Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çılgınca aşkınız kadar şefkate de ihtiyacı olduğunu fark etmeniz için bekliyor. Bugün sizden şefkat görmek isteyebilir. Aşkta bu duygunun nasıl bir ihtiyaç olduğunu bilmiyor değilsiniz.

İşle ilgili sohbetlerinizde çevrenizdeki bazı özellikler övgüyle söz edilmeyi hak ediyor. Bu konudaki suskunluklar, böyle bekleyişler olmadığını göstermiyor. Sınırları zorlayan çabalarınız, size her an yeni kapılar açabilir.

Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapabilirsiniz. Acele ederseniz karlı alışverişler içine girebilirsiniz. Bütçenize beklemediğiniz bir paranın girmesi sizi çok mutlu edecek.

Yaşlı yakınınızı onun kendi penceresinden değerlendirmeyi denemelisiniz. Başkalarını anlama konusunda uzmansınız, ama bugünlerde sempati yeteneğinizi yitirmiş gibisiniz. Onu yeniden kazanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılın son gününde aşka dair konular gündemde. Sevdiklerinizle bolca iletişim halinde olurken onları anlamanın duygularını anlamaktan ve onlara hitap etmekten geçtiğini göz ardı etmemelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, birkaç gün boyunca etkili olacak, olumlu gelişmelerin, girişimlerin ve işlerimizi yoluna koymanın işaretçisidir. Sosyal ilişkilerimizi güçlendirir. Toplumsal hayatla iç içe olmamızı sağlar. İlişkileri canlandırır. Yeni tanışmaların, dostlarla bir araya gelmenin, kısa bir gezinin ve iletişimin göstergesidir. Kendimizi gayet iyi hissedeceğiz. İlişkimizde sorunlar varsa, bunları açık bir dille ifade edeceğiz. Saat 06:35 Ay-Neptün görünümü, güzelliklerin tadını çıkarma arzusunun bazen gereğinden fazla harcamalara yol açabileceğini işaret ediyor. En azından bunun ayarını bilmekte yarar var. Saat 15:30 Ay-Merkür karşıtlığı, yeniliklerin hızlıca hayatınıza dahil olmasını istediğinizi gösteriyor. Ne kadar çabuk değişiklik olursa kendinizi o denli keyifli hissedebilirsiniz. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu, yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararların ile insanların zihnindeki imajını daha da geliştirme şansın var. Bonkör yönünü ön plana çıkarmalısın.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geldik kocaman bir yılın sonuna daha. Sizler için zaman zaman keyifli geçse de bazı zamanlar yoruldunuz ve kırıldınız. Arkanızda bıraktığınız bu yıl sizlere çok şey öğretti. Şimdi gümbür gümbür bir 2018 yılı geliyor. Hayatınızda büyük değişim ve dönüşümü hissedeceğiniz bir yıl. Belki evlilik belki terfi belki şehir değişikliği bakalım kutudan ne çıkacak. Mutlu seneler.

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yıla daha hareketli ve sürprizli bir atmosferde girebilirsiniz. Yaratıcı konular, sohbetler ve eğlenceye daha açıksınız. Her durumda daha mutlu hissedebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen bir olay duygularınızı karıştırabilir. Ancak, mantıklı düşünebilir, isteklerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Zaten duygusal yoğunluğunuz gün içinde bir kaç saat sürecek. İsteğiniz artıyor.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yılbaşı gecesinde nerede olursanız olun hayata aşkla ve keyifle bakacaksınız. Yeni yıl girişinde belki de piyangonun sahibi siz olacaksınız. Bugün, güzel dileklere ve samimi konuşmalara ihtiyacınız olabilir. Enerjinizi yukarıya taşıyacak yerlerde bulunmaya özen gösterin.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay düğümü arasında oluşan olumlu partnerinizle ciddi kararlar almanıza zemin hazırlar. Yeni yılda yeniliklere yelken açarsınız. Yurt dışına taşınma ya da bol seyahatli bir döneme girmek gündeminizde olacaktır. Dernek faaliyetlerinizi geliştirmeyi ihmal etmeyin.

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın son gününde aşka dair konular gündemde. Sevdiklerinizle bolca iletişim halinde olurken onları anlamanın duygularını anlamaktan ve onlara hitap etmekten geçtiğini göz ardı etmemelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>