Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız ilişkinizi soranlara samimi olarak, ne yaşadığınızı kendinizin de bilmediğini söylüyorsunuz. Bir karara varmak için çok beklemeyeceksiniz. Partneriniz de yeni saçmalıklarıyla kararınıza yardımcı olacak.

İşyerinizle ilişkinizi askıya alma aşamasındasınız. Çok yakın bir zamanda bunu çıkıp konuşacaksınız. Yeni başvurularınızdan bir haber gelmesini bekleme direncini gösteremeyeceksiniz.

Bir süre işsiz kalma olasılığına karşı çıkınınızda bir şeyler var. Eş, dost ve yakınlarınızda bu kısa süreçte yanınızda olacaklar. Küçük ödemelerinizin alacaklıları, erteleme isteğinize güçlük çıkartmayacak.

Bir aile bireyiniz bir başarıya imzasını attı. Çok belli ettiğiniz sevinciniz yetmiyor. Sizden kısa aralıklarla sürekli övgü bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşkta tutku ve heyecanlar öne çıkabilir. Ancak karşı tarafa yönelik güven duygunuzu da sorgulayabilirsiniz. Beklenti ve isteklerinizde ısrarcı olmamaya dikkat etmeniz gerekebilir.

4 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:37-15:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlişkilerde iki yönlü düşünmenizi sağlar. Ancak bu düşünce tarzı, kafanızın karışmasına neden olabilir. Bir yandan özgür olmak istersiniz ancak diğer yandan bağımlısınızdır. Saat 15:04 Ay-Yengeç geçişi, bizi hassaslaştırıyor, kabuğumuza çekiyor ve düşündürüyor. Sahip olduğumuz her şey bizi mutlu ediyor mu, yoksa rahatsızlık mı veriyor. Ailemiz ve kendi arzularımız. Hangisi değerli, hangisi bizi daha çok temsil ediyor? Bunlar üzerinde duracağız. Saat 18:52 Ay-Uranüs görünümü, günlük hayatta huzur, maddi açıdan güvencenin sizin için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bir mülkün satışı, el değiştirmesi, değerlendirilmesi, yenilenmesi gibi konular gündeme gelebilir. Saat 19:22 Ay-Satürn karşıtlığı, hassasiyetin işaretçisidir. Bir yandan sorumluluklar üstümüzde baskınken, bu duyarlılık halimizle baş edebilmek pek kolay olmaz. Bu saatlerde işlerimizi dikkatli ve disiplinli yapmamız gerekir. Belki güven arıyoruz, ilgi bekliyoruz, sevilmek istiyoruz. Fakat bu enerji hepimizi yorduğundan, empatide bulunup, olumlu düşünmeye gayret gösterirsek kendimizi üzmemiş oluruz.

4 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Çok konuşayım derken, istemeden patavatsızlık edebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, maddi kaygıların sadece has olmadığını anlayacağın paylaşımlar yapabilirsin. Çalışmaya ara vermiş bir Kova burcuysan, boş durmak canını sıkabilir. İlişkisi olamayan bir Kova burcuysan, ummadığın kişinin senden hoşlandığını öğrenmen kısa süreli bir şok yaşatabilir. Sevdiğin insanlarla olur olmadık meseleler yüzünden tartışabilir, önemsiz sorunları gözünde çok büyütebilirsin. Evde bitmeyen işler yüzünden birilerine karşı tavırlı olabilirsin. Günün olumsuz etkilerinin diğer günlere yansımaması adına kendini eleştirip bazı kararlar alman gerekebilir. Değişimden korkma.

4 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızda artık bazı hayal kırıklığı ve kırgınlıkları kabul ediyor olacaksınız. İletişiminizin yoğun olacağı ve güven arayışı içinde yol alacağınız bugünü sevdiklerinizle beraber geçirmek isteyebilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş seyahati için yurt dışına çıkabilir ya da yurt dışından gelecek misafirlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmaya çalışmalısınız. Gerçekçi davranmanızda fayda var. Ani değişiklikler olabilir, alternatif planlar yapmaya bakın.

4 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

4 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Aslında hızlı düşüneceksiniz ancak, dikkatinizin kolay dağılacağı bir dönemdesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken duygularınız yüzünden dağılabilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bir kaç gün boyunca, eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Şansınız sizi bir çok konuda destekleyecek ama karamsarlıktan uzak durun.

4 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak. Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

4 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Aslında hızlı düşüneceksiniz ancak, dikkatinizin kolay dağılacağı bir dönemdesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken duygularınız yüzünden dağılabilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>