Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor. Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız.

Şöyle kıyıda köşede, az gelirli ama doyumlu, daha doğala dönük birözlemi sizde gitgide bağımlılık haline geliyor. Bu bağımlılık içinde işlerinizden tatmin olmanız mümkün görünmüyor.

Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz. Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir.

İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne karartıyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki dayanılmaz yenilenme ihtiyacı, zorlama şeyler yaşamak istemeyişinize bir tepki olabilir. Bu yüzden neyaşamınızda ne de aşk yaşamınızda pek güvenilir durmuyorsunuz. Yakın geçmişinizdeki bir olayla ilgili kendinizle barışma gayreti içindesiniz. Fakat bu konudaki niyetliliğiniz, bunu biraz saplantı gibi yaşamanıza neden olabiliyor.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü, duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeden gerçekçi bir şekilde durumu görebilmenizi sağlar. İlişkinizle alakalı bir konuda sıkıntınız varsa, partnerinizle konuşurken, onun yanıtlarını iyice dinleyiniz. Saat 13:45 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, ne kadar özgür, değişimden hoşlanan bir yapımız da olsa, bu enerji bizi hassaslaştırıyor, kabuğumuza çekiyor ve düşündürüyor. Sahip olmak nedir, sahip olduğumuz her şey bizi mutlu ediyor mu, yoksa rahatsızlık mı veriyor. Ailemiz ve kendi arzularımız. Hangisi değerli, hangisi bizi daha çok temsil ediyor? Bunlar üzerinde duracağız. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. İşinizden, ilişkilerinizden emin olmak, geleceğinizi garanti altına almak arzusu bu dönemin özünde var. Siz Kovalar işinize ve bu anlamda ilişkilerinize önem vermeniz gerekiyor. Aşırı gurur, kıskançlık, hırsların terbiyesi şart. Benim tavsiyem dönemi olumlu yönde geçirmek için, sorumluluk bilinciyle hareket etmeniz ve neyi hedefliyorsanız o yolda dürüstlükle işinizi yapmanızdır. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, sağlıklı yaşama önem vermenin, bu anlamda işlere yönelmenin ve insanlarla kurulacak güçlü iletişimin yararını işaret ediyor. İştahımız yükselebilir. Bu konuda dikkatli olmamızda fayda var. Eski dostlarınızı görmek, onlarla sohbet etmek moralinizi yükseltecektir. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin konuşmalardan uzak durmalısın. Aile içinde yaşanacak olan sorunlarla ilgilenmek istemeyeceksin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zayıf düşünülmüş kararlar, dürtüler ve israfa veya yanlış anlamalara yol açan dağınıklıklara dikkat etmeliyiz.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısında çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir. Üstlerinizle birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birliktehayatınızda ve kariyerinizde daha parlak bir döneme adım atabilirsiniz. Üstlerinizle ve yöneticilerinizle iyi ilişkiler kurabilir, onlardan destek alabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birliktehayatınızda ve kariyerinizde daha parlak bir döneme adım atabilirsiniz. Üstlerinizle ve yöneticilerinizle iyi ilişkiler kurabilir, onlardan destek alabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay İkizler burcunda seyahat ederken, bugünü hobilere, sanata ve sosyal hayata adayın. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir, çocuğunuzun drama atölyesine katılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin neşeli, esprili konuşmaları size enerji ve coşku verir. Hayatın tadını çıkarmak için hiç vakit kaybetmeyin.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikte olduğunuz kişiye duygularınızı açmakta neden o kadar kararsızsınız. O sizin bu tür hareketlerinize çok fazla üzülüyor. İçinizden geçenleri açıklamaktan çekinmeyin. Sıkıntılı dönemi geride bıraktınız. Herşey sizin istediğiniz doğrultuda gelişiyor.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 44" R
Ay
Koç
05° 35' 25"
Merkür
Koç
19° 36' 44"
Venüs
Boğa
07° 05' 59"
Mars
Koç
03° 32' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 58"
Satürn
Balık
16° 59' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 53"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 05"
Lilith
Başak
23° 53' 13"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>