Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi herhangi biri gibi gözleyebilirsiniz. Bu size, gizli tutmaya çalıştığı birtakım sorunlarını gösterebilir. Bu olası gizliliğin arkasında, sizi üzme kaygısından başka bir şey görünmüyor.

Çok beğenildiğiniz biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz. Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor.

Yakınlarınızın size harcamaları azaltma anlamında verdikleri destek hiç de azımsanacak gibi değil. Yakında bir para haberiniz olabilir. İlginç tasarruf yöntemleriniz var.

Bazı söylentiler, bazıilişkilerinizde sizi kolayca mahkum etmiş gibi görünüyor. Önemsemeyişiniz, bunları kabullendiğiniz gibi algılanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları umurunuz bile olmuyor. Aşk yaşamınız bugünlerde sizden ilgi bekleyebilir. İş yoğunluğunuzun gerekçe olarak kabul görmediğini bilmelisiniz. Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki iki insanla gönül ortaklığınız son bulabilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 29 Haziran saat:08:16-26 Temmuz saat:08:02 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu seyir süresince, partnerinizle iletişime önem veriniz. Farklı dilden mi konuşuyorsunuz yoksa aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz? Nasıl anlaşıyorsunuz veya neden anlaşamıyorsunuz bunları tespit ediniz. Bu süreçte sözler süslü ve sadece etkileme amaçlı söylenebilir. Bazen bir taraf baskın olmaya çalışır. Yeni tanışanların özellikle iletişimde doğru ile gerçek arasındaki ayrımı iyi yapması gerekir. Merkür-Aslan burcu geçişi, maddi konularda yapılacak işbirliklerinde karşılıklı çıkarların tespitinde önem taşıyor. Sözgelimi sadece bir proje için bir araya geliniyorsa ücret konusunda pazarlık yapılabilir. Ancak devamlı biryapılacaksa şartlara,yaptığınız kişiye, ortama ve işin niteliğine göre bir fiyat belirlemek lazım. Sizi tercih ediyorlarsa ve siz de bu insanlarla çalışmak istiyorsanız karşılıklı çıkarların gözetilmesi lazım. Sözleşme yapmadan sadece söz ile yola çıkmayınız. Banka kredileri, miras, nafaka, konularında yasal haklarınızı biliniz. Merkür 26 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün detaycılığının seni ne kadar zorladığının farkına vararak, etrafındaki olaylara karşı daha umursamaz davranmayı tercih edeceksin. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, başvuru yaptığın firmadan açıkta olan başka bir pozisyon için dönüş alabilirsin. Aşk hayatında ve son zamanlarda bir hayli çaba sarf ettiğin konularda, kendi kararlarına yönelik hareket etmeye başlayabilirsin. Ancak bu durum aranızda ciddi sorunlara yol açabilir. Evli bir Kova burcuysan, eşinin müjdeli haberi karşısında için içine sığmayacak. Bir süredir gitmek istediğin etkinliğe yakın bir arkadaşından davet alabilir, hafta sonu planını şimdiden yapabilirsin. Bugün aynı zamanda anne ailesindeki küslük ve dedikodular gündemini epey meşgul edebilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili saklamış olduğunuz konular ve olaylar ani bir olayla açığa çıkabilir. Size karşı şüphe duyduklarında ise kendinize doğru olarak nasıl ifade edeceğinizi tam olarak başaramayabilirsiniz. Bazı kişilerden özür dilemek zorunda kaldığınızda ise isyan duygularınız bunun önüne geçebilir. Geçmiş hesaplaşmalar ve yarım kalmış bir takım duygular bugün sizleri duygusal anlamda yorabilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Ödemelerinizi dengelemek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanmalar olabilir. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

29 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkileriniz ve özel yaşamınız giderek hareketleniyor. Yaşadığınız ilişkide, evliliğinizde veya ortaklığınızda birtakım sorunlar varsa, çözüm bulmak için harekete geçebilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür?ün Aslan burcuna geçişiyle ikili ilişkilerdeki iletişiminiz hızlanır.Partnerinizle keyifli diyaloglara dalarsınız. Tanınmış kişilerle ortak projelere imza atma şansınız yüksek. Diğer yandan sosyal aktivitelerinizden ödün vermeyin.

29 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

29 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 28' 11" R
Ay
Akrep
13° 52' 53" R
Merkür
Boğa
08° 43' 49"
Venüs
Boğa
27° 48' 21"
Mars
Koç
16° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 55"
Satürn
Balık
18° 12' 42"
Uranüs
Boğa
23° 36' 25"
Neptün
Balık
29° 28' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 04"
Chiron
Koç
21° 48' 29"
Lilith
Başak
25° 45' 10"
True Node
Koç
14° 51' 40"
Son Güncelleme : 22/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>