Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkinizde güzel gelişmeler olmakta. Sevgiliniz size her konuda destek ve sevgisini göstermek için her şeyi yapıyor. Bugün romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

İşinizle ilgili konularda son derece isabetli kararlar alabilir ve başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortak proje ve çalışmalarda gerçekten göz dolduruyorsunuz.

Para konularında çok karamsar ve güvensizsiniz. Yatırımlarınızdan dilediğiniz kadar kazanç sağlayamamak sizi sıkıntıya sokuyor. Bu kadar hırslı olmamalısınız.

Bugün bir yakınınızın art niyetli davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçireceksiniz. İç dünyanıza dönebilir ve duygusal durumunuzla her zamankinden daha çok ilgilenebilirsiniz. Geçmişinizle ilgili konuları yeniden değerlendireceksiniz ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Genel olarak kendinizi keyifli hissedeceksiniz. Bugün bir yolculuk söz konusu olabilir.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi günümüzü,  saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle selamlayacağız. İş hayatımızla ilgili konuları ve de finansal meseleleri şöyle bir tekrar gözden geçireceğiz. Bizim arzumuz, adil, barışçıl ve samimi insanların etrafımızda olması. Biz bir adım atıyorsak, ilişkimiz olan insanların da aynı tavrı göstermesidir. Biz dürüst yaklaşımlar bekliyoruz. İkili oyunlar, çıkarlarını düşünen kişilerden artık uzak durmak niyetindeyiz. Hani bu insanları bir bakışlarıyla anlayacak kadar akıllandık. Yaşanan tecrübeler, paranın, dostluğun, iki yüzlülüğün anlamını bize öğretti. Can isen, dost isen, sevdalı isen yanımızda ol, değilsen güle güle diyecek kadar cesuruz. İşte bu etkiler altında güne adım atıyoruz hedeflerimizi, ilişkilerimizi bilinçli bir şekilde ele alıyoruz. Yaş tahtaya ayak basmıyoruz diyebilirim. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Henüz olgunlaşmamış şartlar nedeniyle beklemede kalmanız gerekmektedir. Her şeyin yoluna girmesi için, adım adım ilerlemeyi kabul etmeli ve içinde bulunduğunuz duruma razı olunmalıdır. Saat 12:10 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Uranüs karşıtlığı, kariyer hayatımız ve ailevi yaşamımızla ilgili konularda etkilidir. Şu sıralarda Venüs-Terazi burcunda ilerlemekte. Bu otoritelerle aramızdaki ilişki ve  işbirliğinin önemsenmesini gerektiriyor.  Uranüs ise  Koç burcunda. Ev alanı ve ailemizle alakalı konularda değişimleri işaret ediyor. Demek ki bizim  işimiz ile  evimiz arasındaki dengeyi iyi sağlamamız lazım.  Uranüs etkisiyle değişim arzumuz bir hayli yoğun. Yeni bir ev, yeni bir yaşam, yeniliklerde bulunmak istiyoruz. Ancak bizianlamında veya farklı nedenle bağlayan koşullar var. Mecburen uymak zorunda kalıyoruz.  Yine böyle bir durum kendini hissettirecek. Dış dünya ile iç dünya arasındaki bu zıtlaşma bizi yorabilir. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, bazı meselelerin henüz aydınlığa tam olarak kavuşmaması nedeniyle bizi yoruyor. Ancak pek de umutsuz olmayalım. Çünkü bu görünüm, sen dış dünya ile ilişkilerini güçlü tut, kendinden şüphe etme, zamanla taşlar yerine oturacak diyerek bizi destekliyor. Özellikle 26 Ekim sonrası bu anlamda umut verici gözüküyor. Hazırlan, eksiklerini tamamla, azimli ol diyerek bize ışık sunuyor. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi geride bırakmanın zamanı geldiğini anlıyorlar. Aşklarına sahip çıkacaklar. Önemli konuları ele alacaklar. Hayata artık pozitif bakmak isteyecekler. Cesaret isteyene işlerin sorumluluğunu almaktan çekinmeyecekler. Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir işi yapmakta kararlıysanız, budüşündüğünüzden yarım yüzyıl fazla zaman alsa bile, en iyi şekilde yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZLE ilgili beklentiler içine girdiğiniz bu dönemde sakin olmanızda yarar var. Pireye kızıp yorgan yakmayın siz zararlı çıkabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>