Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz. Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir. Ama buna fırsat vermemeniz ilişkiniz için hayırlı olur.

İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyorsunuz ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz fakat olmuyor. Çünkü yakınlarınızın harcamalarını kontrol edemiyorsunuz. Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu boğuyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve bunları olumlu olarak değerlendirebilirsiniz. Yeni ortamlara girebilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İlginizi çekecek bir konuda merak duyacak ve gizli iletişimlerde bulunabileceksiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklamak ve insanlardan gizlemek eğilimdesiniz. Zihinsel aktiviteniz oldukça iyi doğru bir şekilde düşünebiliyorsunuz. Ancak kararsızlık eğilimine girebilirsiniz ve değişik alternatiflerin arasında kalabilirsiniz. Kuracağınız bazı bağlantıları iyi değerlendirmeniz durumunda olumlu sonuçlara ulaşabileceksiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:06 Mars-PLuto kavuşum etkisi altında Salı gününe merhaba diyoruz  Bu enerji, gücün yükselişi, azimli bir şekilde çalışmanın göstergesidir. Kişi hem ailevi, hem ilişki hem kişisel hem de mesleki konularda bir hayli tutkulu olur. Kazanmak için çabalar ve daha güçlü olmak için yollar ve yöntemler arar. Bu kavuşum sizi sertleştirebilir. Başkaları üzerinde etkili ama çok baskın bir karakter olduğunuzu düşündürebilir. Sert ve taviz vermeyen bir kişi olarak zorluklar yaşatabilir. Biraz daha ılımlı davranmanız, gücünüzün farkında olarak kendinizi gereken yerlerde ayarlamanız iyi olur. Saat 08:44 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi  düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Saat 09:12 Ay-Mars karşıt  görünümü altında çok daha dikkatli olmalısınız. Çünkü güçlü olan taraf sizsiniz. Karşı taraf ise biraz daha kendi içinde ve kendince kararlarını vermekte. Siz hırslansanız bile, o inadına sakin olacaktır. Ancak bu görünüm bazı çiftlerin ortak birlik duygusunu işaret edebilir. İlişkiyi koruyan, anaç tavırlarıyla sahiplenen partner, sizin gücünüze hayrandır ve hayatında olmanızdan dolayı bir hayli mutludur. Saat 11:52  Ay-Uranüs görünümü, hem ilişkimiz hem dış dünyada  yarınlarımızı garanti altına alabilme ve olumlu değişimleri uygulama arzumuzu gösteriyor. Ancak bu görünüm, dış dünyadaki haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden oluyor. İçimizden bir çok şey söylemek geçiyor.  Biz, herkesin dürüst davranmasını istiyoruz. Fakat bunu göremediğimiz için sinirleniyoruz. Saat 23:55 Ay-Güneş olumlu görünümü, hedefimizi gerçekleştirme, irademizle olayların üstesinden gelebilme, neyin üzerinde yürüdüğümüzün farkına varma anlamında önemli bir gün. Birileri hassasiyetle ele aldığımız konulara bizim gibi önem vermese de, bir başkası gelip kendi fikrini bize kabul ettirmeye cüret etse de, aslında biz neyin ne olduğunun farkındayız. Nerde durmamız gerektiğini biliyoruz. Sadece bizi rahatsız eden, gereksiz zaman kaybımızdır. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Her işimizi kolaylıkla halledebilmemiz dileğimle,

11 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sistemli davrandığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.Ruhsal yapınızı zorlayacak işlerden hoşlanmanıza karşın, sizin için önemli olanı seçmelisiniz. Aslında, değişim size iyi gelecektir.

11 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir, ilerlemenin veya hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. İşle ilgili faaliyetler yaratıcı fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşmak için ortam sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Uğraşmak olduğumuz konular, elde etmek istediğimiz veya kaybetmemek için savaştığımız şeyler ya da belli amaç ve hedeflerimiz olabilir. Bu işlerin istediğimiz yönlü gelişmesi veya belli anlaşmalar sırasında elimizi güçlü tutmamız için, daha fazla hazırlık yapmamız ve normalde olduğumuzdan daha aktif olmamız gerekiyor. Zira, ‘'bekle ve gör'', ‘'daha sonra halledersin'' ya da ‘'görmezden gel'' taktiği işleri yavaşlatmakla kalmayıp, tamamen sistem dışında kalınmasına neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde rakiplerinizin sizi bir parça endişelendirdiği durumlar oluşabilir. Ancak bu durumun sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Soğukkanlılığınızı koruyun. Ortaklarınızla ilgili paylaşımlarınızı güçlendirecek gelişmeler gözüküyor. Hukuki işlerinizde uzlaşma vurgusu öne çıkıyor. Daha esnek olmanız gerekecek.

11 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARKADAŞLARINIZLA ortak bir harekette bulunup keyifli sonuçlar alacaksınız. Almayı düşündüğünüz eğitim gibi konular varsa acele edin.

11 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 43' 12" R
Ay
Yengeç
10° 52' 04" R
Merkür
Koç
25° 38' 38"
Venüs
Boğa
15° 21' 35"
Mars
Koç
08° 40' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 41' 42"
Satürn
Balık
17° 31' 32"
Uranüs
Boğa
23° 01' 14"
Neptün
Balık
29° 14' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
21° 17' 48"
Lilith
Başak
24° 37' 51"
True Node
Koç
15° 01' 49"
Son Güncelleme : 12/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>