Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızdaki gelişmeler hayatınıza canlılık getirebilir. Sevdiğinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte gezmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir, aşk konusunda düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda sert çıkışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınıza hakim olamamak yüzünden arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün kişisel isteklerinizi gerçekleştirme konusunda ısrarlı olabileceğiniz görülüyor.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin. Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Bugün sağlık konularına önem vermeniz gereken bir gün . Bazı ufak sağlık problemleri canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerindeki etkilerini bertaraf etmek için gerekli önlemleri almaya çalışmalısınız.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde burcunuzda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, 21 Ağustos tarihindeki Güneş tutulması öncesi, iç dünyanızın kıpırdanışı, değişim arzusu ve yenilenme ihtiyacıdır. İlgiyi üzerinize çekmek istersiniz. İlişkide sorun varsa, canınız da bir şeylere fena sıkılmışsa, şöyle bir yenileneyim, kendime geleyim diyerek saçınız, makyajınız, kıyafetlerinizde değişime gidersiniz. Belki bu geçici bir çözüm gibi durabilir. Ancak insanın dışa karşı aldığı bir tavırdır bu. Kimi Kovalar için bu kendine bakış hali, sağlık nedeniyle olabilir. Diyete başlanabilir. İşe başlamış olabilirsiniz. Bu da bir değişim ve toparlanmak adına kendinizde yapacağınız yenilikler olabilir. Ay Tutulmaları ruhsal olarak insanı bir hayli etkiler. Belki yeni bir ilişki başlamıştır. Bu sizi canlandırır, kendinize getirir. Biz bu Tutulmada, Mars etkisi nedeniyle kendimizde bir huzursuzluk hissedebiliriz. Çabucak tepki gösteririz. Bizi sinirlendiren insanlara mesafe koyabiliriz. Ani bir kararla bir ilişkiye başlayabiliriz. Ruhumuza iyi gelen, bizi enerjik kılacak çalışmalar yaparız. Yoga, meditasyon, egzersiz gibi. Bunlar bizi rahatlatır, gerilimi azaltır. Eşimiz veya sevgilimiz bizi eleştirebilir. Bir şeyimizi beğenmez, söylenebilir. Buna fena halde içerleriz. Soğuk davranırız ve ona bir ders vermek isteriz. Sosyal ilişkilerde bireysel kimliğimizi ortaya koyarız. Biz bunları yaparız da, insanlar nasıl karşılar diye de düşünmeden edemeyiz. Bu Tutulmada keskin kararlar vermeyiniz. Bir şeyleri değiştireyim derken, yanlışlık yapabilirsiniz. Özellikle fiziki yeniliklerin uzman kişilere yaptırılmasında yarar var. Hani bir atasözü vardır. Papaza kızıp oruç bozulmaz diye. Bir şeylere sinirlenip, başka bir şey yapayım derken güzel olan bir şeyi de bozmayalım. İlişkilerde gerilim yüksek. Birbirimize gerektiğinde tolerans gösterelim. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah yaşadığın bezginliğin üzerinde etkisi kalmıyor. Yarım kalan işlerinde toparlanmalar söz konusu olabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının ne söylediği değil sizin ne istediğiniz önemli. Bu anlamda yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde kendinize ait olanı bir süre daha gizlemekte fayda var.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili kısmetli bir gündesiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırma yapabilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın ve büyüklerinizin sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde alacağınız bir karar, hayatınızı derinden etkileyebilir. Partnerinizin kendi hayatında alacağı kararların, sizin hayatınızı da etkilediğini göreceksiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra Ay’a ev sahipliği yapacaksınız. Böylece sanki kafanızda bir ampül parıldayacak ve zihninizdekileri aydınlatacak. Yeniliklere açık bir gün olacak. Farklı topluluklara dahil olun. Size vizyoner bir bakış açısı kazandırırlar. Software programlarla ilgilenmek, teknolojik temalarla zaman geçirmek için keyifli bir gün.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 11" R
Ay
Balık
06° 14' 13"
Merkür
Koç
18° 18' 14"
Venüs
Boğa
04° 36' 38"
Mars
Koç
01° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 32"
Satürn
Balık
16° 49' 45"
Uranüs
Boğa
22° 30' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Başak
23° 39' 46"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>