Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizle ilgili acele kararlar almanız gerekiyor. Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu görmüyorsunuz. Ufak tefek şeyleri düzeltseniz bile temel ayrılıklarınız var, onları ne yapacaksınız ?

İşyerinizde ekonomik kriz gerekçe gösterilerek istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan yaşayacağınız bir gelişme bu düşüncenizi haklı çıkartabilir.

Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenleri bile şaşırtıyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Bu sizi para konusunda yeni karamsarlıklara sokacak.

Yine yanlış adımlar atıyorsunuz. Sizi bu konuda ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor. Sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ek gelir fırsatları yaratabilirsiniz. Önümüzdeki on günlük süreçte, yeni bir aşkın sinyallerini alabilirsiniz. Öte yandan yeni dostluklar ve çevreler edinebilirsiniz. Hem sosyal hayatta hem aşk hayatında hareketli bir sürece giriyorsunuz.

23 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 11:51 Merkür-Pluto görünümü bir kez daha gerçekleşiyor. İlişki ve finansal meseleler üzerinde yeni  bir analize ihtiyaç var demektir. Benim tavsiyem, sizi neyin en çok rahatsız ettiğini tespit etmenizdir. Siz de kararlarınızı, durumunuzu  şöyle bir gözden geçiriniz. Hangi meseleyi çok fazla büyüttüğünüzü veya umursamadığınızı  belirleyin. Bu belirleme bir çok sorunu çözmenizi, olumlu tespitlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Saat 12:56 Yengeç burcunda sondördün fazı, siz özgür olmak, tanınmak, popüler olmak, kendinizi göstermek, kabul edilmek ve takdir edilmek istersiniz. Gün boyu etrafınızda bulunan kişilerle olumlu bir şekilde iletişimde bulunabilir,  yapmanız gerekenleri düzgün bir şekilde yerine getirebilir, baskılar karşısında çatışmaya girmeden halim selim bir görüntü çizebilirsiniz. Ancak bütün bunlara rağmen, kendinizi güvende hissetmeniz kolay olmaz. Her bir durumdan kendinizi sorumlu tutabilirsiniz. Aslında içinizden gelmediği halde bir şeylere susmak zorunda kalmanın gerilimini yaşarsınız. 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. İşinizden, ilişkilerinizden emin olmak, geleceğinizi garanti altına almak arzusu bu dönemin özünde var. Çünkü Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Siz Kovalar için, sabırla çalışmak, ilerisi adına doğru kararlar vermek için, tabii ki güvenirlik, ciddiyet, sabır gayet önemli. İşinize sahip çıkmanız gerekiyor. Fakat bunu yaparken, insanlarla ilişkinizde aşırı gurur, kıskançlık, hırs gibi olguların da terbiyesi şart. Etrafınızdaki insanların da bu türden yaklaşımları olabilir. Benim tavsiyem dönemi olumlu yönde geçirmek için, sorumluluk bilinciyle hareket etmeniz ve neyi hedefliyorsanız o yolda dürüstlükle işinizi yapmanızdır. Sel gider kum kalır dostlarım. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,

23 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Sosyal yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz. Düşünceleriniz merak ediliyor.

23 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda aşırı hayalci yaklaşımların zararlı olabileceği günlerdesiniz. Gerçekçi olmanız durumunda ise, başarılı sonuçlar almanız ve banka hesabınızı yükseltmeniz mümkün olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürprizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda hırslı davranabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İş hayatınızda kadınlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda sakin kalmaya çalışmalısınız.

23 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir.

23 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Patronlarınızla ilişkileriniz güzelleşebilir. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi çok fazla ısrarcı olmadan dile getirebilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlığınızı zinde tutmak için bol bol su tüketmelisiniz. Uzun bir banyo yapabilir, cildinizi nemli tutabilir ve suyun tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.Ruhsal ve bedensel bir rahatsızlığınız mevcutsa bunu olumlu hale gelmesi için çaba göstermek için olumlu enerjilere sahipsiniz. Arkadaş çevrenizden birisinin enerjinizi aşağı çekmesi mümkün gözüküyor. Cuma günü rehaveti de olsa, hizmet alanınızın işler durumda olması mümkündür. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular hukuk, yabancı kültürler, din, inanç, felsefe ve eğitim olacaktır.

23 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. İş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 50"
Ay
Kova
22° 56' 42"
Merkür
Koç
17° 47' 22"
Venüs
Boğa
03° 27' 36"
Mars
Koç
01° 15' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 58"
Uranüs
Boğa
22° 27' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 16"
Lilith
Başak
23° 33' 33"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>