Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önünüzde tekrar tekrar düşünmek ve objektif yeni değerlendirmeler yapmak için hayli zaman var. Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir.

Arada sergilediğiniz bir tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez bir duruma getirebilir. Bazen yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir ayrılığına düştüğünüz biriyle diyaloğunuz, bugünlerde fikir ayrılığı boyutundan daha yukarılara tırmanabilir. Koşullanmalara karşı dirençli olmanız gerekiyor. Aile içinde önemli kararlar söz konusu. Bazı şeyleri belirleyip netliğe kavuşturma çabalarınız olabilir. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz bazı koşullarda kaçırdığınız fırsatlar olabiliyor.

9 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz, saat 06:54 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlıyor. Geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. İş hayatında, eğitim veya her konuda kendimizi güçlü şekilde ifade etmek istiyoruz. Paylaşıma dönük, adaletli ve karşılıklı güvene dayalı bir ilişkiden yanayız. Tercihlerimizi yaparken, yarınlarımızı düşüneceğiz. Saat 08:00 Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Zorlukları mücadele ederek aşabilirsiniz. İş hayatında, ailevi konularda, toplumla ilişkili meselelerde tutkularımız öne çıktığı için, başarılı olmak ve kendinizi ispatlamak istersiniz. Saat 21:24 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, hayallerine sahip çıkan ve bunları gerçekleştirmek isteyen bireyin ne kadar tutkulu olduğunu gösteriyor. Bilirsiniz güç denilen olgu, çoğu zaman çekicidir ancak bir o kadar keskindir. İşte bu görünüm, gücü hangi alanda istediğinizi ve buna neden ihtiyaç duyduğunuzu anlamanızı sağlar. Bunu anlamak, sizi itekleyici ve heveslendiricidir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Beklediğiniz güzel haberleri almanız dileğimle,

9 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş odaklı olacağın bir gün. Çalıştığın alanla ilgili değişimlere şahit olabilirsin. Terfi ya da maaş artışı gündeme gelebilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni sınırlar çizmenin zamanı geldi. Duygularınızı daha iyi yönetebileceğiniz özel bir gün.

9 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. İş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sizden daha güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlamanız gerekebilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

9 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda tamamlanmamış konuların üzerine düşebilirsiniz. Güçlü psikolojinizle, aile büyüklerinizin üzerinde istediğiniz etkiyi bırakabilirsiniz. Onlardan göreceğiniz destekler yüksek olacak.

9 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki farkındalık bilincinizin yoğunlaşacağı, kariyer alanınızda olarak gizli kalmış bazı konuları açığa çıkarmanın size manevi tatmin getireceği bir etki altındasınız. İş arkadaşlarınızın dertlerine maddi ve manevi derman olabilmeyi arzu edeceğiniz bir gündesiniz. Bugün planlar bozulabilir, sözleşmeler iptal olabilir, fikirler çok sık değişebilir. Hızlı hareket ettiğiniz ve heyecanlı bir ruh hali taşıyabileceğiniz dört günlük bir gökyüzü transitinde bulunuyorsunuz. Hızlı düşünme kapasiteniz yüksek dahice fikirler aklınıza gelebilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>