Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü ve her günü sizinle paylaşmak istiyor. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Ortak program yaparsanız romantik bir gün geçirebilirsiniz.

Beklentilerinizi yüksek tutmak bazen mütevazi gelişmelerin de önünü kapatıyor. Neyse ki, bugünlerde beklentilerinize uygun gelişmeler olacak. Bugün gelecekle ilgili mükemmel haberler alabilirsiniz.

Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Sizin için büyük sayılabilecek bir ödeme için az zamanınız kaldı. Hiç ummadığınız bir destek görebilirsiniz.

Bir yakınınız için gereksiz yere evhamlanıyorsunuz. Kendinizi onu tehlikelerden korumak zorunda hissetmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman istediğiniz gibi hareket ettiğiniz için sizden beklentileri olanlar bunları dile getirmekten kaçınıyor. Bugün yine hiç kimseyi umursamadan kendinize en uygun programı yapabilirsiniz. Bu da küçük tatsızlıklara neden olabilir. Kafanız pek çok işle meşgul. Bu da duygusal yaşamınızı ihmal etmenize yol açıyor. Enerjinizi başkalarıyla paylaşmak size de iyi gelebilir.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:47 Ay-Uranüs görünümü, karar vermeden önce etraflıca düşünmenin önemini vurguluyor. Özellikle maddi konularda. Güvenceli olup olmadığına bakalım. Yarar-zarar hesabımızı iyi yapalım. Evinizde bazı değişimler yapmayı veya taşınmayı düşünebilirsiniz. Bunları gözden geçirelim. Saat 07:26 Ay-Satürn görünümü, sorunlardan uzak kalma arzumuzun göstergesidir. Bize bir şeylerin hatırlatılması veya bazı konuların tekrar gündeme gelmesi canımızı sıkar. Fakat bunlarla yüzleşmemiz gerektiğinin farkına varırız. Saat 12:43 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konular üzerinde derinlemesine düşünmemizi sağlıyor, güvence arzumuzu yükseltiyor. İyi şartlar altında yaşamak ve geleceğimizi garanti altına almak isteyebiliriz. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

20 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne nedenini bilmediğin bir huzursuzlukla başlayabilirsin. Ancak öğleden sonra bu kaygı durumun tamamen ortadan kalkacak. Eğitim hayatında artan sorumlulukların ve üstesinden gelme mücadelen seni ayrıca strese sokarken, attığın tohumların gelecekte meyvelerini toplayacağını bilmelisin. Hep sahip olduklarınla sonradan sahip oldukların arasındaki ayrımın senin gözünde iyice belirginleşmesine yol açabilir. Kazanmanın önemi biraz sert tecrübelerle daha çok anlam kazandığı günlerini bir hatırlasana? Çok uzağa gitmene gerek yok, yaptığın işin, yüklendiğin sorumlulukların hak ettiği değeri görmediğini düşünüyor olabilirsin. Ancak kararlı yapın daha da açığa çıkacak. Evli ya da ilişkisi olan bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz olumsuzluklardan uzaklaşmanı sağlayacak.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, var olan yaşam düzeninde bazı değişikliklere gitmek isteyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Daha huzurlu ve mutlu olmak için bazı kısıtlamalar yapmanız gerekebilir.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Son zamanlarda kendinizi zor ikilemler içerisinde bulabilir, karar verirken yanlış yollara sapabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken bir diğer konu ise aşk.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda hayallere dalabilirsiniz dolayısıyla gerçekçi düşünmek biraz daha zor olabilir. Ancak öte yandan yapacağınızve sunumlarda yaratıcı yönlerinizi ve becerilerinizi daha kolaylıkla ve rahatlıkla ortaya çıkarabilirsiniz.

20 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda rasyonel olmak önemli. Uçlarda olmak zarar verecektir. Gün boyu değer yaratmak için çalışmak gerektiğini vurgulayan olaylar yaşayabilirsiniz. Uyumsuz fikirler ve boşvermişlikten sıyrılmakta fayda var.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda para kaybına dikkat! Yufka yürekliliğiniz size yanlış kararlar aldırabilir. İnsanlara karşı acıma duygunuzu ölçülü kullanmalısınız. Sonra olayların göründüğü gibi olmadığını anlamak sizi öfkelendirebilir.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

20 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 43" R
Ay
Koç
10° 22' 54"
Merkür
Koç
19° 50' 51"
Venüs
Boğa
07° 30' 06"
Mars
Koç
03° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 01' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 10"
Lilith
Başak
23° 55' 23"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>