Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Bu konudaki düşünceleriniz süratle değişiyor. Çok mutlu görünüyorsunuz, aşktaki en önemli beklentinin bu olduğunu fark ediyorsunuz.

Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkatli olmalısınız. Yakın günlerde bir ekip halindegeziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız.

Sevgi bağlarınız, para sıkıntılarında yalnız bırakılmayı çoktan hak etmiş bir arkadaşınıza tavır almanızı engelliyor. Ama gittikçe bir şeylerin aşındığını hissediyorsunuz.

Duygusallığınız sizi fazla verici yapabiliyor. Daha sonradan yük gibi taşıyacağınız ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygulu biri oluşunuz, abartılı üzüntüler yaşamanıza neden oluyor. Fakat uçlarda yaşadığınız duygularınız, sizde ayrı bir çekiciliğe neden olabiliyor. İnsanların onayını her konuda almak ihtiyacı duyuyorsunuz. Son zamanlarda adeta böyle bir talepte bulunuyorsunuz. İnsan ilişkilerine biraz daha anlayışlı, daha az beklentili bakabilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Koç burcu geçişiyle günü selamlıyoruz. Keyifli, enerjik ve bir o kadar da coşkuluyuz. Etrafınızdaki insanlar sizin çocuksu yönünüzden keyif alabilirler. Espriler yaparak, içinizdeki duyguları onlarla paylaşarak ve her işin altından kolayca kalkarak ilgi çekmeyi başarabilirsiniz. Ben derim ki, şöyle rahat bir şekilde günü geçiriniz. Böylece birazdan izah edeceğim enerjiyi rahat bir şekilde karşılamış olursunuz. Saat 08:22 Ay-Güneş olumlu görünümüyle, başarma arzumuz ve aktif bir şekilde işlerimizi bitirme isteğimiz yüksek olacaktır. Bizi gereksiz yere disiplin eden durumlar karşısında soğukkanlı davranmamız zor. Eğer hızlıca bitirmek istediğimiz işlerimiz varsa halledelim. Bir yandan duyarlı diğer yandan her an öne çıkmaya hazır ruhumuz, bu enerjiyle birçok işin altından kalkmamızı sağlayabilir. Gün boyu yüreğiniz mutlulukla coşsun, her şey gülüşünüzle aydınlansın. Gönlümce sevgilerimle,

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleri öğrenmek senin için enteresan olabilir. Özellikle çevrenden birine ait bilgiler edinebilirsin.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak çevrenizdekilerle uzak ya da mesafeli olabilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklerden haberdar olabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte program yapabilirsiniz. Alacağınız eğitimleri organize edebilirsiniz. Ticari konular sözleşmelerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işleri sağlamlaştırmak için çaba gösterebilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim trafiği, kısa yolculuklar, ziyaretler ve görüşmeler açısından hareketli bir gün sizi bekliyor. Kendinizi ifade ederken, anlatırken hızlı, aceleci ve düşündüğünüzden biraz daha dolaysız ve sert görünebilirsiniz. 

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı sürdürürken sürpriz durumlar ortaya çıkabilir ve parasal sıkıntılar duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi oldukça rahatlatacak. Hareketli ve enerjik tavırlarınızla hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre ve iletişim konuları daha fazla vaktinizi alabilir. Eş,ve arkadaş üçgeninde kendinizi çok fazla yormayın. Kafanızdaki planlarınyaptığını görebilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu arkadaşlıklar ve grupları temsil eden 11. evde gerçekleşiyor. Kalabalık organizasyonlarda aktif görev alıp sosyal sorumluluk projelerinin altına isminizi başarıyla yazdırırsınız. Sizin için yaşamınızda önemli yer tutan yeni gruplarla ilişkilerinizi şekillendirirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

29 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>