Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin.

Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İleride karşılaşacağınız harcamaları gözönüne almanız ve bu yönde planlar yapmak zorunda kalışınız olası.

Çevrenizdeki insanların etkisi altında kalarak aşırı derece masraf edebilirsiniz. Maddi anlamda herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz.

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz bir görüşme bu akşam yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:45 Merkür-Pluto görünümü, gayretli ve cesur şekilde öne çıkmak, engelleri aşmak ve ne olursa olsun amaca ulaşmak dürtüsüdür. Fakat bunun ayarını da bilmek gerekir. Başınızdan büyük işlere, büyük projelere kalkışmadan önce enine boyuna düşünmenizde yarar vardır. Ne yöne gittiğinizi, hangi yolda ilerlediğinizi lütfen bilinçli bir şekilde ele alınız. Sonra umduğunuz gibi bir karşılık (maddi-manevi) göremediğiniz için stres altında kalmayınız. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı, çevremizle ilişkimiz, eğitim, ticari konularda iletişimin, yazışmaların, seyahat ve görüşmelerin işaretçisidir. Fakat bunların bilinçli şekilde gözden geçirilmesi, aceleci olunmaması, her yönüyle incelenmesi şarttır. Ne kazandırır, nasıl bir sonuç alınabilir diye bakmak lazım. Olasılıklar, şartlar, zaman olguları gözetilirse, başarılı kararlar verilir. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizin önemini vurguluyor. Gün içinde o kadar işle uğraşıyoruz ki, yorulduğumuzun farkına bile varamıyoruz. O zaman gelin, beden ve ruh sağlığınız için bu saatleri sevdiğiniz şekilde değerlendirin. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümü, özgürce kendimizi ifade ederiz. Çevremiz üzerinde etkili oluruz. Yolculuk, yazışma ve konuşmalar olumlu yönde gelişir. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstisnalar kaideyi bozmaz. Son zamanlarda aldığın kararlardan ne olursa olsun dönme diyor gökyüzü.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni kuracağınız dostluklar bugün size iyi gelecek. Değişimlerinizi önemsemeniz gereken ve alışmanız gereken bir zaman dilimi.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken enerjiniz yüksek olabilir ve bunu eğitim, öğrenim ve derslere aktarabilirsiniz. Ancak aşırı yorgunluğa dikkat etmelisiniz. Ayrıca iletişim konularında karşı tarafı da dinlediğinizden emin olmalısınız.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi isteklerinizi kabul ettirme gibi durumlara dikkat edin. Yakın çevrenizdeki iletişim halinde olduğunuz insanlarla düşeceğiniz fikir ayrılıkları sizi bazı noktalarda zorlayabilir.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bireysel ve özgür hissetmek isteyebileceğiniz bir gün olmasına karşın topluluklar arasında bireysel zenginliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir aşamadasınız. Hayatınızın krizlerini fırsata çevirebilirsiniz. İletişimi bol ve hareketli bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklarda sabırsızlık, acelecilik ve baskıcı davranışlar kaza riski getirebilir. Bu durum dört gün boyunca etkisini sürdürecektir.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenize karşı sahip olduğunuz yükümlülükler ile ilgili düşünceler, aklınızda dolanmaya başlayabilir. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız maddi kaynaklar konusunda bazı adımlar atmak için de planlar yapabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 47" R
Ay
Koç
01° 18' 59"
Merkür
Koç
19° 24' 27"
Venüs
Boğa
06° 44' 26"
Mars
Koç
03° 18' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 51"
Satürn
Balık
16° 58' 27"
Uranüs
Boğa
22° 36' 53"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 08"
Lilith
Başak
23° 51' 16"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>