Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkisinin insanı baskıladığını, özgürlüğünü kısıtladığını düşünmeye başladınız. Bu konuda bir bilirkişiye danışırsanız, size aşka iftira ettiğinizi söyleyecektir. İlişkinizi gözden geçirmenizde yarar var.

Birbağlantınızdan yanık kokuları alıyorsunuz. İşi kurcalamanız halinde sizi çok şaşırtacak bir arabozucuyla karşılaşacaksınız. İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor.

Bugünlerde para konularında hassas ve ölçülü olmanız yararlı olacak. Zararlı çıkmanız çok olası, birtakım para alışverişleriniz olacak. Cömertliğinizi sınırlamanız gerekiyor.

Partneriniz sizinle aynı korkular içinde değilse, belli ki tek taraflı bir soğuma sürecine giriyorsunuz. Bu ilişkide tek yöntem açıklıktır, öyle davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sancılı birtakım ilişkiler içindesiniz. Bu ilişkileri onarıp bir yere getirme olanağına asla sahip değilsiniz. Bunların dışında kalmanız en iyi çözüm gibi görünüyor. Sizin sıkı bir dosta gereksiniminiz var. Bunun boşluğunu ne kadar hissetmeseniz de, edinmeniz halinde, sıkı bir dostun yaşamınızı nasıl renklendireceğini göreceksiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:33 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde yeni haftayı  karşılıyoruz. Maddi konularda hesabı bilmekte yarar görüyorum. Özellikle kredi kartlarına yüklenmeyelim. Tarafsız düşünmeye çalışalım. Duygular bugün pek sıcak olmasa da, arkadaşlık olgusu bir hayli yoğun. Eğer beraberlikte sorunlar varsa, bunu objektif bir şekilde ele alalım. Alış-Satış gibi parasal alışverişlerde piyasanın durumuna iyice bakalım. Saat 20:07 Ay-Merkür görünümü, herhangi birüzerinde olumlu bir sonuç alabilmek için, sabırsızlıktan uzak durmamız gerektiğini gösteriyor.  Kimden ve nereden bir fayda gelecekse veyahut kimle işbirliği yapacaksak aklımızı iyi kullanmamız lazımdır. Kapris, gereksiz alınganlıkların, saplantılı düşüncelerin günü değildir. Karşılıklı diyalogla çözülmeyecek sorun yoktur. Saat 22:04 Ay-Jüpiter görünümü, para meselelerinizi kökten çözecek birveya gelişmenin beklentisi içinde olduğumuz gösteriyor. Görevimizi elimizden geldiğince yapıyoruz ancak tam olarak rahat değiliz. Belki desorunlarımız var. Ancak bir fırsat karşımıza çıkarsa rahat edeceğimizi düşünüyoruz. Bu görünüm, böyle bir desteğin işaretçisi gibi. Öyle bir şey olmalı ki, gönlümce ben de ihtiyaçlarımı alayım diye düşüneceğiz. Haftanın tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu haftadan itibaren ay sonuna kadar, geçmişle bağlantılı ani bir durum sizi zor durumda bırakabilir. Hafta sonu civarında, sizin yüzünüzden olmasa bile, bazı gecikmeler ve aksilikler söz konusu olabilir. Dolayısıyla, her tür gecikmeye veya bazı şeyleri yetiştirememe riskine karşı ön tedbir almanız gereken günlerde olacaksınız sevgili Oğlaklar. Aynı zamanda artan talepler veyükünü karşılamakta zorlanabilir ve isyan noktasına gelebilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler bugün gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler işlerinizi kolaylaştırabilir. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınızı paylaşabilirsiniz. Teknik konulara çözüm getirebilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Bir karar verirken bütün yaşadıklarınızı göz önünde bulundurup realist olmanız gerekiyor. Sorumluluk sahibi olmalısınız.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplumsal konularda işleriniz planladığınız gibi ilerleyecek. Mesleğinize dair sizi motive edecek gelişmelere hazırlıklı olun. Kalabalık ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi potansiyellerinizin akılcı tasarımını yapabilirsiniz. Gelişmiş teknik ve interaktif finans sistemlerini kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir.İletişimlerinizde dikkatli fikir alışverişleri yapmalısınız. Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve geleneksellikten soyutlanmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Özellikle meslek alanınızda iletişim gücünüz ve fikirleri aktarma konusundaki şansınız nedeniyle ilerleyebilirsiniz. Bilgiyi aktarma konusunda cömert davranabilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

10 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>