Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız atağa kalkacak gibi.

Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Büyük sevinçler sağlasa da yapmak üzere olduğunuz harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor. Tedbirli davranmak, geçici üzüntülerin arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir.

Kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor. Ama kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Sağlam, güvenli ilişkilere özgü bir rahatlık içinde değil gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var. Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olacak. Onun tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri kafanıza yerleşebilir. Sorunu, karakter özelliklerinin benzeşmeyen yanlarında aramalısınız. Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusunu. daha fazla barındırmanız gerekmiyor.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 00:25 itibariyle etkili olacak Ay-Mars görünümü, dış dünyadan gelen her türlü tepki veya güzelliğin sizi fazlasıyla etkilemesi anlamına geliyor. Öyle yoğun duygularınız var ki, bu duyguları hisseden ve değeri bilen insanlarla çevrelendiğinizde gücünüzün iki kat arttığını düşünmektesiniz. Saat 06:59 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kalıcı ve uzun vadeli olacak şekilde düşünülmesi gerektiğini, mevcut durumu artı ve eksi yanlarıyla ele almamız gerektiğini işaret ediyor. Saat 12:56 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Saat 18:58 Ay-Merkür görünümü, geri hareket dönemine rastladığı için,hayatımızla ilgili konularda bazı meseleler bizi rahatsız eder. Tekrar düşünmek, incelemek isteriz. Birkaç gün önce yaşanan gelişmeler gündeme gelir. Aşk hayatımız ve finansal konularda temkinli olmamızda yarar var. Keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

24 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu yaşam alanında zevklerini yansıtacak değişiklikler yapmanı da destekliyor. Görünüşünde birtakım değişiklikler yapabilirsin.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla ilgili yeni gelişmeler ve sürprizler söz konusu olabilir. Bu hafta sonunda ise, farklı niyetleri olan kişilere karşı uyanık olmalısınız. Günün Atmosferi:Duygusal paylaşımlar için uygun bir gün

24 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha iddialı ve kararlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak her zaman haklı olduğunuzu düşünmemelisiniz. Sorumluluklar da önemli.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal ilişkiler vehayatınızda başarı sağlayabileceğiniz, bilginiz, tecrübeniz ve ışığınızla diğer insanlar kolayca etkileyebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde aile ilişkileri ve özel hayatınızda gerginliklere açık bir enerji olacağı için, ılımlı ve esnek tavırlar geliştirmeniz fayda sağlayacaktır

24 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecan verici ve motive günlerdesiniz. Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz ve yaratıcılık gerektiren işleriniz bugünlerde ön planda. Bazı özel kişilerin sürpriz davet, jest ya da hediyeleri sizi sevindirebilir.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Özellikle göremediğiniz detaylar üzerinde kafa patlatmak ve yeni geliştireceğiniz projelerde üstlerinize daha talep edici olmayı planladığınız bir yapıda olabilirsiniz.İhtiyacınız olan veri ve imkanları toparlayabilecek kararlılığa sahip olacaksınız. Günün akşam saatleri ise mutlaka arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmelisiniz. Hattaarkadaşlarınız veya çalışanlarınızla birlikte keyifli etkinlikler yapmanız insanların arasındaki yardımlaşma ve iyi niyeti destekler nitelikte olacaktır.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

24 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>