Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün onunla çok mutlusunuz. Aşkıve gündelik sorunlardan arınmış yalın haliyle doya, doya yaşıyorsunuz. Onu kaybetmemek için daha neler yapmanız gerektiğini düşüneceksiniz.

İş hayatınız biraz çetrefilli. Dolanmış misina gibi karmaşık ve gayri memnun ilişkiler içindesiniz. Aradığınız çıkışı haftanın içinde bulacaksınız. Eski birarkadaşınızın sizi bu karmaşanın içinden çekip alacak.

Yaklaşan bir ödeme sizi düşündürüyor. Çare arayacak ve sürpriz bir şekilde, üstelik geri ödenmeyecek bir parayla bu açığı kapatacaksınız. Yakında başlayacağınız yenihayatınızda çok daha doyum içinde olacaksınız.

Bugün alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki vermemeye özen gösterin. Ani kararlar almaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:56 Merkür-Mars görünüm etkisinde, paramıza dikkat edelim. Alışverişlerinizde ölçülü hareket etmekte, bütçenizi zorlamamakta yarar var. Yatırım gibi konularda piyasanın durumuna bakalım. Bugünün yarını var sözünü unutmayalım. Sağlam ve uzun vadeli düşünelim. Hesabımızı bilmemiz gerekiyor. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, sağlığınıza, hijyeninize, kişisel bakımınıza, etrafınızda olan bitene, insanlara, durumlara titizlikle baktığımız bir gündeyiz. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak durumundayız. Böyle günü verimli şekilde değerlendirmek mümkün olacaktır. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü, çevrenizle olan bağlantınızı güçlendiricidir. Size moral aşılar. Yolculuklar, görüşmeler olumlu geçer. Yardımlarınız karşılıksız kalmaz. İnancınız yükselir ve işleriniz kolaylaşır. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü, sizin için olumlu bir enerjidir. Söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konularda geri planda kaldığını hissetmen, kaygılarının daha da artmasına neden olacak.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

bugün eğitim hayatınız ve iletişim trafiğiniz ile ilgili önemli gelişmelerin olacağı ve ani seyahatlerin planda olmadan çıkabileceği bir gün geneli. Akademik anlamda kendinizi daha üst seviyelerde görmek isteyeceğiniz eğitim planınızın adımını atabilir ve önemli kişilerden yine önemli destekler alabilirsiniz. Bugün geleceğiniz ile ilgili alacağınız kararlar yarının şekillenmesinde ve sizin ilerlemenizde çok büyük yapı taşları olacaktır. Eğitim hayatınız için yurt dışı bağlantılı teklifler alabilir ve bunu değerlendirme yoluna gidebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi paylaşmak istediğiniz ortamlarda bulunmak hoşunuza gidecektir. Akademik konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda zaman alan işlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ruhsal olarak yenilenmek için yolculuklara çıkmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Felsefi konulara yönelebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizleri tüm güzellikleri ile kuşatıyor adeta. Yeni girişimler yapmayı düşünüyorsanız bugün biçilmiş kaftandır. Özellikle sanatın her hangi bir dalı ile ilgileniyorsanız büyük projeler içinde yer alabileceğiniz fırsatlar söz konusu olabilir. Bugün ailenizle ilgili konuları gündeminize alabilir ve sıkıntı ettiğiniz bir çok şeyi aşacağınız olumlu ortamlar yaratabilirsiniz. Evli Oğlak'lar eşinizden gelecek hoş bir sürpriz ona olan yaklaşımınızı çok daha içten bir hale getirebilir. Bekar Oğlak'lar bugün karşı cinsin aşk itirafı ile karışık fakat keyifli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mart ayının ilk günü ilişkiler açısından pozitif ve iyimser bir gün olabilir, gündelik yaşamınızda size destek ve yardımcı olan kişilerle tanışabilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlardan girişimleriniz adına büyük destek görebilirsiniz. Sosyal çevre bağlantılarınızı iyi kullanacak ve yeni işlerin startını vermekten çekinmeyeceksiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim, sosyal ilişkilerinizde derin bağlar oluşturacak kişilerle tanışmanızı sağlar. Mistik grupların çalışmalarına katılabilirsiniz. Gönüllü kuruluşlarda çalışarak ihtiyaç duyanlara yardım elinizi uzatmak sizi rahatlatır. Dernek faaliyetlerinde başarı gösterirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün fevrileşmekten kaçınmalısınız. Eleştiriler ve iç geriliminiz, sizi son derece sakar, sözlerine dikkat etmeyen, dikkatsiz biri haline getirebilir. Sabır ve sebatın ne kadar önemli olduğunu unutmayın ve hareketlerinizi buna göre dengeleyin.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>