Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hareketlendirmek için harcadığınız gayretler, önümüzdeki günlerde sonuç verebilir. İlişkiniz ve çevreniz arasında, ciddi boyutlarda bir etkilenişim var.

Zamanlama konularındaki sıkışıklığınızdan bugünlerde kurtulacaksınız. Son zamanlardaki kafa karışıklığınız, çok değişik açılımlarla, sizi ilginç yeni düşünceler içine sokabilir.

Tedbiri elden bırakmamaya devam edin. Para görüşmelerinde dikkatli olmanız gereken bir dönem. Sağlam araştırmalarla yöneleceğiniz girişimlerde sonuçlar elde edebilirsiniz.

Sabırla yaklaştığınız bir konuda, biraz fazla alttan alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgi ve erotizm ile ilgili içinde gizli kalmış yapamadığınız ne kadar duygu varsa hepsini bu süreçte yaşamak istersiniz. Doğaüstü olaylar (astroloji, meditasyon, reiki, zikir) önem kazanır ve bunlarla aktif olarak uğraşmaya başlayabilirsiniz. Bire bir gerçeği gösteren rüyalar bu süreçte sıkça ortaya çıkar.

26 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:19-18:38 arasında Ay boşluk etkisinde, çevrenizdekiler gerginse elinizden geldiğince sakin olmakta yarar var. Ortam şartları bazen elimizde olmadan bizi farklı düşüncede olan kişilerle karşı karşıya bırakıyor. Bir Kova böyle bir durumda bilgisi, görgüsü ve bireysel duruşuyla ne yapacağını mutlaka bilecektir. Saat 18:38 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay,  yuvanızın huzurunu yükseltici ve sizleri bir araya getirici, güven içinde birbirinize sarılmanızı sağlayıcıdır. Evinizin ve doğal olarak iç dünyanızın güzelliklerle bezenmesi için elinizden geleni yapabilirsiniz. Bu saatlerde hakikaten aradığınız hoş ortamı yaratmanız ve keyfini sürmeniz kolaylaşır. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor.. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

26 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta olan biten şeyler sizi oldukça şaşırtabilir, dünyayı farklı gözlerle görmeye başlayabilirsiniz. Alçak gönüllüğünüzü koruyun, ama bir taraftan olanları anlamaya çalışırken diğer taraftan olan bitenin tadını çıkartın. Sürpriz gelişmeler ya da teklifler olabilir! İnsanların üzerindeki etkinizi görebilirsiniz. 29 Temmuz civarında ise, özel yaşamınızdaki kişilerle tartışmalarınız veya imajınıza zarar verebilecek anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. İlişkide aradığınızı bulamamanız veya beklentilerinizin karşılanmaması diyalogları sertleştirebilir. Akrabalar hafta sonu ön panda.Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

26 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yoğun birtemposunda olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yazışma ve konuşmaların olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi etkileyebilir. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerini ailenizle birlikte geçirebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir.

26 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla ufak tefek tartışmaları önemsememeniz gerekiyor. Üstleriniz sizi takdir etmekle kalmayıp, aynı zamanda ödüllendiriyor. Kendinizi işinize verin. Aile içindeki ufak tefek tartışmalar son buluyor.

26 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla planlarınıza yakın çevrenizi katarak gününüzü eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz. Maddi konularda her şeyi alttan almamaya ve isteklerinizi dile getirmeye çalışın.

26 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde deneyimlediğiniz düşük enerji ve yalnız kalma isteği, akşam saatlerinden itibaren farkını hissettirecektir.Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz. Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon ürünleri satın alabilirsiniz. Kendinizle ilgili konular somutlaşacaktır.

26 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

26 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 29' 19" R
Ay
Balık
24° 25' 05"
Merkür
Koç
19° 05' 14"
Venüs
Boğa
06° 09' 32"
Mars
Koç
02° 57' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 13"
Satürn
Balık
16° 56' 06"
Uranüs
Boğa
22° 35' 15"
Neptün
Balık
29° 01' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 34"
Lilith
Başak
23° 48' 08"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>