Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan fazla mantıklı davranmayacağınız istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çevrenizde gördüğünüz her türlü ilişkiye karşı bir özenti içerisindesiniz. Daha önce yaşadıklarınızın sizi olgunlaştırması gerekirken geçmiş hatalardan ders almak yerine yeni hatalar yapmaya meyillisiniz.

İş yaşamınıza ayrı bir özen gösteriyorsunuz. Özel yaşamınızdaki hatalarıyaşamınızda tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Bugün sizin burcunuzdan olan birisi ilekonusunda yapacağınız tatsız konuşma bir anda paniklenmenize neden olacak. Ancak akşama doğru işlerinizle ilgili alacağınız övgüler, sabah yapılan tatsız konuşmanın izlerini silecek. Yine de diğer günlerde daha dikkatli olmak için özen göstermeye karar vereceksiniz.

Daha önceleri kazancınızı ve elinize geçen paraları savururken bazı destek kaynaklardan mahrum kalmanız yüzünden daha dikkatli para harcamaya yöneldiniz.

Çevrenizde gördüklerinizden bu kadar çok etkilenmeniz yüzünden sıksık sorunlar yaşayabilirsiniz. Attığınız adımın yarın size ne getireceğini neler götürebileceğini iyice hesaplayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar, pek de gerekli olmayan bir gizlenme ihtiyacı içindesiniz. Konu edilmek, gündemde olmak istemiyor gibisiniz. Çok duyarlı olduğunuz konulardaki yaşanmış bazı kırgınlıklar etkisini hala sürdürüyor gibi. Önümüzdeki günlerde bir mutluluğa yönelik kalabalıklarda koşuşturmalarınız olabilir. Bunu, iç çelişkilerinizi toparlamak için kullanabilirsiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 08:32 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 10:44 Ay-Jüpiter görünümü, akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizin önemini vurguluyor. Gün içinde o kadar işle uğraşıyoruz ki, yorulduğumuzun farkına bile varamıyoruz. O zaman gelin, beden ve ruh sağlığınız için bu saatleri sevdiğiniz şekilde değerlendirin. Saat 16:19-23 Mart saat 05:28 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince zihnimizin gereksiz bilgi ve koşullanmalarla dolmasına izin vermeyelim. Birileri tuhaf bulacak diye, bizi mutlu edecek olandan uzaklaşmayalım. Unutmayalım ki, kişinin kendisiyle olan barışıklığını hiçbir kitap ve öğretici sağlamaz. Tam tersine kişinin kendisi kazanır. O zaman rahat olalım. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

22 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne gergin başlasan da sevdiğin kişinin küçük bir jesti gülümsemeni sağlayacak. Konuşarak rahatlayabilirsin.

22 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltı korkularınızla yüzleşmeniz gereken önemli bir zaman dilimi. Özgürlüğünüz adına yeni sınırlar çizebileceksiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinçaltı korkularınızla yüzleşmeniz gereken önemli bir zaman dilimi. Özgürlüğünüz adına yeni sınırlar çizebileceksiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı ortamlara girmek ve hareket halinde olmak sizi gerilimden uzaklaştıracak. Yolculuklarda karşılaştığınız kişilerden etkilenip kendinizi özgür hissedebilirsiniz

22 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle sabah saatleri mistik, spiritüel ve manevi konulara odaklanmak için uygun olabilir. Öğle sonrasında ise ihmal, dalgınlık ve unutkanlık sonucu ortaya çıkabilecek sürpriz durumlara karşı biraz daha dikkatli olmalısınız.

22 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Duygularınızdaki değişim güçlü olacağından geçmişi sorgularken acımasız olabilirsiniz. Her konuda biraz disiplin kazanmalısınız.

22 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz. Aynı zamanda fikirsel ve zihinsel olarak sahip olduğunuz fırsat ve bakış açılarını tecrübelerinize katmak için çok değerli etkilere sahip bulunuyorsunuz. İnsanları peşinizden sürüklemek ve önemli öğretiler sunmak için tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Din, inanç ve kültürler üzerinde yapılacak tartışmalardan dolayı iletişimsel sorunlar yaşayabilme ihtimaliniz dört gün etkili olabilir.

22 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gözlerinizi geleceğe çevirebilir, ilerideki hamlelerinizle alakalı uzun vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz. Farklı bir bakış açısı benimsemeniz ve önceden hazırladığınız planları baştan şekillendirmeye başlamanız da mümkündür.

22 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 29" R
Ay
Koç
04° 15' 59"
Merkür
Koç
19° 32' 54"
Venüs
Boğa
06° 59' 19"
Mars
Koç
03° 28' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 41"
Satürn
Balık
16° 59' 27"
Uranüs
Boğa
22° 37' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 48"
Lilith
Başak
23° 52' 37"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>