Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk son günlerde yanınıza gelip gelip gidiyor. Ondan bir dokunuş bekler gibisiniz. Sizin gibi bir aşk insanının aşka gösterdiği bu dönemsel duyarsızlıklar, size belli referanslarla yaklaşan insanların cesaretini kırıyor.

Etrafınızda projektörler yanıyor, ama siz önünüzdekileri göremiyorsunuz. Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var.

Sıkıntıları atacaksınız. Şansınız yaver gidecek. Şansınızın size kısa vadeli güldürü oyunları oynadığını görmeniz gerekiyor. Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek

Bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olacak. Onlara pek sıcak olmayan davranışlarla bu zorunluluğu hissettirmemeli, onların size bir zamanlar gösterdiği konukseverliği unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkileriniz sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir operasyon yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde hayatı bütün gerçekleriyle top yekun yaşamanız hayal gibi görünüyor. Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir kaos yaşıyorsunuz. Bu kaos sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden bir bilge olarak çıkacaksınız.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 04:28 Ay-Satürn görünümü, hem yakın çevrenizden hem de yaşça deneyimli kişilerden gelebilecek destekleri, toplumsal alanda güçlü kişilerle bağlantınızı, hedeflerinizi gerçekleştirme sabır ve kararlılığınızın işaretçisidir. Gayet güçlüsünüz ve kendinizden eminsiniz. Saat 07:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Saat 08:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi cesaretle dile getirmemizi sağlıyor. Dışa açılmak, insanlarla ortaklaşa hareket etmek, canlanmak, keyiflenmek arzumuz bu saatlerde yüksek olur. Saat 13:45 Güneş-Pluto görünümü, gerekgerek toplumsal ve gerekse özel hayatımızda muhatap olduğumuz insanlardan destek görme yönünde bir hayli zorlanırız. Bu zorlanma cinsel hayatımızı, psikolojik durumumuzu bir hayli rahatsız ediyor. İşte bugünkü görünüm bir yüzleşmenin işaretçisidir. Canımızı sıkan bu konular üzerinde düşünmemizi, bazı kişi ve durumların asıl yüzlerini görmemizi, farkına varmamızı sağlayıcıdır. Buna göre tedbir alabiliriz. Şu yanlıştı, bu doğruydu, o gereksizdi diyerek bazı kişi ve durumlardan kendimizi kurtarmaya çalışabiliriz. Saat 18:53-19:23 arasında Ay boşluk etkisinde, ortam gerginse elinizden geldiğince sakin olmakta yarar var. Ortam şartları bazen elimizde olmadan bizi farklı düşüncede olan kişilerle karşı karşıya bırakıyor. Bir Kova böyle bir durumda bilgisi, görgüsü ve bireysel duruşuyla ne yapacağını mutlaka bilecektir. Saat 19:23 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, dışarıdan gelebilecek herhangi bir tersliğe karşı duyarlıyız. Huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Neşeli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni yıpratan, karşı tarafın yerine sorumluluk aldığın ilişkilerden feragat edeceksin. Bir şeyler yapmayı planlayabilirsin.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirleriniz olabilir ve bunları daha açık şekilde ortaya koyabilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalar da mümkün.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için faydalı araştırmalar yapabilir ve eski arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, çevrenizden göreceğiniz destek yüksek olacak. Yeni tanışacağınız insanlar size beklenmedik yardımlar sunabilirler. Gelecek planlarınız konusunda istediğiniz sonuçları alacaksınız.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Psişik yeteneklerinizin arttığı bir gündesiniz. Böyle kişilerle de bir araya gelebilir. Seminerlere katılabilirsiniz. Bilinçaltınız sizi soyut kavramları kabullenmek için adeta zorlar. Kolektif bilincinizin aktif olduğu bir gündür. Yardıma muhtaç kişi ve gruplar için arka plandan çalışmalara katılabilirsiniz. Bastırdığınız korkularla yüzleşebilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

9 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>