Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevresindeki baskın kişilikler, partnerinizi etki altına almış gibi. Olumsuz kararlar almasını engelleme çabalarınızı müdahale gibi algılaması, sandığınız kadar yakın olmadığınızın göstergesi olabilir.

Bir fırsatınız var. Yararlanabilmeniz, bu sıralar antenlerinizin açık olmasıyla çok ilgili. Sizi iteleme ilişkilere zorlayan koşulların oluşumunda pay sahibisiniz. Bu konudaki iç hesaplaşmanız size deneyim zenginliği getirecek.

Bugünlerde atacağınız adımlara çok dikkat edin. Hatalı kararlar sermayeden kayıp getirmeyecek, ama gelirken gidebilecek fırsatın tutarı oldukça yüklü. Bu fırsatı değerlendirmeniz, size birçok kapıyı açabilir.

Endişeli göründüğünüz konulardan tek başınıza kurtulma düşüncenizin önü kapalı. Birilerini bu niyete ve düşüncelere ortak etmek zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne şekilde değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların size kolayca yaslanmasına yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir.

26 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüzün ilk etkin enerjisi, saat 02:38 Mars-Neptün görünümü, mevcut durumlara iyi bakmanın gerektiğini gösteriyor. Maddi konularda hayalci davranmayalım. Eğer tam olarak bir şeye karar veremiyorsak bekleyelim, duruma bakalım. Özellikle, hızla başlayan, hızlı şekilde gelişen aşklar her ne kadar heyecan verici, teşvik edici gibi görünse de, dikkat etmezsek kapılıp gidebiliriz. Karşımıza çıkan  kişinin niyetini anlamak için onu iyi tanımak lazım.  Hayatımıza girdiği gibi çıkacaksa, bu kısacık sürelik bir ilişki ise bunu bilmek için her şeyi iyice gözlemlemek zorundayız. Zaman tanımalıyız. Bilinçli düşünmeliyiz. Maddi konularda da, paramızın hesabını bilmemizde yarar var. Söz alıp işe başlamak yerine, en başında işimizi sağlama almakta yarar var. Çocuklarımızın ihtiyaçları, onların durumu, bebek sahibi olmak gibi konuların da akıllıca gözden geçirilmesi faydalı olur. Saat 07:33 Ay-Neptün karşıtlığı, parasal konularda muhasebemizi doğru biçimde yapmanın önemini vurguluyor. Hesabı bilmek ve hayalci davranmamak lazım. Saat 07:51 Ay-Mars görünümü, şartlarınızın farkında olarak hareket etmenin gayet önemli olduğunu gösteriyor. Size göre iki çıkış yolu olsa da siz tam emin olmadığınız yolu denemeyiniz. Saat 10:42  Ay-Merkür mücadeleci görünümünde, bazı konulardaki endişelerimiz ve yaşanan belirsizlikler kafamızı karıştırabilir. Birlik ve bütünlük duygusu içinde hareket etmek gerekiyor. Mantığımız ile duygularımız arasındaki dengeyi iyi ayarlamamızda yarar var. Saat 18:35 Ay-Pluto olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda, titiz çalışmanızı,  yavaş ve emin adımlarla ilerleme konusunda sizi sabırlı davranmaya teşvik ediyor. Kimseye güvenmeden ilerlemenin faydalı olacağını söylüyor. Yani aradığın güç, aslında senin özünde var diyor. Gününüz umduğunuz güzelliklerle dolu geçsin. Canı yürekten sevgilerimle,

26 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliği veya ilişki içerisinde olduğunuz kişilerin olaylara kayıtsızlığı, işlere eşit katılımda bulunmaması veyabirliği yapmaması bardağı taşıran son damla olabilir, ama yine de sabırlı ve sakin olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün'le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür'le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Daha fazla üretken olabilmek için işlerinizi planlamalısınız. Gün içinde sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular tekrar sizi rahatsız edebilir. İlerleyen saatlerde yaratıcılığınızı kullanarak sevdiklerinize sürprizler hazırlayabilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşk konusunda başarılı olmak istiyorsanız partnerinizi çevrenizdeki kişilere karşı korumaya özen göstermelisiniz. Ara sıra görüş ayrılığı yaşasanızda onu kalpten sevdiğiniz belirgin. PARA: Bugün hiçbir şeyden korkmuyor, risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Belki de yatırımlarınız için en mükemmel gün denilebilir. Bu konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. SAĞLIK: Bünyeniz bugün hassas ve korumasız. Hastalığa davetiye çıkarıyorsunuz adeta.

26 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda nelere sahip olduğunuzu tekrar gözden geçirerek, ulaşamadığınız şeyler yerine sahip olduklarınızla mutlu olmayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz. Evinizde huzur bulabilir, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, odanızı, yaşadığınız alanı düzenleyebilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlence ve aşk hayatınızda yapacağınız harcamalar gerçek beklentilerinizi karşılamıyor olabilir. Gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız. Bu aralar borsada yatırım yapmaktan kaçının.

26 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tembelleşebilir, harekete geçmekte zorlanabilir, bir takım korkulardan dolayı endişeli olabilirsiniz. Rahatınıza aşırı düşkünlük yüzünden yapmanız gereken işleri sonraya atabilirsiniz bu da ilerde sorun yaratabilir, dikkat. Özel hayatınızda hayal kırıklığı, çabucak vazgeçme, aldanma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir.

26 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yataktan kalkmak istemeyeceksiniz. Fakat unutmayın çalışmadan hiçbirşeyi halledemezsiniz. Sevdiğiniz de bu duruma çok üzülecek ve en büyük destek ondan gelecek. Sonunda iyi olacaksın.

26 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 27' 19" R
Ay
Boğa
09° 19' 58" R
Merkür
Koç
21° 24' 11"
Venüs
Boğa
09° 55' 50"
Mars
Koç
05° 18' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 22"
Satürn
Balık
17° 11' 07"
Uranüs
Boğa
22° 45' 52"
Neptün
Balık
29° 07' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 38"
Lilith
Başak
24° 08' 30"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>