Günlük işlerinizde nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda zorlanabilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler içindesiniz. Biraz hayalperest davranıyorsunuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıradan ve düşük enerjiler hissettiğiniz bir gün yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak bilhassa zihinsel ve hukuki meseleler gökyüzünün bugünkü olumlu fırsatlarıyla değerlendirilmelidir.Gece saatlerinde ise ilişkiniz veya ortağınızla keyifli saatler geçirebileceğiniz zamanı değerlendirebileceksiniz. Uluslararası meselelerde hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi ve zihinsel alanınızı beslemesi üzerine ilham verici bir etkiye sahipsiniz. Bu etkiyi değerlendirebilirsiniz. Özel bir konuda eğitim alabilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 02" R
Ay
Balık
17° 21' 06"
Merkür
Koç
18° 46' 20"
Venüs
Boğa
05° 33' 36"
Mars
Koç
02° 34' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 53' 39"
Uranüs
Boğa
22° 33' 34"
Neptün
Balık
29° 01' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 57"
Lilith
Başak
23° 44' 54"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>