Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu görebilirsiniz. İlgisiz davranışlar tek taraflı yaşanan bir sorun değil gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirsiniz.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılabilir. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugün herkesi şaşırtacak bir olaya tanık olabilir ve para ilişkilerinin insanda yaptığı tahribatları ilgiyle izleyebilirsiniz. Alacağınız, vereceğiniz birbirine biraz karışmış gibi.

Pek güven duymadığınız kişinin küçük oyunları yakında başınızaaçabilir. Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birden bire hayatınıza renk katan bambaşka bir durumla karşılaşabilirsiniz. Böylece hemhem de mevcut düzeninizde büyük değişiklikler yapmayı planlayacaksınız. Beklenmedik biçimde aşık olabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında Perşembe gününe adım atmaktayız. Kendimizi önde tutmaktan yanayız. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Saat 12:02 Ay-Venüs görünüm etkisinde, özellikle ilişkide, her iki taraf da kendine ait alanı korumaktan yanadır. Şöyle bir bakıldığında partnerin kendi egemenliğini illaki kabul ettirtmekten yana tavırlar içinde olması, sizin de aynı şekilde mesafeyi koruyarak yüz göz olmak istemeyişiniz açıkça meydandadır. Saat 20:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde ister partneriniz isteryaptığınız kişilerle aranızda anlaşmazlık yaşanabilir. Görüşleriniz farklı oluşu nedeniyle yaşan bu sorunlar, birkaç saat içinde düzelir. Ancak oluştuğu bu saatlerde tabii ki dikkatli olmakta yarar var. Herkes kendi çıkarını düşündüğü için, tepkisel davranır. Bu sizin için de geçerli. Sakin olmakta yarar var. Her şey umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişsin. Şansınızın gün boyu yanınızda olması dileğimle,

7 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, güzel gelişmeleri ardı ardına yakalayabilirsin. Patronunun güzel sözleri, motive olmanı sağlayacak.

7 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ve güzel gelişmelere, sürprizlere açık bir gündeyiz. İlişkiler açısından da güzel, heyecanlı, yenileyici gelişmelere şahitlik edebiliriz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Ortaklı konularda cesur kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde verdiğiniz mücadele sizi yorabilir. Bazı konulara yeniden başlama isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

7 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü şanslı bir günü müjdeliyor sizlere; Yatırımlar ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıntıların öneminin bilinci ile hareket ederseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz evi bugün alabilir yeni biryeri için uygun mekanı bulabilirsiniz. Gizliliğe önem vermeli vebitirici davranarak hızlı hareket etmelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel yaşamınız evli Kova'lar eşinizle gereksiz inatlaşmalar içinde olmamaya özen göstermeli ve sen ben kavgası yerine anlayışlı davranmayı seçmelisiniz…

7 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne bulunacağınız sosyal ortamlardan alacağınız haberlerle başlayabilirsiniz. Aile ziyaretleri, arkadaş toplantıları gününüzü ilginç kılabilir. Kariyerinizde şansları çok abartmayın.

7 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim uzaklar, yolculuklar, yabancılarla ilgili konularda size olumlu geri dönüşler sağlar. Ayrıca eğitim konularıyla da ilgili güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışına yerleşmek için gerekli başvurularınızı yapıp takip edeceğiniz bir süreçle karşı karşıyasınız.

7 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Evlilik ve ortaklık konuları gündeminize gelirken kendinizi karşı tarafa uymak, onu anlamak ve tolere etmek zorunluluğu hissedebilirsiniz. Öte yandan yalnız da kalamayacağınız bir gün.

7 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 14" R
Ay
Koç
02° 56' 37"
Merkür
Koç
19° 29' 05"
Venüs
Boğa
06° 52' 38"
Mars
Koç
03° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 25"
Satürn
Balık
16° 59' 01"
Uranüs
Boğa
22° 37' 16"
Neptün
Balık
29° 02' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 30"
Lilith
Başak
23° 52' 01"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>