Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi enerjik hissedeceğiniz ve çeşitli heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Genel olarak bugün duygusal kararlar vermemeye çalışmalısınız ve aceleci davranmamalısınız. Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilir ve bunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Fiziksel olarak hareketli olacağınız bir gündesiniz ve perfonmansınız oldukça iyi olacaktır. Her zamankinden daha çok yorulabilirsiniz. Hızlı bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz ancak bu konuda dikkatli düşünmenizde fayda olacaktır. İş yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ve aktivitenizi arttıracaksınız. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.

Maddi konularda beklenmedik bazı masraflarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Gelirlerinizi arttırıcı bazı girişimlerde bulunabilirsiniz ve bu konuda aceleci davranacaksınız. Özellikle kısa sürede sonuca ulaşmanıza yönelik çalışmalar yapabileceksiniz.

Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. İlişkilerinizde esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor. Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:07 Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Hızlı düşünmemizi sağlayacak. Bilgimizi göstermek isteyeceğiz. Bu enerji özgürlük arzumuzu yükseltiyor. Bir şeylere mecbur olmaktan sıkılırız. Duygularımız sıkça değişir. Sıradan düşünen, hep aynı şeyleri tekrarlayan kişilerle konuşmak istemeyiz. Saat 11:09 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, sözel iletişiminizi ön planda tutarak, etrafınızdaki insanları etkilemeye çalışmanız anlamına geliyor. Amacınız, hakimiyet kurmak ve isteklerinizin yerine getirilmesini sağlamaktır. Hatta çoğu zaman kendinizi rahatlatmak içindir. Çünkü endişe içindesinizdir. İyi bir şeyler duymaya fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir günde olduğunuzu söyleyebilirim. Bazılarınız ilkdördün etkisi altında, bir işle alakalı haber bekliyor olabilir. Bu haberin gelmesi halinde birçok şey yerli yerine oturacaktır. Bu ve buna benzer örnekler çoğaltılabilir. Bu enerjinin bugün hissettirdiği en önemli duygu, sizi yakından ilgilendiren mevzularda rahatlamak ihtiyacınızdır. Çevrenizdeki insanların size destek olması, teskin etmesi veya isteklerinizi yerine getirmeleri sizi fazlasıyla memnun edebilir. Benim size önerim, kendi kendinizi sakinleştirerek ve durumunuzun olumlu sonuçlanacağına dair inancınızı güçlü tutarak rahatlamanızdır. Yani sizi ne üzüyorsa veya rahatsız ediyorsa bunun çözümü öncelikle sakin olmak ve dağılmamaktır. Eğer siz kuvvetli olursanız, meydana gelecek sinerji, size beklediğiniz olumlu haberleri getirebilir. Bu etki altında sabırlı olmak, inancınızı ayakta tutmak en önemli koşuldur. Saat 20:51 Ay-Merkür görünüm etkisinde, işleri yoluna koymakta veya türlü aksiliklerle uğraşabiliriz. Bazı kişilerin ne dediğini bilmez hallerini ben bu aralar doğal karşılıyorum. Siz de bu durumun farkında olarak bilinçli hareket etmeyi ihmal etmeyiniz. Önemli birüzerinde çalışıyorsanız tüm bilgilerinizi kaydediniz ve güvenmediğiniz kişilerleyapmamaya özen gösteriniz. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların bencilliklerine değil daha fazla ne istediğine yönelmelisin. Bugün spor yapmak isteyebilirsin.

23 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilgili oldukça hareketli ve bir o kadar da heyecanlı bir gün. Eğer başını çektiğiniz bir kulüp, dernek veya yardım kuruluşlarına üye iseniz bu gibi grupların toplantılarına katılabilir, bazı yeni fikir ve kararları hayata geçirebilirsiniz. Yine arkadaşlıklarla ilgili bazı beklentilerinizle ilgili hayal kırıklığı yaşamamak için bu noktada daha gerçekçi olmalı fazla hayalci bir tutum içinde olmamalısınız.

23 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bugün işte düzen ve sağlık konuları öne çıkıyor. Bugüntemponuz çok yoğun olabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili değişken olaylar içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayal kırıklığı yaşayacağınız olaylar olabilir, sakin kalmakta fayda var.

23 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize değer verdikçe birlikte olduğunuz insanın size olan yaklaşımındaki farklılık doğru yolda olduğunuzu anlamanızı sağlayacak doğru kararlar alacak ve yaşamınızı güzelliklerle yenileneceksiniz. İş hayatınızda ise harcamalarınızı kontrol altında tutmamalısınız bugün. Duygusal konularda ise bekar Oğlaklar aşk gönül kapınızı çalabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve sanatsal yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün. Tutkularınızı öne çıkarabilirsiniz. Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırabilir, zevkli uğraşlar edinebilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda kolay dağılabilir veya konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla gün içinde takışmamaya özen gösterin. Sinirlerinize hâkim olun.

23 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, artık zihninizi bir süre tüm akışa kapatmak isteyebilirsiniz. Herkesin sizden bilgi alması ve öğretmenlik misyonunuzdan yorgun düştüğünüzü biliyoruz. Birkaç gün sessiz ve sakin kalarak çevrenizdekilerle minimum diyalog kurun.

23 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerçekçi bakış açınızı faal tutabilirseniz, son derece olumlu gelişmeleri mümkün kılabilirsiniz. Bu gelişemeler, toplum içindeki yeriniz ve çevrenin gözündeki imajınızı destekleyebilir ve sizin de bunlarla gurur duymaya devam etmenizi sağlayabilirler.

23 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 57" R
Ay
Koç
22° 50' 20" R
Merkür
Koç
20° 29' 17"
Venüs
Boğa
08° 32' 42"
Mars
Koç
04° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 30"
Satürn
Balık
17° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 41' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 57"
Lilith
Başak
24° 01' 01"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>