Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız atağa kalkacak gibi.

Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Büyük sevinçler sağlasa da yapmak üzere olduğunuz harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor. Tedbirli davranmak, geçici üzüntülerin arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir.

Kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor. Ama kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Sağlam, güvenli ilişkilere özgü bir rahatlık içinde değil gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var. Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olacak. Onun tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri kafanıza yerleşebilir. Sorunu, karakter özelliklerinin benzeşmeyen yanlarında aramalısınız. Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusunu. daha fazla barındırmanız gerekmiyor.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:23 Ay-Pluto karşıtlığı duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Saat 11:38 Ay-Mars görünümü, maddi-manevi güvence ve huzurun her alanda önemsendiği bu saatte, moralimizi yükselten insanlara yöneliriz. Onlarla konuşmak rahatlamamızı sağlar. Saat 16:42 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven olgusunun hayatımızdaki önemini vurgular. Ailemiz, işimiz, geleceğimiz bizim için çok kıymetlidir. Saat 17:51-19:59 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde daha ılımlı, olgun ve hoşgörülü olmanız yararlıdır. Stresten, aşırı hassasiyetten uzak duralım. Bu zaman diliminde, yeni birgirişimi veya farklı bir yöntemi denemek, verdiğiniz bir kararla ilgili değişimlere gitmek, etrafınızdaki kişilerin sizin gibi düşünmelerini beklemek yanlış olur. Saat 19:59 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak. Bekar Kovalar, kendini ifade edebilen, güçlü, cömert yaradılışta olan bir kişiye ihtiyaç duyabilir. Evli Kovalar, eşlerinin ilgili davranmasını beklerler. Esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

24 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Bencil kişilerden uzaklaşıyorsun! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bencil insanlar bugünlerde canını hayli sıkıyor olmalı ki kimselere tahammülün yok. Seni yıpratan, karşı tarafın yerine de sorumluluk aldığın ilişkilerden artık feragat ediyorsun. Kendini ne kadar serbest bırakırsan, hayata da o kadar rahat atılıyorsun. Çevrenin sana ilgisini görmek, göz önünde olduğunu hissetmek kime iyi gelmez ki! Bugün gündemin oldukça yoğun iken yenileri eklenebilir. Bu sefer koşturman gereken konuların arasında sevgilinin işleri de var. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, eşinin yapıcı adımlarına karşılıksız kalmayacaksın. Arkadaşlarınla dışarı çıkmak ve sosyalleşmekte ön planda olacaktır. Film, tiyatro gibi sosyal ortamlara ve konulara daha çok vakit ayırmak isteyebilirsin.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecekle ilgili kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Alacağınız kararlarda radikal değişimler yapma fikri bugün için uygun olmayabilir.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Öğle saatlerinde duygusal bloklar oluşabilir. Kendinizin kısıtlandığını hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde bu sıkışıklık tartışmalara neden olabilir. Akşam saatlerinde rahatlayacak faaliyetlerde bulunmak size iyi gelecektir.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlarınızı ertelemek gibi bir lüksünüz yok. Bir an önce çözüme ulaşmalısınız. Başarabileceğiniz işlere yöneliniz

24 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedef odaklı Kovalar; günlük işlerle, sağlıkla, birlikte çalıştığınız insanlarla meşgul olabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kaygı ve karamsarlığınız artabilir. Gün boyu kendinizle meşgul olup, hareket edin.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı başarılı bir biçimde sürdürdüğünüz bir dönemdesiniz. Enerjinizi yapıcı ve olumlu bir biçimde kullanacak, uzakta bulunan dostlarınızla haberleşeceksiniz. İstekleriniz giderek yoğunlaşıyor.

24 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

24 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 19' 16" R
Ay
Terazi
29° 12' 25" R
Merkür
Boğa
06° 57' 57"
Venüs
Boğa
26° 20' 14"
Mars
Koç
15° 28' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 01"
Satürn
Balık
18° 08' 17"
Uranüs
Boğa
23° 32' 17"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 45' 01"
Lilith
Başak
25° 37' 13"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>