Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun taleplerinin sizin özgürlüğünüzü kısıtladığınızı düşünüyorsunuz ve taviz vermeme konusunda ısrarlısınız. Oysa onun sizin yakınlığınıza ve özel olduğunu hissettirmenizi ihtiyacı var. Bugün bu ihtiyacını yine belli edebilir.

Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaştığınız hedef bu zorlukların hepsine değecek. Yavaş ama istikrarlı bir gelişme sizi bekliyor. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu görebilirsiniz.

Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülecek gibi gözüküyor. Aşmanız gereken zorluk yaşadığınız son zorluk olarak gözüküyor. Bugün sizi çok mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz.

Bugünlerde her zamanki sağduyulu ve ölçülü yapınızdan bir uzak bir görünüm sergiliyorsunuz. Çevrenizdekiler bu durumun farkında. Eleştiri alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umudunuzu kestiğiniz bir konuda şans yüzünüze gülecek. Bugün bu konuyla ilgili bir haber alabilirsiniz. Harekete geçmekte kararsız kalabilirsiniz, oysa acele davranmanız gerekebilir. Bu defa destek talep etmeniz bir iki pürüzü kolayca halletmenizi sağlayabilir.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, ailede huzur ve maddi-manevi güvencenin önemini vurguluyor. Uzun süredir devam eden problemler yüzünden gerginiz. Bunlara mutlaka çare bulmak istiyoruz. Belki de bu yüzden en ufak bir sorun karşısında tepki gösterebiliriz. Saat 03:15 Ay-Pluto görünümü, kendinizi garanti altına alacak şekilde düşünmeyi, olur olmaz kişilere ve meselelere boş yere zaman ayırmamak gerektiğini vurguluyor. Bu konuda kendinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Evimiz ailemiz ve kişisel güvenliğimizle alakalı işleri yürürlüğe koyma, düzenleme anlamında destekleyicidir. Şartlar gözden geçirmeden hiçbir konuda karar vermeyiz. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı, iç dünyamızda arzu ve isteklerimizi bir hayli vurgulayıcıdır. Biz anlamaya, karşımızdaki kişileri hissetmeye çalışıyoruz. Fakat onların da bizimle bağlantı kurması, ihtiyaçlarımızı karşılıklı olarak giderilmesi yolunda yardımcı olmaları gerekiyor. Yoksa doymayan arzular, başkaları aramızda duvarlar örmemize neden olabilir. Saat 17:16 itibariyle gerçekleşecek olan Güneş-Venüs kavuşumu, size büyük bir kuvvet, başkaları üzerindeveya ilişki anlamında destek verir. İhtirasla, arzu duyduğunuz zirveye çıkabilecek gücü kendinizde bulursunuz. Ancak bazen fazla baskın olmak tabii ki, diğerleri tarafından yanlış değerlendirebilir. Rakiplerinizi aşabilmek için, yanlış işlere kalkışmamak lazımdır. Açık ve gayet net olmak, hatta önce kendinize dürüst olmak sonra başkasından bunu beklemek adına bu kavuşum sizi uyarıyor. İnsan ilişkilerinin özel veyaanlamında olsun, benden yana değilsen potansiyel düşmanımsın tarzında yapılmasının sonrasında zararlı olabileceğini de hatırlatıyor. Ayrıcahayatınızdaki tüm ilişkilerde yaşanması muhtemel dönüşümlerin de işaretçisi oluyor. Saat 17:49-22:41 arasındaki Ay-Boşluk etkisi ilişkinizle ilgili konularda çok daha dikkatli hareket etmenizi gerektirir. Yanlış anlaşılmalar veyahut bir takım terslikler yaşanması mümkündür. Boşluk süresince yapılması gereken, ayrıldığınız noktalar olsa dahi, keskin konuşmalardan, kararlardan, inatlaşmalardan kaçınmanızdır. Partneriniz, ilişkinizle alakalı hayal kırıklığı yaşadığını ima edebilir veya fikirlerini dayatabilir. Oysaki her ikinizin de, meseleleri büyütmemesinde fayda vardır. Saat 22:41 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, iki gün boyunca hem sosyal anlamda geçirmenizde hem de işlerinizi yolunu koymanızda yardımcıdır. İletişim ön plandadır. Başkalarıyla fikirlerimizi paylaşabiliriz. Aşk hayatımızla ilgili konularda, bir hayli hevesli, coşkulu ve çocuksu yanlarımızla ilgi uyandırırız. Hayatın problemli taraflarını geride bırakmak, güzelliklerini yaşamak, aktif olmak isteriz. Ne kimsenin bizi sıkmasına izin veririz. Ne de biz bir şeyleri kafamıza takmaktan yanayızdır. Bu saatlerde elimizde telefon veya bilgisayarla iletişimde bulunuruz. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugün aile bireylerinden biri ile ya da eğer çocuk sahibi isen çocuklarınla karşı karşıya gelebilirsin. Üstlendiğin sorumluluklara bir bakarsan, aslında yine hayatındaki insanlar için yaptığın fedakârlıklar olduğunu fark edebilirsin. Bu gün artık sana ?önce ben? demeyi öğretecek. Son günlerde çevresinde bir türlü ilerleme göstermeyen şartlardan sıkılan bir Kova burcuysan senin için devrim niteliğinde bir döngü başlıyor. Yaşam alanı değişikliği yapmayı düşünüyorsan, kendini araştırma içinde bulacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle kısa bir tatile çıkabilirsin. Baş başa kalmak, kalabalıklardan uzaklaşmak ilişkinize iyi gelecek.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem değer yargılarınızı hem de ilişkilerinizdeki negatif durumları tekrar gözden geçirmeniz gereken bir gün. Kardeşler ya da akrabalarla olan ilişkilerinizi yeni kurallara göre yönetmek isteyebilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha iyi hale getirmek için çalışacağınız bir gündesiniz. Aile büyükleriyle ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde kendi içinize kapanabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşmek için arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlarınızı uygulamak için çok enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz. Yıldızlar çabanızı ödüllendirecek.

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından ev ve aileye dair konulara odaklanabilirsiniz. Mutfağınızla ilgilenebilir, güzel yemeklerle sevdiklerinizi doyurabilirsiniz. Şefkat, merhamet duygularınız öne çıkabilir.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitime önem veren Kovalar, bugün yeni konular ilginizi çekebilir. Haz veren faaliyetlerle meşgul olabilirsiniz. Bedeninizi kış boyu koruyacak beslenme önerilerini okuyup öğrenebilirsiniz. Gün boyu sağlığınız hassas.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Demek bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız. Dolaşım sisteminiz hassas olabilir. İnsülin direncine dikkat!

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 52' 13" R
Ay
Aslan
21° 48' 41" R
Merkür
Koç
29° 23' 20"
Venüs
Boğa
19° 22' 34"
Mars
Koç
11° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 54"
Satürn
Balık
17° 45' 43"
Uranüs
Boğa
23° 12' 36"
Neptün
Balık
29° 19' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 27' 60"
Lilith
Başak
24° 59' 34"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>