Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bugün sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissetmesine neden siz değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

Aklınızdan çıkartamadığınız ve çok satın almak istediğiniz şeylerin henüz sırası olmayabilir. Gecikmiş olan ödemenize geçici de olsa bir çözüm bulacaksınız. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

Çevrenizde problemin keşfini de size bırakarak sizden anlayış bekleyenler var. Bunu aşırı olarak görmeniz, sonradan üzüleceğiniz bir tavır olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:58 Güneş Uranüs görünüm etkisinde Cumartesi gününe adım atacağız. Ailevi konularda,hayatında ve ayak bastığımız her yerde güven ve istikrardan yanayız. Bu görünüm sağlıklı bir yaşam ve huzur için yeni yol ve yöntemler arayışımızı işaret edecek. Bizi iyileştirici tedavilerin de göstergesi olacak. Saat 09:46 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilere karşı koyulan mesafenin göstergesidir. Onların göründükleri gibi olmadığını bilirsiniz. Saat 12:26 Merkür-Pluto karşıtlığı,ilişkileri, fikir alışverişleri, plan ve projeler anlamında önemlidir. Ancak uygulamada, birilerine beğendirmede, hızlı ilerlemede sabırlı olmak gerekir. Hangi tercih doğru, hangisi yanlış, hangi işler öncelikli hangileri bekleyebilir, bunları bilinçli şekilde analiz ederseniz sorun kalmaz. Saat 12:41 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,hayatı ve özel yaşantınızla ilgili sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. İnsanları anlamak pek kolay değildir. Haksızlıklar sizi yorar. Sorumluluk veya bağlılık nedeniyle kopamazsınız. En çok da bu sizi yormaktadır. Saat 15:24 Ay-Mars görünümü, mesleki konularda ve toplumla alakalı ilişkilerimizde kendimizi pek huzurlu ve rahat hissetmeyiz. Özgürce hareket etmek, hedefimize uygun şekilde insanlarla bağlantı kurmaktan yanayız. İşine gelen gelir, gelmeyen de kendi bilir diyerek tepkide bulunabiliriz. Saat 19:34 Ay-Venüs görünümü, başarıya olan açlığımızın simgesidir. Ayrıca, yeteneklerimizi, farklılıklarımızı toplumsal arenada sergileyerek kendimizi en güçlü şekilde ifade edebilme dürtümüzün de işaretidir. Mutlu, keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarmak için başlamak lazım! Bugün sen de öncelikle aksi giden ve mutsuz olduğun meseleleri yoluna sokabilirsin.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda baskı ve manipülasyona dikkat etmeli ve bazı yanlış yönlendirmelere itibar etmemelisiniz. Beklemiş olduğunuz ve gerçekleşmesi istediğiniz bazı durumlar bugün itibariyle yerini başka bir olaya terk edebilir. Biraz beklemeli ve bunu düşünme payı olarak değerlendirmelisiniz. Aile aksında ise geçmişte yaşanan bazı problemler tekrar gün yüzüne çıkarak sizleri gergin bir noktada bırakabilir.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha güçlü gösterebileceğiniz bir kararlılık içerisindesiniz. Sosyal konularda da dikkat çekebilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal faaliyetlerde yer almak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal nitelikli faaliyetlerin yanında, hobileriniz veya spor da vaktinizi verebileceğiniz alanlar olabilir.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait işleriniz ve aile ilişkilerinizde geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yaptığınız yerlerdeki insanlarla anlaşmanız kolay olmayacak. Aile hayatınız size kendinizi iyi hissettirebilir. Olaylara çok takılmamalı ve sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kazalara ve sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Trafikte öfkeli sürücülerle tartışma ortamına girmemenizi öneririz.Haksızlıklara dayanmakta zorlanırsınız. Toplumsal bilinci uyandırmaya çalışan projelere dahil olmak, çaba ve yeteneklerinizi bu alanda harcamak akıllıca olacaktır. Kas ve eklem incinmelerine dikkat edin. Eğitim ve kurslarda konsantrasyonunuz yetersiz kalabilir.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

23 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 17" R
Ay
Koç
13° 48' 40"
Merkür
Koç
20° 01' 10"
Venüs
Boğa
07° 47' 21"
Mars
Koç
03° 58' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 51"
Satürn
Balık
17° 02' 40"
Uranüs
Boğa
22° 39' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 56"
Lilith
Başak
23° 56' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:16

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>