Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararsızlıktan kurtulmanız gerekiyor. Sizi yerçekimi gibi çeken bir heyecanla, onu kabullenmeniz halinde ödeyeceğiniz bedeller arasında sıkışıp kalmışsınız.

İş hayatında gevşekliğe karşı alerjiniz var. Buna gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabiliyor. Bir sorununuzda koşulların size sunduğu çözümleri yetersiz bulurken, ilerde tümüyle çözümsüz kalabileceğinizi de düşünmelisiniz.

Parayla ilişkilerinizde bir bezginlik içinde görünüyorsunuz. Bütün kontrolünüze rağmen paranın elinizden uçup gitmesi, sizin çok inisiyatifinizde olan bir durum değil. Kendinizi boşuna üzmemelisiniz.

İş ve duygusal yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu gözden kaçırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk tanıştırıldığınız günden bu yana, yakınlaşma fırsatı bulamadığınız birilişkinizle, çok ortak yanlarınız olduğunu fark edeceksiniz. Aile ilişkilerinizde klasik, herkesin memnun göründüğü ilişkilerin dışındasınız. Bu ilişkilere öykünmenizi, aile bağlarına biraz kuraldışı bakışınız, karşılıksız bırakıyor. Yakında çok etkileneceğiniz bir yolculuğunuz olabilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde Cumartesi günümüz başlıyor. Her yönden güçlü birine duyulan ihtiyacı vurguluyor. Önemli bir karar verebiliriz. İlişki tercihlerimizi yeniden belirleriz. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, aşk konusunda istekli olsanız da, karşınıza çıkan kişiye dikkat ediniz. Duygular yanıltıcı olabilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konuda tartışma çıkartmak yerine daha anlayışlı olmaya çalışman gün içinde anlaşmazlıkları da çözmene yardımcı olacak. Aşk hayatın adına güzel bir gün yaşayacaksın. Sevgilinin ailesi ile tanışman söz konusu olabilir. Gönül yaralarını sarmak için girdiğin yeni ortamlarda hemhem de sosyal açıdan farklı deneyimler kazanabilirsin. İşin gereği bir yurtdışı seyahatinde isen ya da yabancı ortaklar ile bir toplantıda; bugün konuşulacak konular maddeler ve gündem başlıkları çok önem kazanacaktır. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, aklındaki fikirleri hayata geçirmek adına yalnız kalıp çalışmak isteyeceksin. Gün içerisinde ev ve kendin için yapacağın alışveriş, kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgili bir takım işler yapmak size daha fazla keyif verebilir. Eşyaların yerini değiştirmek veya temizlik yapmak isteyebilirsiniz. Ancak sakarlıklara karşı dikkatli olun.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya da zaman ayırın.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken bunu yapmaya cesaret edemiyorsunuz sanki.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

27 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu aşk, talih ve eğlence konularının vaadleri yüksek. Sizi neşelendiren, haz veren faliyetlerle, gerginlik ve huzursuzluk yaratan konular iç içe. Bugün insan seçmekte fayda var. Görsel sanatlarla meşgul olmak, gün boyu aktif olan zihne fayda sağlayacaktır.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta boyunca aktif çalışma koşulları sizi bir hayli yormuş olmalı. Hafta sonunda artık eğlenmeyi hak ettiniz. Yeni gruplara dahil olmak, network ağlarının yardımıyla yaratıcılığınızı geliştirmek, özgür ruhunuza saygı gösteren sevgilinizle maceralara atılmak için gökyüzündeki Ay sizden yana. Ayrıca piyango bileti alabilir ya da çocuk sahibi olanlar tüm aileyle puzzle yapmanın keyfini çıkartabilirler.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

27 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 37" R
Ay
Başak
00° 48' 29"
Merkür
Boğa
00° 18' 58"
Venüs
Boğa
20° 17' 56"
Mars
Koç
11° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 32"
Satürn
Balık
17° 48' 51"
Uranüs
Boğa
23° 15' 13"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 18"
Lilith
Başak
25° 04' 34"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>