Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz onu çoktan unutup yeni bir ilişkiye başladınız bile. Ama o hala size olan ilgisini sürdürüyor. Onu kırmak istemediğiniz için sizi aramayı sürdürüyor. Yeni ilişkiniz bundan rahatsız ama belli etmiyor. Biraz daha yakınlaştığınızda bunu problem edebilir.

İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Akşama yakın yaşanacak çok önemli olmayan bir olaya topluca üzülebilirsiniz.

Özel zevklerinize para harcamaktan kaçınmıyorsunuz. Zaman zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırıyorsunuz. Çünkü siz, zevklerinizin ihtiyaç olduğunu düşünüyorsunuz.

Yakınınızda canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar etmek isteyen biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu kadar hareketten hoşlanmak ve her şeyin hakkını vererek yaşamak herkesin harcı değil. İş, özel yaşam, sosyal faaliyetler, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Çok yakında faaliyetlerinize bir yenisi daha eklenebilir. Epeyce zamanınızı alacak bu faaliyet, sizin için birinci sıraya oturabilir. Yakın dostlarınızı da katmak için çabalayabilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, kafamıza takılan bazı meseleleri çözümlemek isteğimizi gösteriyor. Çünkü bunları halletmezsek, rahatlamamız mümkün olmaz. Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, bir takım meseleler üzerinde bir hayli abartılı düşünebilirsiniz. Ancak, önünüzü görmediğiniz işlere kalkışmak da o denli yanlıştır. Saat 13:32-23:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altında iken, engellemeler, gecikmeler, bizim elimizde olmayan bazı nedenler yüzünden işlerimizi halletmek kolay olmayabilir. Parasal bir sıkıntı, tanıdığımız bir kişinin üzüntüsü, partnerinizle aranızdaki bir sorun bizi daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Sakin ve mantıklı olalım. Meseleleri gereğinden fazla büyütmeyelim. Saat 23:14 itibariyle Ay boşluk etkisi sona erip, burcunuzda ilerlediğinde, farklı yönlerinizle ilgi uyandırırsınız. Fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koyarsınız. Birçok durumu hem geniş manada ele alırsınız hem de yararlı çıkış formülleri sunabilirsiniz. Sizi dinleyenler bir hayli zeki olduğunuzu düşünürler. Doğrudur. Aslında bu tavırlarınızla dışa karşı ve sizi devre dışı bırakmaya çalıştığını sananlara, bir gözdağı vermiş olursunuz. Kurallarla sınırlanmış hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Eğer fiziki anlamda veya eviniz, işinizle alakalı konularda bir değişim düşünüyorsanız mali durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanıştığın insanların sana uygun olmadığını anlamayabilirsin. Bu insanlara hemen güvenmemen gerekir.

23 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ispatlama ve kanıtlama mücadelesine girebilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı stresler yaşanabilir. Gün içinde kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Duygusal konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Yaratıcı olduğunuz işlerde genişleme olabilir. Teknik konulardaki aksaklıklarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var.

23 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimse sizin fikrinizi değiştiremez. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyorsunuz. Bugün, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz

23 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun birtrafiği ve temposunun ardından bugün biraz olsun dinlenmeye zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Başkalarının iyiliği yönünde fedakar tutum ve davranışlarınızı daha çok ortaya koyabilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bulunacağınız ortamlarda karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Kararlarınızı geçmişe göre vermeyin. Gece saatlerinde rahatlayacaksınız.

23 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kuzey Ay düğümü ile Venüs arasındaki zorlu etkileşim ikili ilişkilerde kopma yaşamanıza neden olabilir. Uyumlu giden ilişkinizi bir hiç uğruna sonlandırmayın. Özgür ruhla aldığınız kararlar sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Yeni katılacağınız gruplarda liderliğe soyunanlarla sorun yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki bir kadınla iletişim sizi yorar.

23 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

23 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 09"
Ay
Kova
25° 56' 27"
Merkür
Koç
17° 54' 03"
Venüs
Boğa
03° 43' 15"
Mars
Koç
01° 25' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 24"
Satürn
Balık
16° 46' 03"
Uranüs
Boğa
22° 28' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 58"
Lilith
Başak
23° 34' 58"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>