Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Sevginizin biraz azaldığına dair kuşkuları olabilir. Bunun nedenini siz bulmak zorundasınız. Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, bu bir ilişki sorunu.

İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama küçük düş kırıklıklarıyla mutsuz olabiliyorsunuz. İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Kusursuz ilişkiler beklentiniz biraz ütopik.

Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz. Gereksiz harcamaların sonradan ortaya çıkardığı sıkıntıları kolay onaramıyorsunuz. Para sıkıntınız bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor

Kimsenin fikrine önem vermeden riskli bir karar alıyorsunuz. Farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri, atacağınız adım kadar önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her yönden güçlü birine duyulan ihtiyacı vurguluyor. Önemli bir karar verebiliriz. İlişki tercihlerimizi yeniden belirleriz. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeden gerçekçi bir şekilde durumu görebilmenizi sağlar. İlişkinizle alakalı bir konuda sıkıntınız varsa, partnerinizle konuşurken, onun yanıtlarını iyice dinleyiniz. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü, keyifli eğlenceli konuşmaları, aktiviteleri, arkadaşlarla bir arada olmayı, değişik bir yerlere gitmeyi işaret ediyor. Aynı anda iki program yapabilirsiniz. Sonra bambaşka şekilde günü değerlendirirsiniz. Bu gelgitler hoşunuza gider. İletişim yoğundur. Evde bile olsanız oyalanacak bir şeyler bulursunuz. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir. Saat 22:13-23:37 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde yeni bir aşk veya yenilik anlamındaki mevzular üzerinde çok dikkatli durmak gerekir. Çünkü atılacak bir adımın uzun ömürlü olması oldukça zordur. Telaşlı bir şekilde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. Eğer fırsat bulursanız bol bol dinlenin, bol bol gezin, kitap okuyun, meditasyon yapın sakinleşin ve huzuru kendi içinizde oluşturmaya özen gösterin. Saat 23:37 Ay-Yengeç geçişi, bizi hassaslaştırıyor, kabuğumuza çekiyor ve düşündürüyor. Sahip olduğumuz her şey bizi mutlu ediyor mu, yoksa rahatsızlık mı veriyor. Ailemiz ve kendi arzularımız. Hangisi değerli, hangisi bizi daha çok temsil ediyor? Bunlar üzerinde duracağız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbin boşsa bugün birinden hoşlanman söz konusu. Bu kişiyle ortak noktalarının olduğunu farkedebilirsin.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözlere ve davranışlara dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimi. Yanlış kararlara, yanlış yönlendirmelere de açık olabiliriz. Kafa karışıklıklarından uzak duralım.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız beklenebilir. Bugün bazı konuları abartmaya meyillisiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde bir dolunay meydana geliyor. Aşk ve sevgiden yana beklentilerinizi doğru tartmanız gerekiyor. Sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizde duyarlılık ve hassasiyetleri gözardı etmemelisiniz.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde bir dolunay meydana geliyor. Aşk ve sevgiden yana beklentilerinizi doğru tartmanız gerekiyor. Sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizde duyarlılık ve hassasiyetleri gözardı etmemelisiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi yukarılara taşıyacak insanlarla bir arada olmaya ihtiyacınız var. Bu hafta söz verdiğiniz işlerinizi tamamlamanız gerekecek.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay’ın ardından partnerinizle konuştuğunuz pek çok konu hala zihninizde dans ediyor olabilir. Son kararı vermeden önce sakin bir şekilde kişisel kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Hobi, yaratıcılık faaliyetleriniz ön plana çıkabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>