Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakınınızda gözlediğiniz bazı ilişkiler, bu duyguya olan saygınızı azaltıyor. Aşkın, kafasına estiği yerde insanların karşısına çıkabileceğini kabul ediyor, ama insanların onu kabul etmek zorunda olmadıklarını düşünüyorsunuz..

Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olabilir. İşinizi hemen hemen her şeyin üzerinde tutuyorsunuz. İş bağımlılığınız, çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle birleşince başarı kaçınılmaz oluyor.

Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Gelirinizhayatınızdaki başarılarla doğru orantılı görünmüyor.

Aşk ilişkilerine bakışınızda sabırsız önyargılar var. İlişkileri tanımlar, yorumlarken daha az aceleci olmalı, ilişkinin gelişmesi içinde değişik duygusallıklar içersinde yaşanabileceğini kabul etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay güven duyuyorsunuz. Bunu çok belli ettiğiniz ciddi bir arkadaş zenginliğiniz var. Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açabiliyor. Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama inanılmaz bir kararlılıkla bir anda da bitirebiliyorsunuz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 06:39 itibariyle Ay-Mars arasındaki zorlu görünümü, bir yanıyla tatmin olmadığımız halde işimizi yapmak mecburiyeti diğer yanıyla arzu ettiğimiz noktaya gelme çabamız. Tanınmak, bilinmek ve kendi alanımızda birçok insana ulaşmaktan yanayız. Saat 08:36 Ay-Neptün görünümü etkisi altında, kendinizi dış dünyada kolayca beğendirmeyi başarabilirsiniz. Ancak gerçekten mutlu musunuz? Bu sorunun cevabı sizde gizli. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, düzenlemek için çaba sarf ettiğimiz meseleler üzerinde kendimize çok fazla yüklenmeden, yapabileceğimiz kadarıyla yetinerek yol almanın yararlı olduğunu gösteriyor. Bir yandan pürüzler göze batıyor diğer yandan sorumluluklar sıkıştırıyor. Ancak eğer kendi içimizdeki barışıklığı muhafaza edersek rahat ederiz. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan hayatı ele alış biçiminiz ve güçlü olma arzunuz diğer yandan şartlarınız tümüyle önemli hale gelir. Gücünüzü azaltan, sizi yorabilecek meseleler üzerinde öncelikle moral duygunuzu yüksek tutmanızda yarar vardır. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin konuşmalardan uzak durmalısın. Aile içinde yaşanacak olan sorunlarla ilgilenmek istemeyeceksin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Takıntılı düşünme şekilleri mevcut olmakla birlikte geçmişte yaşanan olayların tekrar önümüze gelmesi ve yanlış anlaşılma gibi durumlarda kalmamız söz konusu olabilir.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlamaya çalıştığınız işlerinizde mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizde sabırlı davranmalısınız. İkili ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Sportif faaliyetler rahatlamanıza neden olabilir. Gün içindeki değişiklikleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski arkadaşlarınız ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak. Çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada eski fikirlerinizin değişmiş olduğunu anlayacaksınız.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili konularda güzel etkiler altındasınız. Çevrenizdeki insanlardan alacağınız haberler veya pozitif geri bildirimler sevincinizi daha da artıracak.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Venüs Akrep burcunda seyahat ederken, kariyer size kaçırmamanız gereken fırsatlar sunacaktır. Özellikle kadın yöneticilerden aldığınız destek, yüzünüzü güldürür. Yine de hemen ilk anda herkese güvenmemeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Yenifırsatları önünüze çıkacaktır.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

8 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 17" R
Ay
Koç
03° 57' 40"
Merkür
Koç
19° 32' 01"
Venüs
Boğa
06° 57' 46"
Mars
Koç
03° 27' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 24"
Satürn
Balık
16° 59' 21"
Uranüs
Boğa
22° 37' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 43"
Lilith
Başak
23° 52' 28"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>