Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizdeki bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz.

Bugünlerde can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz.

Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir.

Alacağınız bir duyum, kötü saatler geçirmenize neden olacak. Haberin asılsız olduğunu öğrenecek ve rahat bir nefes alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi ile sizi fazlaca etkileyecek. Onun bundan sonraki yaşamınızda yer almasını isteyeceksiniz Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Bunun bir problemi çözmeye yönelik bir ziyaret olduğunu ilk başta anlayamayacaksınız. Güzel bir hafta sonu, ama biraz masraflı gibi.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:36 itibariyle Ay, burcunuzda seyrine başlayacak. Özgürlüğünüze önem vereceksiniz. Sizi güçlendirici bu enerji, kendinizle ve dünya ile barışık olmanızı sağlıyor. Tabii ki, günün diğer görünümleri buna müsaade edecek mi, bir bakalım. Saat 11:00 Ay-Merkür karşıtlığı, ısrarcı olmanın, bencil düşünmenin, illa ben haklıyım diyerek konuşmanın, birlikteliğinizde gereksiz polemiklere neden olacağını unutmayalım. Özellikle karşı tarafın sizin üzerinizdeki etkisi bir hayli fazla. Onun kendinden bu denli emin oluşu hoş gibi dursa da, bugün sizin de onun üzerinizdeki etkiniz gayet olumlu. Saat 11:37 Ay-Uranüs görünümü, kişisel özgürlüğümüzü her şeyin üzerinde tutmamızı sağlıyor. Ancak ailevi veya farklı nedenler üstümüzde baskı kuruyor. Özgür olmadığımızı hatırlatıyor. Bu durum canımızı sıkabilir. Tepki gösterebiliriz. Saat 16:01 Merkür-Uranüs görünümü, ilişkide bir tarafın diğerinin görüşlerine önem vermeyeceğini gösteriyor. Gereksiz tartışma ve inatlaşmalardan kaçınmak lazım. Partnerin egosantrik tavırları, bizi rahatsız edebilir. Gereksiz meseleler yüzünden keyifsizlik yaşanabilir. Aceleci kararlar almamak, enine boyuna düşünmek gerekiyor. Saat 22:31 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilişkide karşılıklı paylaşım, uyum ve dengenin korunması gerektiğini işaret ediyor.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendine olan özgüvenini toparlayıp üstlerinle uzun zamandır planladığın konuşmayı yapmak isteyebilirsin.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda yaşanacak olan birtakım baskı ve manipülasyona dikkat etmeniz gerekebilir. Bazı gelecek beklentileriniz istediğiniz doğrultuda gerçekleşemeyebilir. Bugün özellikle bazı konularda şartları olduğundan fazla zorlamamak yerine var olan şartları korumaya çalışmak daha faydalı ve verimli sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Zira bunun tam tersi bir tavır içinde olmanız sizlere birçok şeyi kaybettirebilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken daha aktif ve girişimci olabilirsiniz. Bununla birlikte bazı tartışmalar ya da gerginlikler de söz konusu olabilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yogun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde farklı bir iletişim ve konuşma tonu seçebileceğiniz, tercih edebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Ancak bunu karşı tarafın nasıl göreceğini veya algılayacağını da düşünmek ve tartmak zorundasınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza dikkat edin. Vereceğiniz dürtüsel tepkilerle olumlu adımları aleyhinize döndürebilirsiniz. Bu aralar enerjinizi korumalı ve gereksiz adımlardan kaçınmalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gündelik hayatta karşınıza tesadüfen çıkan biriyle özgür fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Aykırı ve orijinallik size her zaman iyi gelir. Diğer yandan sindirim sisteminiz hassas olabilir. Beslenmenize dikkat edin. Evcil hayvanlara daha fazla ilgi göstermek isteyebilirsiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 01' 21" R
Ay
Akrep
08° 07' 35" R
Merkür
Boğa
08° 02' 11"
Venüs
Boğa
27° 14' 01"
Mars
Koç
16° 02' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 58' 20"
Satürn
Balık
18° 10' 60"
Uranüs
Boğa
23° 34' 48"
Neptün
Balık
29° 27' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 19"
Chiron
Koç
21° 47' 08"
Lilith
Başak
25° 42' 04"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 21/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>