Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. Gelişmelere karşısında soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız yoksa ilişkinizde bazı sorunlar belirebilir.

Çevrenizde bazı değişimler ve siz bu değişikliklere ayak uyduramayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapma şansınız olacaktır ancak bu konuda dikkatli davranmalı ve ayrıntılara özen göstermelisiniz.

Maddi konularda bazı kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz ve beklediğiniz gelişmelerde gecikmelerin olabileceği bir gündesiniz. Bu konuda sabırlı olmalısınız.

Bugün çevrenizdeki insanların fikirlerine saygı gösterin ve bunlardan kendinize dersler çıkarmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dinlenmeye ayıracaksınız. Sorunlarınızdan, zihninizi yoran aktivitelerle uğraşmaktan uzak duracaksınız. Sabah saatlerinde ailenizle birlikte keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilişkinin mutlaka gerçekçi şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Bir taraf özgürlüğüne bu kadar önem verirken, diğer taraf da baskın olmaya çalışırsa sorun çıkabilir. Karşılıklı olarak birbirinizin özlük haklarına önem vermelisiniz. Eğer bekar bir kova iseniz, o zaman seçimlerinizi yaparken daha dikkatli ve objektif olmalısınız. Saat 04:26 Venüs-Pluto görünümü, özellikle son günlerde ilişki,ortaklığı veya bir takım konularda yaşanan gelişmelerin rahatsız edici olduğunu gösteriyor. Belirsizlik veya umduğunuz gibi gitmeyen durumlar can sıkıyor. Ancak burada önemli olan gittiğiniz yolun, yaşadığınız ilişkilerin ve genelde hayatınızın mutlaka gözden geçirilmesidir. Nitekim bu görünümün bir ucunda bulunan Pluto etkisine kulak vermek lazım. Kendinize bir hedef belirlemek, bu hedefe kendinizi adamak, çabalamak lazım. Evet tabii ki zorluklar yaşanacak. Bir takım insanlar üzerinizde baskı uygulayacak, sizi test edecek. Ancak siz yeteneklerinizi kullanmayı ve güce dönüştürerek gelişmeyi öğreneceksiniz. Yaşadığınız tecrübeler size, kendinizi keşfetmenizde rehberlik edecek. Arınacak, tazelenecek ve yenileneceksiniz. Geçmişi deşeleyip, üzülmek, hayıflanmak yerine özünüzdeki o yaratıcı insanı ortaya çıkarınız. Çabalayınız ve azimli olunuz. Yoksa sürekli bir şeyleri kafaya takıp, sürekli krizler yaşayarak kendinize acırsınız. Bunu istediğinizi sanmıyorum. Saat 17:46 Ay-Jüpiter görünümü,hayatındaki haksızlıklara, insanların vicdani ve ahlaki anlamda başkalarını hor görmesine tahammül edemeyiz. Her güzelliğin sizinle olması dileğimle,

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Haklı olduğun konularda devleşiyorsun. Son dönemlerde bu anlamda büyük sınavlar vermiş olsan da yaşadığın tecrübeler, daha güçlü adımlar atmanı sağlıyor. İçindeki hareketlilikle bugün birçok konuyu halledebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevdiğin kişiye hissettiklerini, duygusal sözcüklerle ifade edebilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Kova burcuysan, aile büyüklerinin araya girmesiyle, sorunlar çözüme kavuşabilir. Geçtiğimiz yıllardaiçin beraber yürüdüğün ve seni yarı yolda bırakan insanlarla konuşmak hayatın bir dengeden oluştuğunu görmene yardımcı olacak.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza ve ilişkilerinize dair yeni bir yapılandırma sürecinde olacak ve yeni kararlar alarak doğru bildikleriniz konusunda ısrarcı davranacaksınız. Ancak önemli kararlar alırken bir anlık öfkeyle hareket edip sonradan keşke yapmasaydım dememelisiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi kişisel konularda harekete geçiriyor. Kendinizle daha çok ilgilenebilir, dikkat de çekebilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda olduğu gibi bugün de arkadaş çevrenizden verim alamayabilirsiniz. Hayata küsmeyin.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilinçaltınızdaki düzenlemelerle, düşünce yapınızda olumlu adımlar atarak ortaklaşa parasal konularda etkili ve istediğiniz gibi davranabilirsiniz. Kendi iç gücünüzü ve yapacaklarınızı bilecek, olaylar karşısında güçlendiğinizi göreceksiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki etkileşim kasanıza büyük miktarda para girmesini sağlar.Arka planda birinin desteğinden yararlanmalısınız. Kurumsal bağlantılarınızda beklediğiniz sonuca ulaşırsınız. Kredi almak için uygun bir gün. Yatırımsal kararlar, borsa hisselerini gözden geçirip güncellerseniz kâr elde etme şansınız oldukça yüksek.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 08' 43" R
Ay
Terazi
14° 29' 26"
Merkür
Boğa
05° 13' 09"
Venüs
Boğa
24° 50' 03"
Mars
Koç
14° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 43"
Satürn
Balık
18° 03' 37"
Uranüs
Boğa
23° 28' 02"
Neptün
Balık
29° 25' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 25"
Lilith
Başak
25° 29' 05"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>