Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok ortak yönleriniz var. Hemen, hemen her şeyi paylaşıyorsunuz. Birbirinize açılmanız için hemen hemen tüm koşullar hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yapmanız gerekiyor.

Önemli bir işi başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu ilişkiyi yeniden kurmak için bütün gün uğraşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz.

Birkaç alacağınız var Bunlardan birini artık gözden çıkarmış görünüyorsunuz. Bu konuda yakında bir sürpriziniz olabilir. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı biraz incineceğiniz bir tartışmanız olacak.

Aile bireylerinizden birine daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşmanız gerekiyor. Onunla çatışmanız yararlı bir sonuç vermeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Bunu belleğinizden silip atmak istediğiniz kadar da, onu orada barındırmak istiyor gibisiniz. Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de peşinde koşacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla içiçe yaşıyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirde ilerleyecek Merkür, hem geçmişte yaşanılanları ciddi bir şekilde düşünmenizi hem de yarınlarınızı garanti altına alabilecek hedefler belirmenizi sağlayabilir. Merkür Oğlak burcunda öncelikle disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Bir Kova için bu durum pek keyifli değildir. Çünkü özgür düşünmenin önüne geçer. Kişiyi, kurallar çerçevesinde hareket etmeye, durumunu düşünmeye sevk eder. Ancak burcunuzda ilerleyen Mars ile sizin bir hayli mücadeleci, yenilikleri uygulama heveslisi olacağınızın göstergesidir. Bu anlamda Merkür Oğlak burcu geçişi her ne kadar tedbirli düşünmek ise, Mars Kova burcu geçişi o denli teşvik edici ve yeniliklere heveslendirici olacaktır. Kariyer ve toplum içindeki konumunuz sizin için son derece önemli. Çalışın, çabalayın ve asla pes etmeyin. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Maddi bir sıkıntı veya partnerinizle aranızdaki bir sorun sizi daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Sakin ve mantıklı olalım. Meseleleri gereğinden fazla büyütmeyelim. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, hedefinize dönük çalışmaların, kurulacak bağlantıların işaretçisi olarak gayet olumludur. Enerjinizi hangi alanda yönlendireceğinizi ve nasıl dışa yansıtacağınızı bileceksiniz. Mücadeleniz başarılı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Bugünlerde atılan adımlar kariyer ve sosyal yaşantınızda sizi memnun edicidir. Fırsatları yerinde ve zamanında değerlendireceksiniz. Bazı kişiler size destek vereceklerdir. Başkalarını etkileme gücüne sahipsiniz. Saat 22:44 itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay, sizi ışıklandırıcı olan bu enerji, kendinizle barışık olmanızı ve sosyal yaşamda el üstünde tutulmanızı sağlar. Yenilikler konusunda oldukça heveslisiniz. Haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizi gösterebilirsiniz. Giyim tarzınız bugün rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Bir yönünüzle hemen dikkati çekebilirsiniz. Partnerinizle ortak noktalar üzerinde buluşmak, birlikte keşif yapmak, bilinmeyenleri araştırmak hoşunuza gidebilir. İlişkiniz yoksa genel olarak farklı imaja sahip ancak bilgi anlamında üstün kişilerle ilgi duyabilirsiniz. Amacınız hayatınıza heyecan ve renk getirmektir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Burcunuzda ilerleyen Mars, maddeye olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor. Öğleden sonra bazı karışık ruh durumunuzun sakinleştiğini görecek ve farklı konularla ilgileneceksiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor. İş hayatınızda, çalışma koşullarınızda ve yöntemlerinizde radikal değişiklikler yapabilir ve sağlığınızı ve yaşam enerjinizi canlandıran bir hayata geçiş yapabilirsiniz. Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda daha çok desteğe ihtiyacınız olabilir. Yalnız kalmamalı ve daha fazla paylaşım aramalısınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal konulara ve bilinçaltındaki düşüncelerinize odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Olayları gözden geçirebilir, planlarınızı oluşturabilirsiniz. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, dedikodunuz yapılabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi yoğun yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak ilerlerken herhangi bir akit veya sözleşme yapmadan önce şartları iyi incelemeniz gerekebilir. Yapacağınız başlangıçlarda ikilem oluşabilir. Yahut zemin gevşek olabileceğinden iki kere ölçmeniz gerekebilir. Çocuklarınız veya eşinizle ilgili maddi bir külfetle karşılaşma riskine sahipsiniz. Arkadaşlarınız yüzünden başınıza açılacak bir kriz durumuyla karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizin yoğunlaşacağı bir sürece giriyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 53" R
Ay
Koç
14° 58' 30"
Merkür
Koç
20° 04' 43"
Venüs
Boğa
07° 53' 12"
Mars
Koç
04° 01' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 06"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 12"
Lilith
Başak
23° 57' 28"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>