Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. Ama bazıları için biraz daha zaman gerekebilir. Duygu dünyanız yenilikler istiyor, onu duymakta gecikmemelisiniz.

Kararlılığınızı korumanız çok güzel. Güne yine çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasının hareketliliği ve beklemediğiniz olumlu sonuçlar hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi.

Bırakacağınız daha inisiyatifli bir izlenim, size yönelik farklı bakışları getirebilir. Paranızın kontrolünde söz sahibi ikinci, üçüncü kişiler var gibi. Bu para ilişkisinde zarar görmeyeceksiniz.

İkili bir ilişkinizde karşı tarafa sunduğunuz krediyi belli ölçüler içinde sınırlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Aile bağlarınızda kopukluk endişeleri biraz kuruntu gibi, bu ilişkilerde hoşnutsuzluklar gözlenmiyor. Yakın dostluk ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyen tavırların neden olacağı incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:55 itibariyle etkili Ay-Yay burcu geçişi, gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda heveslenmenizi, umutlanmanızı sağlar. Bir çok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır. Saat 10:06 Merkür-Mars görünümü, geri hareket dönemine denk geliyor. Durum böyle olunca, bizlerde çevremize karşı, aşk hayatımızla ilgili konularda, finansal kararlarda gerginiz. Hani hemen olsun diyoruz ama bir şeyler yolumuza taş koyuyor. Hesapsız işler, daha önce alınmış yanlış kararlar bizi yoruyor. Birileri de buna neden olabilir. İşimiz gücümüz vardır, gelir angarya çıkarırlar. Yolculuk, kısa süreli gidip gelmeler tekrarlanabilir. Bir işi halletmek için, görüşmeler de aynı şekilde yinelenir. Evraklar, dokümanlar, bilgisayarımız, cep telefonumuz bunların mutlaka iyi korunması şarttır. Ben öyle söylemedim dememek için, ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gereken vakitteyiz. Psikolojik ve beden sağlığımıza önem vermemiz lazım. Sözgelimi dişlerimiz, dizlerimiz, kemiklerimiz bunlara ait sıkıntılar ihmale gelmez. Mutlaka baktıralım. Yayıncılık, yazı ve söze dayalı işler, nakliye, kargo, ticaret, alış-satış gibi mevzularda yine aklımız başımızda olmalı. Öncelikli ve yerine mutlaka ulaştırılması gerekenlerin takibi yapılmalı. Çevrenizdeki insanlarla bağlantınızda yanlış anlaşılmaların yaratabileceği gerginliği unutmayalım. Söz ağızdan bir kere çıkar ya, biz çıkarmadan önce on kez düşünelim. Hesap hatalarına parasal konularda düşmeyelim. Hukuki paylaşımlarda hakkımız olanı koruyalım. Düşünmeden evraklara imza atmayalım. Gün boyu güzellikler yanınızda olsun. Gönülden sevgilerimle,

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini yansıtacağın durumlar ortaya çıkabilir. İşlerini toparlamakta güçlük çekebilirsin.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde iletişimin oldukça hızlanacağı ve bilgi akışının bir o kadar yoğun olacağı bir gün olabilir. Davetlerde kendinizi göstermek isteyebilir, dostlarınızla beraber güzel vakitler geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda gizli kalması gereken bilgileri koruyamamak sizleri bir anda öfke topuna dönüştürebilir. Bu konuda yakın çevrenize rest çekmek durumunda kalabilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayalini kurduğunuz hayatınıza geçirmek istediğiniz planlarınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatında alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Göksel enerjiler bugün yaşananlara hep ters tarafından bakmanıza ve çevrenizdeki insanların söylediklerine inanmamanıza sebep olacaktır. Bugün herkes sizi aldatıyor gibi hissedebilirsiniz. Geçmişe takılıp olmadık kuruntulara kapılmamaya özen gösterin. İş hayatınızda sizin dışınızda gerçekleşen gecikmeler umutsuzluğa kapılmanıza sebep olmasın. Birkaç gün içinde her şey yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise, Sevdiğiniz insanın sevgisini denemek için çeşitli fırsatlar yaratarak tüm ilgisini kendinize yöneltebilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevreniz, komşu ve kardeşlerinizle iletişimde gerginliklere bugün biraz daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Anlaşmazlıkların kolayca ortaya çıkabileceği, çabuk sinirlenebildiğimiz bir gün olabilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizde sinirli tutumlar devrede olabilir. Oluşacak olaylar karşısında sinirinizi yakın çevrenizdeki insanlardan çıkarabilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akrabalarınızın, özellikle hanım arkadaşlarınızın davranışlarından alınabilir, gereksiz tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Heyecanınızı ve duygularınızı kontrol altına alın. Enerjik ve atak olabilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

4 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>