Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışıyor. Ama bugünlerde aşk için parmağınızı bile kıpırdatacak haliniz yok gibi. Moral durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor.

. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde iyice pekişecek. İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor

Harcamalarınızı daha ne kadar kısacağınızı bilemiyorsunuz. Para idareniz ideal. Sorumluluğunuzda olan, size ait olmayan yüklü bir paradan bir an önce kurtulmak istiyorsunuz.

Çevrenizde size zararı dokunabilecek insanlar var. Son zamanlarda bu insanlarla yakın ilişki içindesiniz. En kısa zamanda gerçekleri görmeli ve bu insanlarda uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin ömrünüzden birkaç yıl götüreceğine inanıyorsunuz. Bu ilişkiyi, biraz da sizin duygusallığınızın böyle sorun yumağı haline getirdiğine de inanmanız gerekiyor.

6 Ekim 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz, saat 11:30 olana dek  Ay-Boşluk etkisinde geçecek. Bu zaman dilimi içinde, eğer çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Bu süre içinde kendinize özen göstermekte, gereksiz konular üzerinde durmamakta yarar var. Boşluk etkisi altında, partnerinizin  davranışları,  sizin planlarınıza ve  bakış açınıza  ters düştüğü için doğal olarak tepki gösterme ihtiyacı duyabilirsiniz.  Bugün,ve duygusal konularda sıkıntılarımıza merhem olabilecek kişi ve gelişmelere daha fazla ihtiyaç duyabiliriz. Bir ailevi meseleyi bizzat halletmek için uğraşabilirsiniz. Sizi zorlayan, mecbur kılan olaylara ve insanlara tahammül etmekte zorlanırsınız. Saat 11:30 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak. Bekar Kovalar,  kendini ifade edebilen, güçlü, cömert yaradılışta olan bir kişiye ihtiyaç duyabilir. Evli Kovalar, eşlerinin ilgili davranmasını beklerler. Yalnız Kovalar sosyal ilişkilere önem vererek, kafalarına uygun bir kişiyle tanışma fırsatı bulabilirler. Kendisini gizleyen, sürekli bencil davranan bir kişiyle anlaşmanız bugün pek kolay olmaz. Ay-Aslan geçiş günlerinde hiçbir şey için zorlanmaya gelemeyiz. Karşıt burcumuzda ilerlediği için, toplumsal konularda bir hayli hassas oluruz. Saat 11:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özel hayatımız, ailevi ilişkilerimiz, huzur duygumuz üzerinde birleştirici bir etkisi var. Yüreğimizin içindeki korku ve endişelerin, baskıların ancak sevgiyle giderileceğini biliyoruz. Bu güce ihtiyacımız var. Bu görünümün bu yöndeki yararını söylemeliyim. Evet daha iyi olacağız bu saatlerde. Saat 14:23 Ay-Satürn görünümü, ilişkimiz veya ortaklaşa olan tüm işlerimizin ciddiyetle gelişimini sağlar. Karşı cins üzerindeki etkimiz yükselir. Kendimizi daha net ifade edebilmemiz yönünde bize kuvvet verir. Saat 17:14 Güneş-Pluto zorlu görünümü bir yandan  korkularınızın  esiri olmanıza, baskılar karşısında yılmanıza,  kendinize olan güven duygunuzu yitirmenize neden olurken diğer yandan ilişkilerde kopuşlara, isyanlara sebebiyet verebilir. Siz ortayı bulayım, dengeyi koruyayım, uyumlu davranayım diye uğraştıkça, baskılar çok daha fazla artar ve tepenizin tası atar. Şimdi ne yapmalıyız? Öncelikle derinlemesine bir şekilde düşünmeliyiz. Aceleci olmamalıyız ve kararlarlarımızı vermeden önce iyice tartıp biçmeliyiz. Bütün işlerimizde kolaylıklar, ilişkilerimizde sevgi dolu paylaşımlar ve gün boyu güzellikler bizlerle olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

6 Ekim 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınız ve gelişmiş zekanız bazı kişilerin dikkatini çekebilir. Bu kişiler bazı konularda ilerlemenize yardım edebilirler. Ancak, günün genel havası itibariyle, moralinizi bozan veya yaptıkları şeyler nedeniyle duygusal anlamda sizi zorlayan kişiler de söz konusu olabilir.

6 Ekim 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz. Ancak, bugün onay verdiğiniz konu her ne ise, sizin için uzun vadeli bir yolun başlangıcı anlamaına geliyor. Buna göre hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazdığımız, önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerimizi zorlayan açıların etkisi yine devrede olacak, ama gün genelinde Merkür'ün olumlu açısı ilişkilerde iletişimi kolaylaştırabilir, görüşmeler, yazışmalar veya ticari işler açısından olumlu bir atmosfer yaratabilir. Daha çok sosyal ilişkiler veya dışarıda yapılacak işler devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Ekim 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonraki zamanlarda eşinizle ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde iletişim önem kazanacaktır. Bazı konuları yeniden organize etmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

6 Ekim 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sizinle ilgisi olmayan konularda yorum yaparken bulabilirsiniz. Buna gerek yok. Savunduğunuz şeyin zamanla haksız olduğunu görebilirsiniz.

6 Ekim 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Ekim 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, günlük işleriniz ön planda olacak. Birprojeniz, planladığınız bir seyahat ertelenebilir ya da bozulabilir. Beklenmedik olaylara karşı açık olmanız süreci kolaylaştıracaktır.

6 Ekim 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz

6 Ekim 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

6 Ekim 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>