Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız kendinizi küçülttüğünüzü, karşınızdakini de abarttığınızı düşünüyorlar. Ona çok ısrarcı davranıyorsunuz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Çevrenizde art niyetli insanlar yok, ama yine de edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor. Bazı durumlarda aldığınız kararlar size ait olmuyor. Bazı insanları diğerlerinden ayırıyor onlara danışmanlarınızmış gibi davranıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alacaksınız. Sevinçli bir gününüzde olmanız gerekiyor, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu coşkuya katılamıyorsunuz. Sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin durgunluğu sizi de keyifsizleştirecek gibi görünüyor.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, iç dünyanızdaki güvenlik ve sağlamlık arayışınızı güçlendiren Ay-Boğa burcu seyri saat 02:56 itibariyle huzura duyulan ihtiyacı da belirliyor. Bir yandan sorumluluklar diğer taraftan garantide yaşamak. Hayatın bize getireceklerine olumlu bir hisle yaklaşmak için, bu enerji bize rehber olabilir. Saat 22:58 Ay-Neptün görünümü, hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yaşamın hoş yanları, iç huzurumuzu fazlasıyla önemsiyoruz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair kararlar almaya başladığın bir süreç başlıyor. İnsanlara yardımcı olmak isteyebilirsin. Kazalara dikkat!

7 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yerinizi oluşturmaya çalıştığınız bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizin hayatınızda önemli tıkanıklıkları giderdiklerine şahitlik edeceksiniz.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda eve ve yakınlarınıza ait uğraşlar gündeme gelebilir. Biraz daha esnek olmaya bakmalısınız. Gereksiz inatlaşmalardan uzak kalın.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte yaşadığınız insanların isteklerini ve arzularını yerine getirmek için çok çaba harcıyorsunuz. Düşünceli ve nazik bir konumdasınız. Bugün yeni tanışacağınız insanlarda hayranlık uyandıracaksınız. Onlara son derece şefkatle yaklaşıyorsunuz.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

7 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstekleriniz yüksek olduğu halde sakin ve rahat davranacak, elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Kendinize hediye alarak ödüllendirebilirsiniz. Çok hoş teklifler alabilir, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Demek bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız. Dolaşım sisteminiz hassas olabilir. İnsülin direncine dikkat!

7 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

7 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>